Mer The Sims 3

Det här är Fanny Skogh - den äldsta av de tre barnen i Sophias familj. Hon, till skillnad från de andra två, är adopterad (har tyvärr inga bra bilder på Matilda och Emilia som de andra två heter) och är lika hästintresserad som sin mamma och har en egen häst vid namn Bastian som hon för tillfället rider in. 
Familjen har nyss flyttat till Riverside och det Fanny och hennes mamma helst gör är att utforska omgivningarna från hästryggen. Medans Bastian ännu var ett föl fick Fanny lära sig rida på Amy, och nu när hon är lite bättre så hoppar hon Camomill ibland.
Minus dog tyvärr av hög ålder för inte så länge sedan, och Barsk är numera en åldring. Sophia rider ut med honom ibland, men han har gått i pension och blir mest kelad med. 
Amy är däremot i sina bästa år, hon har tävlats framgångsrikt i galopp. Sophia är den som tränar henne i galopp, men Fanny rider henne större delen av tiden; hon rider ut på henne, och hon har också tränat henne i hoppning. Innan och medans barnen fortfarnade var ganska små fick Amy två föl; Emma och Flamma. 
Camomill är numera helt färdigtränad, både i galopp och hoppning. Hon är världens mysigaste häst, och Sophia vill gärna ta fler föl på henne när barnen flyttat ut eftersom ingen har tid för fler hästar just nu. Just nu vet de dock inte om de ska fortsätta tävla internationellt eller om de redan ska pensionera henne från tävlingar och bara hobbyrida henne. 
Här har vi då Bastian (numera är han dock vuxen och har svart man och svans). En liten kille med massor har energi. Fanny planerar att tävla honom inom galopp när hon ridit in honom, kanske i hoppning också om han visar sig vara smidig. 
OCH HÄR är gården de bor på. Jag har gjort den helt själv, och det finns ett boningshus med fyra sovrum, ett "stall" - det är typ som en hage med tak över huvudet. Bredvid stallet är det en sadelkammere där alla pokaler och utrustning finns. 
En fin bild från en av Fannys första ridturer. Ser ni Sophia i bakgrunden?
En nattlig uteritt på Barsk och Amy
En uteritt i regnet med Camomill och Barsk
En glad och uppspelt Camomill
 En random bild på Barsk
Fanny hämtar Amy i hagen (i klackskor... smart där)
Bastian och Amy njuter av en varm sommardag i hagen
 Bask njuter av sin pension en sval sommarkväll.
 Och en gammal bild på en ung (och sur) Barsk på gården i Appaloosa Plains.
Fanny snobbar till det lite

Jag vet att det varit öde här på senaste tiden, men det är ju så fint väder! Och så finns det Sims, såklart :D Jag kommer ladda upp lite bilder på Matilda och Emilia också, kanske några på Bastian som en vuxen häst också. Han är en stilig kille, han! 


KOMMENTARER
Lexipexi muppen 8v

cohf kommer ut imorgon :D :3

2014-05-26 23:48:37


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback