- Siri Moonbear

Thundershadow:

Namn: Thundershadow
Smeknamn: Texas
Född: 2008
Ras: Quarterhäst
Personlighet: Texas älskar fart. Ju snabbare desto bättre. Och snabb är han också - en av de snabbaste hästarna jag träffat. Han är nyfiken på allting som rör sig och han vill gärna tugga lite på det för att se exakt hur roligt det är. Han är orädd och låter en göra i princip vad som helst omkring honom - sålänge han inte behöver jobba är han okej med det. Behöver han däremot jobba blir han stark i munnen och ryttaren måste jobba väldigt mycket för att få honom sammarbetsvillig. Han klarar av det mesta, både inom western och engelsk ridning, men det är roligast när det går snabbt och då brukar han bli väldigt lätt att jobba med. 

Smokesong:

Namn: Smokesong
Smeknamn: Soraya
Född: 2002
Ras: Frisisk sporthäst
Personlighet: Soraya ser bra ut och hon vet om det. Hon kan vara snäll och lugn ibland men oftast är hon väldigt högdragen och framåt men hon drar aldrig iväg - istället börjar hon tugga intensivt på bettet. Hon är inte överförtjust i höga hastigheter och föredrar paddocken framför skogen. Hon tävlas mycket i dressyr men har faktiskt startats i western pleasure och hon placerar sig inte dåligt. Däremot kan hon tycka det är lite läskigt med okända saker och då blir hon väldigt stissig och står knappt still. Det absolut läskigaste är saker som låter och då tar det flera timmar för henne att lugna ner sig. Från marken är hon ofta tålmodig och lugn men när man tar för lång tid på sig blir hon sur.
 
 
 

Fireflame:

Namn: Fireflame
Smeknamn: Fawkes
Född: 2006
Ras: Arabiskt Fullblod
Personlighet: Även om han är väldigt stilig så verkar en kamera aldrig kunna gånga upp det och han ser smått galen ut på alla bilder men detta reflekterar bara hans personlighet. Man får inte låta sig luras av hans graciösa gångarter eller vackra utseende - han är den busigaste häst jag träffat. Han har alltid något på gång och det är omöjligt för honom att vara lugn i mer än 10 minuter. Han är även mycket klumpig när det kommer till bommar och brakar alltid rakt igenom det som står framför honom. Hans otålighet gör att han inte är den bästa dressyrhästen och när det blir för tråkigt drar han upp huvudet och ökar tempot. Trots att han är så svårriden och aldrig stannar i hagen eller boxen älskar alla honom, för när han vänder sin busiga blick mot en går det inte att göra nått annat än att skratta. 
 

Northsoul:

Namn: Northsoul
Smeknamn: Sleipnir
Född: 2000
Ras: Norsk Fjordhäst
Personlighet: Om det något som det inte råder brist på för Sleipnir så är det energi. Det finns alltid nått att göra; ett staket att hoppa, en äng att skena över eller mat att sno. Han letar alltid efter nya äventyr och tycker träning är typ det tråkigaste som finns - om det inte gäller hoppning i skogen förstås! Ibland blir det såklart lite för kul och då flyger frambenen upp i luften, men han menar aldrig något illa. Han kan verrka överdrivet modog om man inte känner honom - han tvekar aldrig inför ett hinder hur högt det än är - men denne kille vet sina gränser och är alltid väldigt vänlig mot nya människor.
 

Dragonmother:

Namn: Dragonmother
Smeknamn: Daenerys, Dany
Född: 2010
Ras: Arabiskt Fullblod
Personlighet: Daenerys är stolt och fylld av självförtroende trots sin unga ålder och även om hon ofta gör som man säger kan hon sätta sig på tvären om man gör något hon inte tycker om. Hon är väldigt smart och det är inte lätt att hålla henne instängd. De första åren bytte hon hem mycket eftersom hennes envishet inte var uppskattat, och det ledde till att hon har svårt att knyta band till människor men vinner man hennes lojalitet är det inte mycket hon inte skulle göra för dig.