Harry Potter and the Goblet of Fire

Jag kan börja med att säga att jag bara hann spela ett spel och dessutom bara halva det spelet innan min syrras dator la av, men jag kan säga att jag kan utvärdera det lilla jag spelade. 
Man kan spela som antingen Hermione, Harry eller Ron. Från början är det ingen skillnad på vem man spelar som, alla kan samma saker, har lika mycket liv osv. Med spelets gång förändras det, men jag kommer till det senare. I vilket fall, när man spelar börjar man med en bana; Försvar mot Svartkonster. Man lär sig vilka knappar man kastar förtrollningar med. På banorna kan man samla bönor, som man sedan kan byta mot "kort". Alla har olika kort: de kort man kan köpa åt Ron skiljer sig från dem man kan köpa hos Hermione, och så vidare. När man köpt kort åt dem kan man använda dem på banor så att de får högre liv, effektivare besvärjelser mm. 
Något annat som händer är att man träffar på massa monster: eldsalamandrar och en drake, bland annat, och dem måste man kasta besvärjelser på. Spelet följer filmen, även fast det är helt annorlunda vilket för mig gör det roligt att spela! Exempelvis; I boken går de ut i skogen för att se en drake (typ... vill inte spoila för någon) och i spelet rymmer draken, sätter eld på den förbjudna skogen och flyger runt och det blir massa häftiga cutscenes.
På banorna kan man hitta sköldar, som man använder för att låsa upp nästa bana. Det brukar finnas ungefär ett uppdrag per bana, typ som draken i den förbjudna skogen. De första banorna får man hjälp av Moody, han berättar vad man ska göra. En av de första sakerna jag la märke till var hur svårstyrt det är och hur jobbig vinkel det var.
Jag kom som sagt inte så långt, men det var awesome den bit jag spelade! 
Lite bilder:
 Hittar en sköld
Draken med den brinnande skogen bakom sig
Harry blir jagad av en drake
 Ägget
 Den brinnande bägaren itself
Glada personer


KOMMENTARER
Esmeralda Silverforce

Vinklarna är ofta ett h-vete, precis som i OotP, man blir typ knäpp då man försöker se sig om... Tur att det är ett oerhört vackert spel.

Svar: Ja, det är extremt snyggt! Men vinklarna alltså
Siri Moonbear

2014-05-02 16:23:56
URL: http://monokerus.se/
Alexandra

Åhhh jag har letat efter det spelet länge Har Deathly Hallows (1-2) Prisoner of Azkaban Chamber of Seacrets och Philosophers Stones vart fick du tag på Goblet of Fire i ned to know!

Svar: Fick det för flera år sedan, så jag vet inte vad man få det längre, tyvärr
Siri Moonbear

2014-05-02 21:07:15
URL: http://darkrider.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback