- Siri Moonbear

Det här kan ta ett tag

 

Dött internet x3058

Seriöst. Mitt internet. Det dör HELA TIDEN. Nu kan jag inte ens komma in på SSO. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?!
Förlåt Gynt för att jag bara dör hela tiden ;(( Du får hoppa på mitt internet och typ tvinga det att funka!
 

Ny telefooon

Igår blev det ju lite tokigt med fanficen osv, men nu är jag äntligen tillbaka och har rättat till det! Har varit och fixat en ny telefon idag, så har varit borta. Nu är jag (såklart) tillbaka, med min nya telefon. 
Nu ska jag bara äta lite, fixa de sista detaljerna på min nya design (som Esme fixat - tack tack tack igen)och levla. 
 
 
 

Del 20 - Ett låst slott och en talande häst

SERIEN INNEHÅLLER SPOILERS
 
Sista kapitlet på första delen, vad tycker ni hittils? Jag behöver verkligen konstruktiv kritik, så ni får gärna kommentera förbättringar!

Dragonborn:

Namn: Dragonborn
Smeknamn: Lucius
Född: 2008
Ras: Arabiskt Fullblod
Personlighet: Lucius är minst sagt en besvärlig herre. I ena sekunden är han segare än ett tuggummi, i nästa en exploderande bomb. Inom hoppningen lyssnar han dock lite mer. Även från marken har han två olika personligheter: ibland bufflig och bråkig, ibland gosig och vänlig. Han gillar att showa upp sig och blir därför ofta het och svårhanterlig när det är andra människor som tittar på. Däremot kommer han bra överrens med andra hästar och är mycket charmig. 
 

Lionking:

Namn: Lionking
Smeknamn: Chamör
Född: 1997
Ras: Andalusier
Personlighet: Chamör är en lugn herre som helst inte går snabbare än han behöver, förutom om det är hoppning. Då är det full rulle som gäller! Han gillar inte att bli borstad så värst mycket, men han älskar att bli gosad med och är den stora nallebjörn han ser ut som. Han är ganska låg i rang, trots att han är störst.
 

Lite Bezzie-bilder!

 
 

Älskar att..

.. hästarna rör sig! De blir så underbart charmiga - särskilt Sissi och Ember ♥
 

Stötte på en bekant figur

Idag när jag åkte till GåD med färjan för att ta lite bilder på Lucius stötte jag på en bekant figur. Jag är 100% på att denna filur inte var där förra veckan, och sedan kom jag på vad det var för någon. Förra året ordnade SSO teamet ett aprilskämt åt oss spelare, och denna lilla krabat var med! Nu hittar jag ingen gammal bild, men förra året satt den i Nilmers Högland. Jag tror iaf det är samma, hittade inte en enda bild. Men det skulle ju vara logiskt med tanke på att det är första april på tisdag! 
EDIT: Har sett fler nu.. hm.

You're everything I need and more

I swore I'd never fall again, but this don't even feel like falling

and honestly I'm exhausted

Jag sitter här med huvudvärk och mår ärligt talat skit. För mycket jobb, helt enkelt. 
 
Så, uppdateringen. En andalusier och två frisiska sporthästar. Det var för snart ett år sedan (faktiskt bara en vecka tills det var exakt ett år sedan) som SSO teamet gick ut med vilka hästraser som skulle komma. Nu, ett år senare, finns det alla utom en av dessa raser. Lipizzaner finns än inte spelet. Förutom raserna som sas skulle komma har det kommit massa andra raser (ponnys, araber, frieser, frisiska sporthästar).
 
VARFÖR finns inte Lipizzaner än? 
Jag vet att de jobbar på täcken till hästarna, möjligheten att leda, Jorvik City, och jag hoppas för guds skull att de jobbar med nya huvuduppdrag (OCH JAG HOPPAS DE ÄR BRA). Och jag tror inte att de glömt rasen. Så, varför dröjer det? Jag tror och hoppas att det är en ny form på Lipizzaner, för att vi har fått vänta i ett år. Förresten, så hoppas jag detta är deras priolista:
1: HUVUDUPPDRAG
2: Lipizzaner
3: Täcken
4: Leda
5: Jorvik City.
 
För jag menar, har någon behov av att leda hästen, eller att kunna kuta runt i Jorvik City? Nej. Vi har massa oöppnade butiker i Jarlaheim, så jag tror inte vi behöver ännu en större stad med ännu fler oöppnade butiker. Inte ännu en spökstad. Jag har dessutom inte något behov av att kunna leda mina hästar för tillfället. Visst, täcken hade varit snyggt, och det hade varit superkul att få det till spelet! MEEEEN först Lipizzaner och huvuduppdrag. Lipizzaner för att jag är sjukt nyfiken på dem vid det här laget, huvuduppdrag för att de är anledningen till att jag spelar. 
Som sagt, trött och stressad med huvudvärk. Så ursäkta om jag typ låter sur eller om det är slarvfel.

Cuz' it feels so empty without me

Jag har extremt mycket skolarbete just nu. Eftersom jag läser både tyska OCH franska har jag dessutom lite extra arbete. Jag har verkligen ingen tid att blogga just nu, men jag försöker. Så gott jag kan. Just nu skriver jag iallafall ett NO projekt om Alkohol, Tobak och Narkotika. Men imorgon är det tisdag, och min bonusmamma fyller år, så det blir troligtvis inga inlägg då heller. Har inte haft tid att skriva tidsinställda. 
 

Hur hittade ni hit?

Blev lite inspirerad av Alva och Esme, och undrar nu; hur hittade ni hit till moonbear.blogg.se? Och vilka läser? Jag blir så himla nyfiken ibland - ni vet alla vem jag är men jag har ingen aning om vilka ni är! Så det skulle vara superkul om ni kan ta er lite tid och bara skicka en kommentar, så jag vet vilka ni är som läser och hur ni hittade hit :D
onödig fakta - Frozen och Tangled är mina favoritfilmer, och den här scenen är en av mina favoriter.

Tröttsöndag

Jag har sovit nästan hela dagen, och sedan varit ute på stan. Det är anledningen till att jag inte bloggat. Men jag är trött så jag ska nog gå och lägga mig igen. Heh.

Del 19 - Det slutgiltiga beviset

SERIEN INNEHÅLLER SPOILERS FÖR HUVUDUPPDRAGEN

Där har ni den - näst sista kapitlet i första delen. Jag är faktiskt väldigt nöjd med denna del så jag hoppar ni njuter av den!

I'm addicted and I just can't get enough

Det är två kapitel kvar av den första delen av Ödesryttaren, och sen kommer jag ta en liten paus från serien för att skriva klart den nya delen.
Så nu frågar jag er - vill ni ha båda kapitlen nu i helgen och så blir det en 2 veckors paus eller ett kapitel denna helg och ett nästa, och bara en veckas paus? Kan inte bestämma mig!

Wave after wave

Chamör stannade 60 XP från level 10, så jag hämtade hem Winnie och Sissi ändå. Mina fina tjejer, gudars vad jag hade saknat dem ♥ 
 

Jorvik City

Något som de flesta la märke till igår var att en stor stad lagts till på färjekartan - Jorvik City. Staden ser ut att vara ut att vara större än Jarlaheim, vår för tillfället största by. Eller stad. Eller vad man ska kalla det. Jag misstänker att detta kommer vara Jorviks huvudstad, om man tänker på namnet. Men jag är såklart lite besviken också - Jorvik City känns lite... fantasilöst.. om man jämför med exempelvis Västkobbens Fiskeby och Jarlaheim. 
 
Sedan - hur ska man komma till Jorvik City? Firgrove och Valedalebyn är till största delen omgivna av berg. Och man kommer inte kunna ta färjan direkt - man måste först upptäckte Jorvik Citys färjeläge och då måste man varit där. Så hur ska man komma dit? Jag misstänker att det kommer komma en väg/stig bakom Firgrove eller en väg längst kusten, ni vet där Äppellunden ligger? Den kusten. Jag tror inte det finns berg där, så troligtvis lägger de väl vägen där. 
 
Vad vet vi hittills om Jorvik City? Att det finns många modebutiker där och att man kan shoppa mycket där. Inte så mycket, det vill säga. 
Jorvik City är en av många områden som just nu som folk väntar lite på. De andra är:
Djävulsklyftan som ligger "bakom" Jarlaheim. Det ligger i mitten av Grådagsbergen, där Lisa hålls fången. Jag misstänker att vi snart kommer få uppdrag där vi får rädda Lisa och därmed får tillträde till Djävulsklyftan.
De Gömda Dinsosauriens Dal som ligger norr om Valedale. Nic Stoneground åkte ju dit för hur lång tid som helst, och teamet har sagt att de jobbar med stället. Jag är extremt nyfiken, och hoppas verkligen det öppnar snart! Dock har jag inte sett några tecken på det, och misstänker att de vill släppa södra delen av Skördebygden först.
Södra delen av Skördebygden väntar iallafall jag på. Här ska, om de platser som råkades släppas i en Onsdagsuppdatering för flera månader sedan fortfarande stämmer, Nya och Gamla Hillcrest ligga, Fort Maria och mycket mer. 
Fornkungens Borg ligger i GåD och är ett litet område som verkar superspännande, men som ännu inte öppnats. Jag hoppas det öppnas snart, men jag tror samtidigt att teamet har andra prioriteringar.
Odöpt område i Södra Jorvik är en ö som på färjekartan är ihopbundet med Skördebygderna. Vad jag har sett har de aldrig jobbat på det särskilt mycket, vilket jag tycker är fullt förståeligt om man kollar med listan på andra platser ovan. 
 
Jag är riktigt taggad över allt det här och hoppas det här blir ett händelserikt år på områdesfronten!

Pose player till SSO

Jag kan börja med att jag vet att denna idé är praktiskt taget ogenomförlig. Men man får väl drömma, right?
 
I The Sims 3 finns det något som man kan ladda ner som kallas Pose Player. Efter det kan man ladda ner olika poser till sina simmar och deras husdjur. Dessa är gjorda av spelare. När en sim eller ett husdjur använder Pose Player står den helt stilla. Alltså är Pose Player endast för fotosyfte. En av mina drömmar hade varit att kunna ha något liknande i SSO. Fast att det ingår i spelet, om man säger så. Alltså att teamet fixade poserna.
 
Några poser jag skulle älska att ha i SSO är:
Bland annat. 
Det var väldigt svårt att tänka ut hur denna funktion skulle funka i SSO, men det jag tillslut kom fram till krävde att hemstallet får en liten utökning i form av en hage eller något liknande. I hemstallet, och i denna hagen då (eftersom det är mysigare att göra det utomhus - mer känsla i ev. bilder då - kan man klicka på en knapp, och då kommer olika poser upp. Poser innebär alltså att både ryttare och häst står stilla. Detta är både lättare för teamet att göra, och för att Pose Player helt enkelt funkar så. För att "avaktivera" posen klickar man bara på knappen igen, och ryttare och häst står där de förut var. 
 
Det här är en liten dröm jag har, och jag är mycket medveten om att den är närtill ogenomförbar då det troligen skulle lagga jättemycket och vara svårt för teamet mm. Men det är min dröm. Kanske mest för att jag är för lat för att redigera bilder, men om man kollar på de olika poser jag gillar ovan så ser man ju att de är jättemysiga och blir superfina på bilder på ett annat sätt än redigerade bilder. 
 

Lite bilder från färjorna

Jag vet att om jag inte kan logga in på Onsdagar så brukar jag alltid leta som en galning efter någon som lägger upp lite bilder - så här, varsågoda, lite bilder från färjorna! Chamör fick äran att inviga dem eftersom han råkade vara med för tillfället, men han var lika stabil som vanligt.
 
 
 

Färjelinjerna

Linje 1: Jarlaheim - Västkobbens Fiskeby och tvärtom
 Linje 2: Jarlaheim - Fort Pinta och tvärtom
Linje 3: Västkobbens Fiskeby - Fort Pinta och tvärtom
 Och det stora frågetecknet idag är ju Jorvik City, vilket jag kommer skriva ett inlägg om.. när jag orkar. 

Ett inlägg ni borde läsa

Myra har skrivit ett inlägg om kändisskap som jag tycker så många som möjligt borde läsa, så HÄR får ni en liten länk.
 

All the things you'd say, they were never true

 
 

Föl i spelet

Detta har jag tänkt på ett tag, det vill säga i närmare ett år. När jag spela efter en extremt lång paus så var det mycket föl-rollspel osv. Jag tror dock aldrig det kommer bli möjligt för hästarna att få föl på SSO. Varför? Jo, för det har verkligen inget med spelet att göra. Och för att det skulle vara supersvårt att koda.
 
För det första skulle alla hästar behöva få ett kön. Alltså bli hingstar eller ston. Bara det måste vara ganska svårt att koda, eftersom det redan finns så många hästar. Sedan måste de också koda så fölet inte bara får en random färg, för jag tror folk skulle bli ganska arga då. De måste också fixa en helt ny, liten, form som rör sig (vem vill ha ett litet föl som ser ut som en sten). Troligtvis mer än en form eftersom hästar växer. 
 
Och sedan kommer det STORA problemet. När ska man kunna rida fölet? Hur lång tid ska det ta att växa från föl till vuxen häst? Kommer man kunna göra något med det där emellan? 
Eftersom man varken kan leda eller tömköra i spelet så tror jag inte man skulle kunna göra något med fölet tills det var vuxet. Och det skulle folk också tjura över. Så förutom att skapa allt det ovan, skulle de behöva fixa så man åtminstone kan leda hästen. 
 
Sedan kommer vi över till priser, färdigeter mm. Man kan inte sälja hästar till varandra direkt på SSO (man kan sälja hästen, och sedan kan nån annan köpa en likadan och ge samma namn och ta samma karaktär) och det tycker jag är sjukt bra. Annars kan vissa bli sjukt rika utan att behöva köpa sc, och det är inte bra. Inte bra alls. Jag tror att om en avelsfunktion skulle komma (vilket jag absolut inte tror) så skulle det kosta ganska mycket att avla. Om man då inte blev nöjd med färgen så kan man inte få tillbaka sc:na genom att sälja fölet. Och jag behöver väl inte ens säga att folk skulle bli arga över det också. Och skulle fölen ärva föräldrarnas egenskaper? Vilken form skulle fölet få om man korsade arab och jorvikiskt varmblod? Det finns så många problem med avel på SSO, och jag tror att alla fattat att jag är emot det. 
 
Om man vill ha föl efter sin häst i SSO kan man väl rollspela det? Jag ser inga problem i det. 
sådana här ska vi inte ha i SSO - men de är åh så söta IRL

There's no place I rather be

Jag har riktigt stora problem med mitt internet just nu, och jag vet inte vad felet är. Men när jag tillexempel kollar på Youtube, eller loggar in på SSO, så tenderar det att lägga av. Någon som vet vad detta kan bero på? Det håller på såhär även om bara jag är hemma och ingen annan använder internetet. Detta har förhindrat att jag börjat jobba på min nya design, men jag hoppas jag kan börja nästa helg. 
 
Och nu slutade bilduppladdningsfunktionen funka också, suck. Ni får helt enkelt stå ut med en bild på Prins och hans mamma som jag råkade ladda upp på bloggen för några dagar sedan x)
 
 
 

Ödesryttaren

Här är det! Den nya bildlänken till Ödesryttaren! Och den blev exakt som jag tänkte mig, så jag är mer än nöjd. Temat på bilden är tillit; den förra var för mysterierna Siri blev indragen i, denna är för Siri och Embers band. 
 
Bilder jag använde;
  
 
Det behövdes inte så många för Ember, men för Siri.. Herregud. Det tog verkligen lång tid att fixa benen och kjolen! Behövde hela 4 bilder; en för överkroppen och armarna, en för huvudet, en för kjolen och en för benen. Jag blev faktiskt jättenöjd, men vad tycker ni? Duger den?
 

WIP

 Nån som vågar gissa vad det här ska bli? 
 
 

Halvdött internet

Jag vet inte riktigt vad mitt internet har emot mig, men det vill inte riktigt funka idag! Så jag passade på att redigera min drömhäst i tre olika manar... Håret på första bilden blev lite konstig enligt mig själv, men testade en ny metod så.. skyller på det!
 
 
 
 
 
 
 
 

She dreamed of paradise

 
 

Mystiskt flygande bebis

 

Del 18 - Mr John Sandman

Det är faktiskt helt sjukt att jag redan är på del 18 - har bara skrivit till del 20. Efter del 20 kommer det komma en ny bild (alltså en ny som den ovan ↑) och det kommer komma fler nutid delar. Men just nu så skriver jag mer i dåtid eftersom annars kommer man inte helt och fullt förstå nutiden. 

Välkommen hem älskade köttbulle

Lucius blev i level 10 nyss, så jag skickade honom till Hästön på en välförtjänt vila, och hämtade hem lilla Sune, som var långsammare än någonsin. Men är han inte gudomligt söt? 

Suck..

Jag HAR idéer för inlägg... Jag har bara inte tiden/lusten att skriva dem, och det känns verkligen inte bra.
 
 

Strandritt

 

Liten update på läget i stallet

Jag försöker att ha fyra/fem hästar i stallet (fyra valfria hästar eller tre stora och två ponnys). Just nu måste jag levla ganska många hästar (Lucius, Chamör, Bezzie, Sally, Sune) så jag siktar på level 10. För tillfället levlar jag Lucius, som troligtvis blir level 10 imorgon. Så då börjar jag levla Chamör, skickar Lucius till hästön för vila och hämtar hem Sune. Det blir superbra, då jag dessutom behöver nya bilder på honom!
 
Det här mest för att ni ska få en liten inblick i hur det ser ut just nu. Ska bli kul att få hem Sune imorgon eller i övermorgon, har faktiskt saknat min köttbulle lite! Sen saknar jag Winnie och Sissi något sjukt, så de får komma hem snart de med! Ska se om jag kan ta hem dem efter Chamörs levling är klar. Vi får helt enkelt se :D

I want you to stay

Mitt internet var lite nere igår, så kunde tyvärr inte blogga! Fick däremot låna en dator, så jag kunde spela lite, kollade in uppdateringen mm. Ska defenitivt börja levla ordenligt nu, börjar med Lucius och Charmör, och sen blir det Bezzie och ponnysarna! 
 

Söta Sallybilder

 

Hur mina vänner i spelet påverkat mig

Detta inlägg föreslogs av Myra Riverfall som bloggar på http://mriverfall.blogg.se/ (hahah som om någon som läser min blogg undgått att märka det).

Jag har lyckats skaffa enormt många vänner i spelet, så jag kan ju inte rada upp folk occh säga exakt hur var och en påverkat mig. Därför valde jag att välja ut de som har påverkat mig mest
 
Jag hade ju då två vänner innan jag ens började spela SSO på nytt; Anna Waterdawn och Myra Riverfall. Vi hade träffats och chattat en del på Howrse, och jag kan minst sagt säga att de två var några av de absolut bästa personerna jag någonsin mött på internet. Dessa två är dessutom de som påverkat mig väldigt mycket, allt ifrån vilka saker jag köpt (det slutar alltid med att någon köper ett klädesplagg/ett smink/ett hår/en häst/starcoins) till hur jag skriver, vilka smilysar jag gör, hur mycket starcoins jag har. Hehe. Anna mötte jag "på nytt" (dvs, vi möttes av en slump på SSO) innan jag ens började blogga, och man kan se om man tittar i mitt arkiv, i februari 2013, att vi umgicks väldigt mycket. Jag tror inte heller någon inte märkte när Myra började spela, någonstans i mitten av Juli, för vi började direkt att vara med varandra. Hon har också påverkat mig väldigt mycket, och jag har mycket att tacka för. Hon kom exempelvis på nästan hela Sally (det var också hon som tyckte jag skulle köpa starcoins för att kunna köpa Sally), och det var hon som mejlade Gen och sa att vi ville gå med i Night Guards. Myra är den lite mer utåtriktade och självsäkra personen av oss två - iallafall enligt mig. 
 
Night Guards - det för mig till de andra personerna som påverkat mig väldigt mycket. Mina underbara klubbkompisar! Maria Mountaindaughter har jag tyvärr inte hunnit prata så mycket med men Esmeralda Silverforce, Genevieve Nightbard och Alva Moonfall är några av mina närmaste vänner för tillfället. (Kan passa på att säga tack nu för att ni lyssnar på mitt eviga gnäll). Esme och Gen har ju dessutom påverkat mitt sätt att blogga, eftersom jag tycker de skriver väldigt intressanta inlägg. Alla dessa fem jag nämt har dessutom hjälpt mig må bättre i mig själv och fått mig att må bättre bara genom att prata med dem om saker som hänt och gett mig tips och allt möjligt. Sedan kan jag ju passa på att nämna att Myra fått mig att bli mycket mer kreativ med smeknamn (Gunter, Gynter, Gunt, Gynt, Pingvin och en massa andra).
 
Nu vet jag inte om det här blev så mycket hur de påverkat mig, det blev mer "tack för att ni finns". Men jaja, det var allt jag hade säga om detta. Vi avslutar med en liten bild på mig (i blont hår!), Myra, Esme och Gen någon natt när vi satt och fikade och pratade om så mycket att jag inte ens minns hälften.

Loke

gammal bild

Trots att Loke är min älskling, min ögonsten och allt det där, så blir det lätt att glömma bort honom bland de större, lite snabbare hästarna. Min goda vän Gynter har börjat bli lite av en ponnyperson (:O) och jag litar på henne, och därfööööör har vi beslutat att hon ska få bli medryttare på honom! Det ska bli spännande att se hur han reagerar på en ny person rider honom, då jag är den enda som ridit honom på ganskaaa länge. 
 
Nu började jag sakna den riktiga Loke något enormt så här får ni en bild på honom
Det är sjukt mycket © på denna bild.. den som rör den dör. 

But first, lemme take a selfie

Idag är det då tisdag, vilket betyder SOVMORGON! Så jag är jättepigg idag, och behöver knappt göra några läxor (gjorde alla igår) vilket betyder... massa spelade!!!!! :D:D:D 
 
Dock är jag helt tom på idéer, så det hade varit underbart om någon ville komma med förslag? :D

 

Cups

 

Starshine Legancy

Jag spelade lite SSL idag, och fotade lite i bonusbanan på SSL 4 :D Så nu har jag en hög med bilder därifrån. Först och främst vill jag be om ursäkt för den urdåliga uppdateringen idag, var tvungen att plugga och sen ville pappa att jag skulle stänga av datorn ): 
 
Men här får ni två failbilder från SSL:
 

Bushästar

 

Gamla Lokebilder

Hittade några gamla bilder på Loke, så jag fixade till dem. Han är GRYYYMT SÖT.
 
 
 

Ängsdressyr

 
 
 
 

Fanfic special - Old friend

Så slutet är ganska konstigt och rörigt, men det ska typ vara som om Ember väntade på henne innan de båda kunde gå vidare på riktigt. Men visste inte hur jag skulle skriva det eftersom det är ur jag perspektiv.... Jaja, läs och njut, eller nått.
 
Så första delen av storyn utspelar sig 26 år efter den nuvarande storyn, Ember är 34 och Siri 42. I andra delen, som utspelar sig 79 år efter den nuvarande storyn, är Siri 95 år gammal. 

Ja, nej, kanske?

Jag lyssnade på den HÄR låten (Old Friends, som är ett av sountracken i The Hobbit; An Unexpected Journey) och helt plötsligt hade jag skrivit ett ganska sorgligt kapitel av Ödesryttaren. Det var nämligen så, att jag funderade på om ödesryttarens häst levde för alltid. Och om den inte gjorde det, vad hände med ödesryttaren då den dog? Så det var det jag skrev om. Jag vet dock inte om jag ska publicera det, det har inget att göra med själva storyn i Ödesryttaren. Vill någon läsa den?
 
 

Har tråk

 

Starthästen

Jag har ju haft Ember i lite mer än 2 år nu, och han har aldrig någonsin lämnat mitt stall. Och jag gör alla huvuduppdrag med honom. Varför? Jo, för att han är min ödesryttarhäst. Jag hade druidträning med honom, och det är honom som jag är sammanlänkad med. 
 
Om man tar med en "vanlig" häst till skuggsökare etc borde de ju bli vettskrämda? Ember däremot har ju tränats för att klara just sådant. Det är faktiskt en av anledningarna jag har med Ember på huvuduppdragen - även om det inte spelar roll i spelet så spelar det roll i mitt huvud. 
 
 

Före och efter

Hittade en gammal bild och tänkte att den antagligen skulle vara ursnygg utan texten och lite skarpare. Så jag testade lite nya effekter, och den blev en aning överarbetat kanske... Men jaja, har hittat några nya effekter jag kan använda till framtiden! :D
 
 
 

Smiles and hugs forever

Lite nya saker om Zpiroh, min kille har ju förändrats lite under sina fem veckors vistelse på hästön ♥ 
 
När han kom hit var han mycket osäker och rädd för att göra fel, och han tyckte både hoppning och uteritter var läskigt och okänt. Jag jobbade med att vänja honom vid omgivningen, men det funkade inte så bra och det slutade med att han mest gick i hagen och skrotade då det inte var så kul att ta med honom på uteritter mm. Dessutom hamnade Sissi och Sune i fokus då Sissi skulle vidareutbildas och Sune ominridas. Så när Hästön kom skickades han direkt iväg, för att få e ny hage och framförallt - för att bli mer självsäker. Och det hjälpte! Det var en helt ny häst som klev in i stallet. Och hans man är minst sagt vildväxt! Han har mycket mer självförtroende och är mer nyfiken än rädd när man rider ut. Men han är fortfarande ganska tittig och tycker hinder är skrämmande, men nu när han har självförtroende blir det nog lättare..! :D
 

Välkommen tillbaka Zpiroh

Zpiroh har varit på hästön sen dagen den kom, för ca 5 veckor sedan, och idag kände jag att det var dags för honom att komma hem, iallafall för några veckor. Just nu är jag inte överförtjust i starthästens form, på grund av att den står helt still, men han ser så himla snygg ut så det är inte klokt! 
 

Piercingar

Något som fått stor uppmärksamhet är piercingarna man kan se på bilderna på de nya sminken. Jag har tyvärr ingen bild, men det finns bilder R och HÄR. Jag tycker personligen att piercingar hade varit URCOOLT att ha i spelet och skulle defenitivt ha en i nästan. Kanske i läppen också. Bara för att vara badass.
 
En annan sak som fått stor uppmärksamhet är att vissa kan se att annat smink än andra. Jag lade märke till att alla dessa hade samma ansikte - kan det ha något att göra med det? För de som inte kan se det har inte det ansiktet. Hm. Men jag hoppas teamet fixar detta, och jag vet inte hur de ska göra för de som redan köpt det - ska de ge pengarna tillbaka eller ska de helt enkelt lägga till sminket i spelet? 
 

Nytt smink!

Jag har ju inte tyckt att något av sminken som finns passar mitt ansikte - idag kom några smink ut, bland annat ett som hade annorlunda ögonbryn! Så jag köpte det.. Jag vet inte om jag gillar det eller inte, men nu får det vara såhär. Jag är ganska snål på att byta smink mm.. x))
 

Vårryttaren del 2 + sneakpeak

Här har ni den - del 2 av Vårryttaren! Det var ganska jobbigt att skriva, det är ju inte så mycket som händer i början. Men, eftersom kapitlet är ganska kort kan ni få en sneakpeak på en annan fanfic jag skriver.

Kort info om den:
 
Ursula är en vanlig tjej på sexton år. Eller vanlig och vanlig, med gula ögon och rött hår väcker hon stor uppmärksamhet vart hon än går. Hon har ridit sedan hon var mycket liten, har alltid haft en dragning till hästar. Därför hamnade hon tillslut på en båt, påväg till en liten ö, där hon ska spendera en hel sommar med en häst. Det hon inte vet, är att på ön väntar mörka krafter på henne. Väntar, och hoppas att hon kan hjälpa dem vinna...
 

Jag strök en slinga rött hår från ansiktet och under mig spänner sig Fiffi. Jag ser vad hon ser; en stor tom strand. Men för oss båda betyder det bara en sak; GALOPP. Innan jag ens hunnit nuddat henne med hälarna flyger hon framåt. Fartvinden pressar mig nästan bakåt i sadeln och den får mina ögon att tåras. Jag ser sanden flyga i ögonvrån, och tjuter av glädje. Plötsligt får jag en känsla av att Fiffi kommer tvärstanna, och jag lutar mig instinktivt bakåt och tar spjärn med benen. Och jag har rätt, hon tvärstannar så sanden yr och hon kastar sig bort från - vad? En mörk figur står framför oss. När sanden lagt sig ser jag vad, eller rättare sagt vem, det är. Det är en ganska kort och spinkig man. Han har nästan inget hår på huvudet, och ett par kalla ögon som betraktar mig. Normalt sett skulle jag vara rädd, men jag är helt lugn. Det är något hos honom som gör mig trygg. Fiffi spetsar nyfiket öronen.
"En ovanlig mörkerhäst, det där" säger mannen och nickar mot henne. Jag vet inte vad en mörkerhäst är, men det säger jag inte.
"Mm" säger jag istället, och han ler mot mig. Det ser konstigt ut i hans ansikte. Som om han inte brukar le.
"Du måste förlåta mig - jag glömde visst att presentera mig. Jag är Mr. Sands, och jag är här för att hämta dig" säger han artigt. Jag blinkar förvånat.
"Hämta mig..? Ska jag någonstans?" frågar jag och han ler igen. 
"Så du vet inte" mumlar han för sig själv, innan han höjer rösten. "Jag ska föra dig till Dark Cores högkvarter"

 

When the sun shines, we shine together

Har bråkat med denna bilden hela eftermiddagen. Jag fick ju en SR kod av Esme (tack tack tack igen ♥) och beslutade mig för att använda mig av den på detta konto; Ursula Monsterroad på den andra svenska servern. Det börjar komma folk dit! Bilden föreställer då såklart Ursula och hennes häst Firechild aka Fiffi. Jag har också märkt att jag helt enkelt glömt att publicera Vårryttaren - det får bli ett kapitel ikväll!

Gissa vad jag gör!

 

Hello, wherever you are

 

Back on track

Är ganska säker på att internet funkar nu - puh! Hade varit en aning jobbigt annars, men har hunnit skriva en hel del på fanficen nu!
 

Dött internet

Vårt Internet har dött igen, jag vet inte hur länge det kommer funka denna gång.. Uuh. Det är så segt, det kommer och lämnar. Har iaf ritat.. typ.
Ni får gärna säga något ni vill jag ska rita - kan inte logga in på SSO och har grymt tråkigt. 
EDIT: Två hästar till jag ritade igår - men internet tillät mig inte lägga upp dem.
 
 

Del 17 - Magi

Blev ganska mycket prat, och ganska mycket text. Vet inte ens om jag gillar det här kapitlet, men här är det! Läs och njut! :D