- Siri Moonbear

Photoshoot med Loke

Råkade ut för någon liten bugg och passade på att fota Loke, som var supersöt (som vanligt)
 
 

Vad har hänt?

Så, jag har försökt att levla hästarna litegrann (det behövs!). Jag har 3 hästar i level 15, 8 hästar i level 10 eller högre, och så är Nalle och Lilith i level 4 och 6. Luna blev i level 10 igår, så hon fick åka till Hästön och jag tog hem lilla Loke, som fått hänga på Hästön hela sommaren. 
Hade tänkt att när jag är klar med Nalle och Lilith så ska jag levla upp Loke till level 15, och sedan de andra. Kommer antagligen köpa en ny häst mitt i allt det här, om 6 veckor tror jag. Jag kommer iallafall hinna levla upp ett par hästar, och det känns bra. 
Länkade några av namnen eftersom jag inte är säker på om ni läsare vet vad de är för några, haha.

Midnightgazer:

Namn: Midnightgazer
Smeknamn: Lilith
Född: 2009
Ras: Oldenburgare
Personlighet: Lilith är väldigt oberäknelig; i ena sekunden kan hon vara superfin och uppmärksam, i nästa stissig och sprättig. Det är dock väldigt sällan hon är lugn, för det mesta försöker hon slita åt sig tyglarna och springa iväg. Det är inte så att hon är rädd för saker - hon tycker bara det är onödigt jobbigt att försöka jobba. De gånger då hon faktiskt är lyhörd kan man testa att rida utan både sadel och träns - hon lyssnar extremt bra och försöker inte kasta av en (för en gångs skull). Hon har tävlats en del i hoppning, men det har inte vunnit så mycket; det är svårt att matcha in hennes bra dagar med tävlingarna och har hon en dålig dag funkar det inte ens att placera henne i en trailer. 
 

We are one you and I

Jag kanske är den sämsta någonsin på att hålla en blogg uppdaterad, men jag har det sjukt jobbigt med massa läxor och så vidare. Och sedan gör jag en massa redigeringar också, woopsie. Dock är min instagram väluppdaterad så det är lättare att nå mig där. 
 Jag ska försöka börja uppdatera igen, lite fler 10-fakta-om-hästarna, namnbetydelser och lite sådant. Wish me luck!

Namnbetydelser pt. 2

Frostspot - om mitt minne inte är helt fel var det faktiskt Gunther som döpte henne OCH gav henne smeknamnet men jag tyckte det passade så bra att jag använde det. 
Silverrunner - Från början skulle hon heta Silverblaze, och Silver syftar på att hennes päls är lite silverfärgad. Runner var/är hennes och hennes sons Labans gemensamma namn (jag vet inte ens om Myra sålt honom ahaha). Smeknamnet, Bezzie, kom från Blaze delen i hennes namn, men när namnet bytter orkade jag inte hitta på ett nytt smeknamn.
Lionking - Det är ganska klart vart hans namn kommer ifrån - disneyfilmen Lejonkungen. Dessutom passar den superbra till hans färg. Hans smeknamn, Chamör, är från min första sköthäst som faktiskt är lik SSO-Chamör. 
 
fler hästar kommer...

Nytt färgtema och ett antal redigeringar

Det gick ju sådär att starta upp bloggen igen, woopsie. Men jag kan uppdatera lite vad som hänt sedan jag tagit paus, slutat, eller vad man kan kalla det.
  • Min dator gick sönder men nu funkar den helt okej igen
  • Jag har köpt en ny häst; den svarta Oldenburgaren. Hon heter Midnightgazer och kallas Lilith. :)
  • Jag hittade pennan till min ritplatta och har börjat redigera igen.

Det är väl den sista punkten som är mest aktuell, eller hur? Innan jag "slutade" så hade jag börjat lära mig en ny redigeringsmetod och nu har jag tränat som tusan (syns det på headern?). Jag har dock inte vågad mig på ponny eller arab än så länge, är inte så bra på att rita linearts till dom så jag är rädd att det skulle se hemskt ut. 
 
Enjoy; mina senaste redigeringar (i ordning de gjordes)
Den första, som ni kanske kan se, föreställer Winnie. Den andra är Chamör och hästen han kom till spelet med, den tredje (som jag personligen är supernöjd med) är faktiskt hästarna från mina olika fanfictions! Raven, Mister och Ember (som inte var speciellt sugen att medverka). Den sista, och snyggaste enligt mig själv, föreställer ursnygga Sissi! Det var meningen att Winnie och Sissi skulle vara på headern, men glömde att spara Sissi med genomskinlig bakgrund så det fick bli Winnie och Mister istället - blev jättenöjd med honom.

Some legends are told

Har på den senaste tiden redigerat en del, på olika sätt. Jag filmade två gånger; en där jag redigerade med bara musen och flyttade kroppsdelar, en där jag redigerade med lineart och målade över (med min ritplatta såklart). Kan lägga till att det var Esme  som tipsade om denna metod :)
 
 

Who that, who that