Inget kapitel idag

Idag har jag inte något kapitel av fanficen på lager - del 25 är inte genomläst, så jag kan inte publicera den. Däremot kan ni få en pytteliten del ur novellen jag skriver till Rose Goldfields novelltävling (ingen länk tyvärr, då hennes blogg är lösenordsskyddad för tillfället) 

"Jag rörde mig inte, utan lät bara blicken vila på de flyende molnen uppe på himlen. Det var fridfullt, att bara ligga där i gräset och lyssna på tystnaden. Tystnaden. Jag satte mig tvärt upp och tittade mig omkring. Jag var på en liten kulle, ett tjugotal meter från vägen. Framför mig sträckte sig Everwindfälten ut, och ännu längre bort var bergen. Jag letade efter något, ett tecken på liv, men överallt var det tomt och tyst. Det var tystnaden som fått mig att reagera – inte ens vinden hördes. Vinden som aldrig sinade här" 
"När jag var liten brukade pappa alltid berätta historier om Jorvik. Otroliga historier om monster under vattenytan och väktare; väktare som gjorde allt för att hålla ön säker. Det var då mamma brukade komma in och lägga till att det var hästarna som var öns väktare, speciella hästar. Magiska hästar"

Ledsen att ni får så ospännande delar, men dessa är de som spoilar historien minst. Sedan har jag tyvärr en annan sak att säga - jag tänker sluta blogga. Jag har ett flertalet anledningar, och jag tycker det inte är mer än rätt att de som fortfarande klickar in här får ta del av dem.

Den främsta är väl att jag inte har lust längre, det finns inget att skriva om. Efter ett år med ett och samma spel, vad kan man skriva om? Sedan känner jag att jag får för lite respons på det jag gör - jag skriver ju inte direkt fanficen för min egen skull, men ja - den får ingen respons och det är aldrig kul. När jag känner att jag skriver ett viktigt inlägg får jag ingen respons heller. Vad är meningen med att ha 50 - 80 läsare varje dag om ingen ger någon respons på vad man gör? Hur ska man  veta vad folk vill ha mer/mindre av, vad folk gillar och ogillar? 
 
För ni vet, besökarstatistiken är bara siffror, men en kommentar - då vet man att någon tog sig tiden att läsa igenom och fick tankar av det (om det är ett inlägg det vill säga). En kommentar är ett avtryck från en annan människa, som visar att det verkligen FINNS någon som läser, någon som inte bara är en siffra. 
 
Så, ja. Där har ni anledningarna till att jag tänker sluta blogga. Det kanske kommer något inlägg efter detta, kanske inte, vi får se helt enkelt. 
Det verkar inte vara så lätt att sluta - jag tänker hela tiden på saker jag vill blogga om. Det blir väl så att ni helt enkelt få stå ut med mindre antal inlägg tills blogglusten är tillbaka x)
 


KOMMENTARER
Rose Greenhill

Trist att du slutar! Finns det någonstans man kan läsa vidare på din fanfic om du inte lägger ut en på bloggen? :) (Själv är jag inte jätteförtjust i att kommentera, men det är ditt val att sluta och jag kan ju inte tala för någon annan läsare)

2014-05-17 12:24:04
Daphne Dragonheart

Jag kan kommentera var enda fanfictionberättelser du gör, dem är så himla fantastiska!! Dock tycker jag att det känns som jag spammar... Jag kikar in här varje dag för att få se ditt fantastiska sätt att skriva! Jag vet att jag talar för många, det här är en fantastiskt blogg, men det är inte vardagliga blogginlägg som håller mig kvar, utan din fan fic! Jag önskar dig alla lyckönskningar som du kan få, för att klara sig utan din fan fic blir svårt!


/Daphne

2014-05-17 14:57:35
Charlotte Snowborn

Tror jag redan har sagt det till dig, men din fanfic är otroligt bra så jag hoppas att du fortsätter med den. Även de delar som utspelar sig i "nutid" tycker jag är riktigt roliga att läsa.

Jag kan vara rätt dålig på att ge respons, men jag uppskattar bloggar som inte bara skriver för att producera massvis av inlägg utan faktiskt skriver inlägg som är genomtänkta och intressanta. Din blogg är en av dem. Sedan är jag själv löjligt förtjust i att få veta vad andra människor ger för personligheter och namn till sina hästar, jag gör det ju i huvudet men med en blogg kan man dela och det höjer spelupplevelsen för mig att inte bara se någon rida runt på en random häst utan en utvecklad pixelpersonlighet =)
Jag tycker att det är trist att du slutar, men förstår om du känner att det är det bästa beslutet det är ju trots allt du som bloggar och ditt beslut.

2014-05-17 15:19:12
Alva

Neej vad tråkigt :(
Jag är extremt dålig på att kommentera och har alltid varit, kanske något man borde börja med.. Jag läser alltid igenom inlägg (om det är något som fångar mitt intresse förstås) och du skriver väldigt bra. Samma sak med din fanfiction, du är jätteduktiiig :3

Det är synd att du slutar, men förstår ditt val!

2014-05-18 20:06:40
URL: http://napulii.blogg.se
Lexipexi muppen 8v

*pokes* synd att du slutar o3o *pooookes*

2014-05-20 00:13:04
Klara aka Sam :33

Kommer sakna din blogg ;~;

2014-05-20 15:41:17
URL: http://blueside.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback