Klaaart!

Duger den för header? Bara själva hästen då, bakgrunden la jag till för att man ska se den bättre! Använde bara en enda bild. (två om man räknar bakgrunden men den hör egentligen inte till så). När den ska upp på headern kommer jag rätta till huvudet och halsen, rita lite där så det inte blir så pixligt.
 EDIT: Tack så jättemycket för era kommentarer, man blir ju lätt blind för fel när man skapar egna saker, så det är perfekt när folk säger till! Jag hade glömt att fixa skuggan på höger fram, så båda benen såg ut att vara på samma sida. Oops. Sedan vet jag inte riktigt hur jag ska fixa resterande fel, så jag låter den vara såhär medans jag tänker på en lösning! Återigen, en snabbt ihoprafsad bakgrund. 
 
 
 


KOMMENTARER
Esmeralda Silverforce

Jag tycker den är jättesnygg! Om något så är det väl att Ember ser liiiite framtung ut, annars tycker jag den är underbar :)

Svar: Tack :D Ska verkligen försöka fixa det, tack för att du sa till! Man blir ju lätt blind för sådana fel när man redigerar själv x)
Siri Moonbear

2014-05-10 18:06:58
URL: http://monokerus.se/
Mary Northwood

Ryggen känns lite lång..? Men vad ser jag nu!? o.o Hästen har båda frambenen på vänstersidan om kroppen!

Svar: Jo, jag ser det också nu när du säger det! Hoppsan, glömde visst att skugga höger fram, tack för att du sa till!
Siri Moonbear

2014-05-10 18:24:28
Mary Northwood

Jättesnygg annars <3

Svar: Tackar ^^
Siri Moonbear

2014-05-10 18:24:47
Esmeralda Silverforce

Edit-versionen tycker jag blev mycket bättre, det framtunga syns inte alls på samma sätt då ryggen kortades av - duktigt "räddat" :D

2014-05-10 19:37:31
URL: http://monokerus.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback