Nytt färgtema och ett antal redigeringar

Det gick ju sådär att starta upp bloggen igen, woopsie. Men jag kan uppdatera lite vad som hänt sedan jag tagit paus, slutat, eller vad man kan kalla det.
  • Min dator gick sönder men nu funkar den helt okej igen
  • Jag har köpt en ny häst; den svarta Oldenburgaren. Hon heter Midnightgazer och kallas Lilith. :)
  • Jag hittade pennan till min ritplatta och har börjat redigera igen.

Det är väl den sista punkten som är mest aktuell, eller hur? Innan jag "slutade" så hade jag börjat lära mig en ny redigeringsmetod och nu har jag tränat som tusan (syns det på headern?). Jag har dock inte vågad mig på ponny eller arab än så länge, är inte så bra på att rita linearts till dom så jag är rädd att det skulle se hemskt ut. 
 
Enjoy; mina senaste redigeringar (i ordning de gjordes)
Den första, som ni kanske kan se, föreställer Winnie. Den andra är Chamör och hästen han kom till spelet med, den tredje (som jag personligen är supernöjd med) är faktiskt hästarna från mina olika fanfictions! Raven, Mister och Ember (som inte var speciellt sugen att medverka). Den sista, och snyggaste enligt mig själv, föreställer ursnygga Sissi! Det var meningen att Winnie och Sissi skulle vara på headern, men glömde att spara Sissi med genomskinlig bakgrund så det fick bli Winnie och Mister istället - blev jättenöjd med honom.


KOMMENTARER
Moa

Oj, har du ritat bilderna själv? De va verkligen jättefina!

Svar: Jag har ritat linearterna (kollat på referensbilder dock) och sedan klippt in SSO hästarnas kroppsdelar (svårt att förklara, men jag gör som Esmeralda Silverforce och hon har spelat in det så du kan kolla där) :) Tack så mycket! :D
Siri Moonbear

2014-09-20 15:05:51
URL: http://norrlandsponnyn.blogg.se
Tuva Skyfall

Så sjukt snyggt! *-*

Svar: Haha tack :D
Siri Moonbear

2014-09-21 20:22:28
URL: http://skrivartuva.blogg.se
Esther Loudfield

Hur får du så bra manar och svansar mina blir så hackiga och ser inte riktiga ut på nåt sätt alls.... :)

Svar: Jag målar först med en 5px pensel för att göra själva manen och svansen, och sedan använder jag mindre penslar för att rita dit individuella hårstrån för att få dem att se mer verkliga ut :)
Siri MoonbearNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback