- Siri Moonbear

Tänka sig vad man kan stöta på vid stranden

Och idag stötte jag på en cirkus! Det är alltid en trevlig upplevelse att cykla till stranden, men när det finns 5 maffiga frieserhingstar är det alltid lite trevligare. För att inte prata om de söta fallabellaponnysarna, elefanterna och andra trevliga djur! Såå efter att ha badat cyklade jag såklart hem och hämtade systemkameran.
Hästar:
Zebror:
borde egentligen redigera bakgrunden men orkar inte
Andra djur;
 Londooon

Jag har varit i London 3 gånger nu, en gång 2010 och två gånger 2014. Såklart tog jag bilder båda gångerna, så det är ett perfekt tillfälle att jämföra!
2010
2014
Och då ska vi inte prata om hur mycket jag har utvecklats inom att rita hästar.
 
(dåligt exempel dock, men hittade inga andra bilder)
 
 

????

För två dagar var någon tydligen inne på min blogg, lyckades byta lösenord och sedan har personen laddat upp en bild på mig från i vintras. Really? Jag vet seriöst ingen som kan lösenordet till min blogg, så vad i helvete? 
 
 

I've been through the days, when bright love turns into hate

 
 

I Dare You

Säg hej till Billie allesammans!

Never danced like this before

Har nu massa bilder på Luna (och ett par på Alvas Teddy då jag fick låna hennes konto och testa hur det var att rida honom, är jättesugen på fler tinkrar!). Har ju, som ni kanske märkt, inte varit så superduper aktiv men det är ju för att min familj skaffat hund, en liten mopstik vid namn Billie. Samtidigt har jag lyckats skära upp min stortå på en rostig grej i vattnet, så fick åka in till ett sjukhus och nu får jag inte bada på ett tag (minst en vecka, alltså inte så mycket som tur är). Så jag har fullt upp! 
Jag råkar alltid bli skadad varje sommar - förra sommaren fick jag en brännskada så jag inte kunde gå och var tvungen att ta massa smärtstillande och var halvdrogad, och nu gör min tå pissont - blir detta med skador en tradition tro? 
 
Nu ska jag försöka logga in på SSO, vi får se om modemet klarar det, håll tummarna!

Icesoul:

Namn: Icesoul
Smeknamn: Luna
Född: 2001
Ras: Tinker
Personlighet: Luna kan verka lite blyg och klumpig första gången man träffar henne, men i själva verket är hon mycket snäll och älskar att lära sig nya saker! Hon är inte direkt den bästa tävlingshästen då hon kan vara väldigt envis och vill bestämma själv. Men när hon väl fattat tycke för en människa och respekterar den så är hon lätt att träna, och lär sig lätt nya konster som att stegra sig, buga med mera. Hon älskar att bada och då kan hon vara lite svår att hålla, men annars lyssnar hon (nästan) alltid på sin ryttare. Hon är inte heller särskilttlättskrämd, men ibland kan hon hoppa till för småsaker som om någon målat om sin brevlåda.
 

Don't wanna let you down, but I am hell bound

Eftersom jag har varit helt borta i tre veckor tycker jag ni förtjänar lite uppdatering. Jag visade ju er lite bilder på några hästar jag höll på att rita, faktiskt mina första försök till att rita verklighetstroget på datorn - jag kör lite cartoonish style vanligtvis. Men, jag har blivit klar med fuxskäcken, men de andra två går det inte så bra med... Heh.

We're gonna party like it's your birthday

15 år. WOHO..!

I swore I'd never fall again, but this don't even feel like falling

Säg hej till Jim allihopa! Han var "min" häst när jag var i Hastings (England), så nu kommer ni få en liten photobomb på oss. 
hoppträning
tävling mot de andra i min språkresegrupp
 världens finaste fail. (dock inget fel, wihi!)
uteritt och ännu mer hoppning. (och jag har världens derpigaste ansiktsuttryck)