- Siri Moonbear

Realistisk målning

 

Come a little closer, closer to me

Den färdiga Concorde-bilden! Meningen med detta inlägg är dock att säga hejdå (igen!) för jag ska till England i tre veckor nu :D:D:D Jag kommer ha med ritplattan, så det blir nog en del ritning, var förberedda på det när jag kommer hem! 

Midsommarspecial

 

I have felt this way every night and day

Har spelat en del sims när jag var utan Internet, så är inne på generation 2 nu! Helt nya hästar också, så en del bilder och en hel del text blir det!

Simmen (den enda simmen just nu, faktiskt) heter Fanny och är Sophias äldsta dotter. Dock är hon adopterad så de är inte ett dugg lika. Fanny jobbar med att utbilda hästar/rida till problemhästar, och tjänar en hel del på det. Dessutom tävlar hon med sina egna tre hästar, inte i så höga klasser än men allt som krävs är lite träning så kommer det igång på riktigt. 
Fanny är envis, tjurig, sportig, kan stanna uppe hur länge som helst (med hjälp av kaffe förstås) och en riktig hästtjej. Hon gillar även att fotografera saker och hästarna blir ofta föremål för detta intresse. Hon gillar även att vara med på bilder, en riktig linslus, och brukar dra med sin systrar (Matilda och Emilia) till olika ställen där de får fota henne och någon häst. 
Bastian
Bastian var Fannys första alldeles egna häst, som hon fick av sin mamma när hon blev en tonåring. Han är otroligt begåvad inom hoppning och tvekar inte inför något hinder. Men förutom att vara otroligt begåvad så är han också otroligt snäll och gillar han dig kommer han visa det. Dessutom, som om allt det där inte var nog, är han otroligt snygg - kolsvart med långa vita strumpor, en stor vit bläs och vackra blå ögon. Fanny tävlar i ganska höga klasser med honom, och snart ska de starta internationellt.
 Elektron
Fanny hade nyss fått ärva hela gården och dess befolkning (Camomill, Amy och Amys trillingföl) då hon träffade Elektron. Det var på en tävling, en av Bastians första starter, och Elektron startade i samma klass. Han vägrade ut sig, tjurig och envis som han är, men Fanny kunde se att han hade potential. Några dagar senare hade hon köpt honom, och då märkte hon att han var världens underbaraste häst. Visst, tjurig och envis, men också nyfiken och snäll när man lärt känna honom, och när hon började träna honom märkte hon att han var både smidig och snabb - den perfekta fälttävlanshästen, och sålänge han har kul vägrar han inte.
 Lady Midnight "Lady"
Lady var Fannys verkliga problemhäst - innan hon köpte henne varnade folk henne för att göra just det, eftersom Lady tydligen vägrade arbeta, kastade av folk och rymde. Men Fanny var kär i hästen och inget kunde stoppa henne från att köpa den - och ägarna var bara glada över att NÅGON ville ha henne. Så i början fick Lady stå inne väldigt mycket, dels i boxen och dels i en mindre hage med tak över - lite som en innehage. Fanny spenderade nästan alla vakna timmar med henne och sakta började det nervösa fullblodstoet lita på henne. Så fort det steget var avklarat fick hon gå i hagen, och just nu löshoppas nu, longeras och Fanny går på promenader med henne.
 Morning Sky "Billy"
Billy bor bara på gården tillfälligt, meningen är att Fanny ska träna honom, tävla lite och sedan sälja honom. Hans mamma dog vid födseln och efter det hamnade han på härberget, och nu hos Fanny. Man kan tro att han går med Lady eftersom han behöver en mamma, men Bastian har faktiskt tagit på sig den rollen, vilket förvånade alla. Billy har superbra stam och älskar att hoppa, men tyvärr är han lat och galopperar aldrig mer än nödvändigt. Billy är också ganska reserverad, och det tog ett tag innan han accepterade Fanny, men när han sedan gjorde det började han älska henne, och det händer att han lägger huvudet i hennes knä när hon sitter ner i hagen. 
 
ANDRA BILDER:
 Bastian vaktar Billy medans han tar en liten tupplur
 Killarna bestämmar sig för att rymma från hagen
 Lilla Billy när han kom till stallen

Bye ~ for now but not forever

Kan bara passa på att säga hejdå för sommaren, det kommer några få inlägg men har inget wi-fi i Skanör och sedan åker jag till England så det blir tomt här. Ska försöka slänga upp en midsommarspecial av fanficen men det är allt jag kan lova, vi ses någon gång i framtiden! :D
Loke ❤️

Myras Sheldon

Ville testa tvåfärgad man och svans, så målade av Gunters Sheldon. Tycker väl att det blev bra, är verkligen nöjd med tanke på att jag faktiskt aldrig gjort det förut!

Esmeraldas Iddy

Tycker verkligen inte färgen blev bra, och inte frambenen heller. Jag menar, det ser ut som en helt annan häst :( Och pallade inte göra highlightsen ordentligt så den ser jätteslarvig ut. På det hela taget är jag alltså inte nöjd, det skulle väl vara bakbenen jag är mest nöjd med. 

Ännu mer ritning

 

Lite ritning

Ritade lite idag! En bild på Debbie och en på Concorde, dock är den senare inte klar (vilket syns på skuggningen) Testade ny skuggmetod, så att jag inte behöver ha med linearten och jag blev supernöjd :d

The Sims 3 + utsikter

Jag har en liten obsession vid att fota utsikter på olika spel, och alltså Sims har ju FANTASTISKA världar ♥ 

Update: The Sims 3

Här får ni en liten update från The Sims 3 (dock har massa hänt sedan dessa bilder togs men men).
Dessa är de tre systrarna; Fanny [äldst, adopterad], Matilda [mellanbarnet] och Emilia [yngst]. Fanny är hästmänniskan av de tre systrarna; så länge hon kan minnas har hon alltid gått upp extra tidigt för att hjälpa till med morgonfodringen, ryktning och att ta hand om Amys föl. När hon blev tonåring fick hon Bastian, sitt egna föl, i födelsedagspresent, och hennes mamma började lära henne rida på Amy. Numera är hon ungdom och bor i ett eget hus och tävlar med Bastian (som fortfarande bor kvar hos Sophia och Hank eftersom det är den bästa stallplatsen).
Matilda är den mest utåtriktade av dem; hon spenderade mycket av sin fritid med vännerna eller på internet där hon chattade med sina vänner, men hon försummade aldrig läxorna och hjälpte ofta till på gården. Även om hon är ungdom numera bor hon kvar på gården, jobbar deltid på köpcentret och hjälper till hemma. 
Emilia var väldigt rebelliskt om man jämför henne med sina storasystrar; hon färgade topparna röda, hade mörka skinnkläder och sminkade sig mycket mer än dem. Dessutom gillade hon inte att jobba på gården; hon vill hellre måla eller skriva på sin bok. Hon var aldrig rädd för hästarna, men ridning och hästar är inte riktigt hennes grej och hon förstår verkligen inte Fannys fixering vid dem. Även hon är ungdom, och hon lever på att måla. Det är faktiskt henne jag spelar som! Hon bor i ett mysigt hus i innerstaden men hälsar ofta på sin familj. Hon och Fanny är faktiskt, underligt nog, de som är närmast trots att de är olika. Hon har en flickvän, Brianne, och Emilia funderar på om hon ska fria. 
För i övrigt så har Barsk gått i heltidspension; de har låtit hans man växa ut och han får dagligen hästmüsli för att han ska må så bra som möjligt. Han går ute dygnet runt, och är det kallt får han ett täcke.
Bastian växte upp till en riktig snygging och ser alltid lika busig ut med den tjocka pannluggen. Fanny och Sophia hjälptes åt att rida in honom och det visade sig att han var väldigt lättlärd, och nu tävlar Fanny honom i hoppning. 
 

There'll be peace when you are done

När jag äntligen fick internet bläddraden jag igenom några bloggar, och blev glatt överraskad! :D
Det var nämligen så att för ett tag sedan vann Gunter (Myra Riverfall) en tävling på Rose Goldfields blogg, och som pris bad hon Rose att måla av Ember! Detta hade ingen berättat för mig så när jag går in på Rose blogg så ser jag en underbaaar bild på mig och Ember; en verision av omslagsbilden till Ödesryttaren
Är den inte underbar? Jättetack till både Rose och Myra!! :D

Oopsie

Glömde visst att säga att jag skulle till landet över helgen x) Det var grovt kul, men är lite glad över att vara hemma faktiskt (blev lite sur på min kompis som följde med och det var en aning awkward haha). Men saknar Loke :((
Sedan mötte jag Prins, en liten kille på två år som jag uppfostrade lite när han var en liten fölis :D Trodde ägarna hade sålt honom så blev superglad när han gick där i hagen, och stilig hade han blivit också. Min systemkamera laddade tyvärr ur efter att nån assbutt glömde att stänga av den. Men ni kan få en gammal bild;
jag har © på denna bild, tagen 2012 och tar någon den kommer jag anmäla :)