- Siri Moonbear

Vackra Lucius

 

Linda och Meteor

Ännu ett inlägg av Myra!

Alla soulriders har denna fantastiskt charmiga modell på sin häst. Förutom vi. 
Efter att ha kommit in i spelet och även spelat SSL är jag besviken på att vi inte har en sådan häst. Hade vi det skulle starthästen bli mer unik och folk skulle antagligen rida den mer. 
Kom också att tänka på när jag red förbi Linda att denna modell skulle kunna passa för fjordhästarna. Nu menar jag inte exakt samma, men något liknande! 

Angående Linda.. 
.. Hon har ju sina syner. Jag undrar hur det kommer gå till, om vi får nåt som liknar druidträningen? Kanske kommer man att få se saker och sedan berätta för NPC:n vad man sett? 
Solens Cirkel är vi antagligen bara Populär med på grund av att vi inte träffat Anne än! Jag hoppas verkligen att vi kommer få göra det snart. Dock är det inte så troligt, då Starshine strävar omkring i skogen. Skillnad om det vore hennes häst. 
Nu har det ju även gått över 5 månader sedan vi såg nya huvuduppdrag så det borde minst sagt vara dags nu! Man ser att folk börjar tröttna när det är samma gamla visa med G.E.D och den ändlösa levlingen. Levlingen som för övrigt borde gå minst 30% fortare. 
En grej nu när jag ändå är inne på huvuduppdragen är om vår karaktär någonsin kommer inse att hon är någon form av reinkarnation av Aideen? Jag och många fler verkar tycka att det är väldigt logiskt, annars borde hon inte ha alla krafter hon har. Detta tror jag dock isåfall kommer dröja lååång tid. Det gör mig faktiskt inget, även om det vore kul om det kom hintar om det någon gång. 

Tillbaka till fyra

Jag har beslutat att bara ha fyra hästar i stallet - jag älskar verkligen alla mina hästar men jag tycker det är mysigast med få - så jag skickade iväg Sissi och Chamör till hästön. Sissi verkade minst sagt otålig med att bli av med mig..
Efter det busade jag runt lite med lilla Loke, som tyckte det var superkul med lite plats i stallet och utforskade det på sitt eget lilla sätt.
Loke och Ember är de enda som bor i stallet hela tiden. Skulle aldrig kunna skicka iväg Ember, vet inte riktigt varför. Han har stått i det här stallet sedan dag ett, det skulle vara fruktansvärt tomt utan honom. Och Loke.. han är ju Loke. Min sagoponny.
 
 
 
 

Don't get too close

Jag har flera gånger skrivit om GåD, och varför det ofta är väldigt tomt där. Jag vet väldigt många som har klagat på detta, att det tar en stund att ta sig GåD, och det är anledningen till att det är så tomt. Jag vet inte om det är hela anledningen, men det är antagligen en stor anledning. Vill man ta transport dit måste man åka till Vingården, och sen springa dit. Dessutom har det inte hänt så mycket där på senaste tiden, i somras öppnade ett pyttelitet nytt område och vi fiskar där, men det är typ allt. GåD är superfint, Fiskebyn är urgullig och ljuset är helt underbart. Men, för att folk ska komma dit oftare, får SSO teamet allt jobba lite. Om de öppnade upp mer områden där omkring (Fornkungens Borg/Slott/vaddetnuär) kan de ju placera ett hemstall där också, kanske med ett gammeldags tema? Det hade minst sagt varit urcoolt! Det är väl snart 2 år sedan GåD öppnade, hade det inte varit kul om det hade firats med öppnandet av nya områden/uppdrag? :D
 

Bus i paddocken

Ni kan få en video jag filmade igår natt också, typ runt tolv ett kanske??? Hade tänkt dygna men mådde illa och det är inte kul att dygna om du mår dåligt så jag gick och la mig. 
 

Nu snålar de med js

 

Onsdag

Onsdag betyder för ONSDAGSUPPDATERING. Jag själv vaknade nyss så uppdateringen var redan uppe. Det jag reagerade mest på var
" När ditt rykte går upp ett snäpp kommer du låsa upp nya roliga uppdrag, utmanande tävlingar, läckra kläder och utrustning och en och en annan överraskning!"
och då att det blivit sänkta priser på Hästön. Men det ovan tror jag beror på att de vill att folk ska logga in regelbundet igen; jag vet många som slutat spela för det finns inget att göra förutom att levla. Och vi har inte fått nya huvuduppdrag sedan sprickorna - och de kom väl för lite mindre än ett halvår sedan? Hoppas verkligen att de jobbat med huvuduppdragen lite under den tiden iaf..
 gammal bild

This opportunity comes once in a lifetime

Lose Yourself - Eminem

SÅ KLAR

 EDIT:
 

My baby shot me down

Mycket få gånger tar jag ut mina hästar för att fota dem, men idag tog jag mig faktiskt tiden! Har ju precis köpt Lucius och behövde verkligen bilder på honom, och fick såå många snygga! Sen passade jag på att ta ut Bezzie också, hade inga bilder på henne heller. 
Det blev en hel del lite failade bilder också. Heh. 
 
 

Fanfic special - Lucius

Lucius kommer ha en stor roll i fanficen framöver, och här får han ett introkapitel. Det var två veckor sedan jag senast publicerade ett fanfickapitel, så det kommer nog komma minst ett till denna vecka, förutom det som kommer på lördag. Mycket att läsa i veckan :D 

Where you go I follow

Jag vaknade halv sju av någon outgrundlig anledning, så jag skulle först klistra ihop bilden ovan, och det slutade med att jag testade att redigera texten. Det blev inte jättesnyggt men jag orkar inte riktigt göra det mer nu. 
 
I vilket fall så skickade jag Sally och Winnie till hästön i fredags då jag skulle köpa Lucius vilken dag som helst och ville ha lite plats. Så det fick bli de två som fick lite semester! Ska passa på att fota Lucius lite nu också, försöker hitta rätt färg för honom! 

I don't know how to be without you

Jag har verkligen haft supermycket att göra de senaste dagarna, men imorgon har jag lovat mig själv att ta det lugnt. Så jag hoppas jag kan blogga lite mer då, om Lucius och ge er lite fanfic delar. 
 

Lucius

 Idag så anlände hingsten Lucius till stallet! Är han inte uurläcker *-* Jag och Myra har planerat att ha en gemensam häst ett tag, men bestämde oss för att vänta tills onsdagen före/efter dubbla sc helgen och se om det kom en häst vi ville ha där. Och nu i onsdag kom Lucius! Vi båda föll pladask, och idag köpte jag sc, så nu har han kommit hem :D 
Lucius är en mycket oförutsägbar häst. I ena sekunden är han segare än tuggummi, i nästa en exploderande bomb. Hans förra ägare utbildade honom i dressyr, men han vill inte sammarbeta och därför sålde de honom. Från marken är han ganska bufflig och respekterar inte människor, men ibland är han riktigt gullig och gosig. Han var ganska dyr trots att han är så bråkig pga att hans stamtavla är toppen! 
Han gillar att showa upp sig och när många kollar på honom blir han ofta pigg och stirrig, svår att hantera. Däremot kommer han bra överrens med andra hästar, och är väldigt charmig när man inte kräver något av honom. 
 

men åh

Skrev värsta långa inlägget men blogg.se raderade allt :_:
Istället får ni en bild på nyaste tillskottet i familjen; Lucius!

SSO på Göteborg Horse Show

 

Framtida hästar

Jag och Siri var båda väldigt förtjusta i Svartskimmelponnyn och då kom jag på en rolig idé! Varför kunde inte vi äga den tillsammans, fast både jag och Siri köper den? Alltså, att det är en och samma karaktär. 
Vi var dock båda överens om att vänta tills åtminstone ett par till hästar kom, ifall det kom någon vi gillade bättre! 
I onsdags kom en underbart vacker sabianofärgad arabhäst som vi båda är väldigt förtjusta i. 
Därför har vi bestämt oss för att köra helt på denna istället! Förutom att vi gillar den mer finns det en del nackdelar med ponnyn som inte sabianon har. 
- Ponnyn är seg, arabhästen är snabb. 
- Arabhästen har en ännu unikare färg, finns många skimmlar i spelet. 
- Siri har redan många ponnyer. 
- Jag tröttnar jämt på mina ponnyer. 

Eftersom jag förälskade mig totalt i den söta arabhästen bestämde jag mig för att göra en snabb målning på den. 
Kopieringsförbud råder. Tack för att ni respekterar det! 
I spelet:
 

Lila proffsfilt

En trevlig överraskning är att en ny sportfilt hittat hem till Jorvik! Närmare bestämt i Silvergladesbyn. 

Roligt att se fler filtar av denna modellen då jag tycker den är jättefin. Priset är bra (wow, inget överpris på en ny fin sak?!) och det är Max i snabbhet så den är perfekt att levla i! 
Dock tycker jag det är tråkigt att de inte kan meddela oss sådant här på nyhetssidan! Man vill ju gärna veta så man kan rida och kika in prylen på en gång. 
Jag var visst inte den enda som tänkte kombinera filten med den rosa trädgårdsskjortan. Nåväl, så kan det vara..! 
 

Myra Riverfall

Så, jag har ju sagt (och upprepat) att jag inte mår alltför bra den senaste tiden. Därför så var Gunter en ängel och skrev några inlägg, så det inte blir alltför tomt här! :D

Ni kanske har stött på mig tidigare men jag heter iallafall Myra Riverfall i spelet och spelar på den svenska servern Air Star. Bor för tillfället i Steves där jag inte trivs men som tur är kunde Siri följa med och bo här också, haha. 
Det jag främst gillar med spelet är huvudhistorien. Jag älskar äventyr och fantasy. 
Annat är att köpa hästar, rida runt i den vackra miljön och kanske göra nåt med klubben. Är med i ridklubben Night Guards och är klubbens cooling, totalt. 
Jag tror att man uppfattar mig ungefär som jag är i spelet. Beror förstås på hur mycket du pratat med mig också. Smart, rolig och pålitlig tror jag är tre passande drag som beskriver mig väl. 
Annat jag gillar är hästar, att rita, redigera, designa och skriva. Ska skriva lite här ett tag tills Siri får upp lusten igen. Hoppas ni orkar dras med mig annars är det synd för er! 
 
 

Mår sådär

Jag mår verkligen inte bra, inte ens chai latte och Sims kan lugna ner mig, och då är det inte bra. Jag saknar sommaren ganska sjukt mycket, och loggar bara in på SSO för att sköta hästarna och göra sprickor. Funderar på att skicka iväg Winnie och Sally till Hästön, mest för att få färre hästar i stallet. Så, snabbt update bara. 
har massa gamla bilder med blont hår så dom får ni.

I want so badly to be good

Jag mår inte bra just nu. Alltså, jag är inte sjuk. Jag mår bara inte bra. Därav extremt dålig bloggning. Bara så alla vet.
Ha det bra!
 

Every heart in the room will melt

Det var ett tag sedan jag gjorde 10 saker om mig själv, några månader sedan faktiskt. Men lite har förrändrats sedan dess, och man får ju inte med allt ..x) Men nu kör vi!

1: Jag älskar älskar älskar att läsa, och min favoritserie är The Mortal Instruments. Jag vet inte varför, den är bara sjukt bra. 
2: Jag har skaffat någon addiction vid tumblr på senaste tiden. Hoppsan.
3: Om främlingar säger till mig att de gillar vad jag gör, så tror jag alltid utan undantag att de vill driva med mig
4: Folk, iallafall i min skola, verkar tro att jag pluggar mycket. Sanningen är att jag kommer ihåg saker jättelätt, händelser etc etc. 
5: Jag har svårt att bli vän med folk, har ingen aning om varför. Blyg, antar jag.
6: Jag kan skratta hur länge som helst. Väldigt länge, alltså.
7: Jag älskar att rida och att läsa av samma anledning; jag kopplar bort allt annat och bara koncentrerar mig på en sak. Det är skönt.
8: Brukar irritera mina kompisar genom att skicka citat av Jace...hehe.
9: Det här var jättesvårt.
10: Jag lyssnar på samma låt i en vecka, sedan har jag tröttnat på den och kan inte höra den på ett år. Minst. Sedan älskar jag den igen. 
 

my apologies

Så jag har varit med kompisar i princip hela helgen, därav har bloggen legat nere. Men, ska börja blogga som vanligt igen imorgon (studiedag idag) och under tiden kan ni ju checka in Annas och Mirandas nya blogg HÄR.
Vi hörs!
 

Siri testar; Wizard 101

 Alexandra Mistdawn tipsade mig om detta spel, inget hästspel men lik Starstable på vissa sätt, faktiskt! Det är ett onlinespel, och man sammarbetar med andra för att besegra olika monster. Det finns en del uppdrag på gratisdelen, vilket jag tycker var superkul, eftersom man vill kunna spela spelet ett tag även om man inte betalar. När man skapar sin figur kan man välja olika personlighetsdrag mm, och så då det som är likt SSO: Man får välja namn ur en rullist, ansikte, hår, hårfärg, mm. Min gumma är en häxa vid namn Brooke Moonbreeze.
Något som är extremt coolt med spelet, förutom att man är en häxa då, är de coola formlerna. Man får se en kort animation för varje "attack" och de är suuupercoola!
Man kan även köpa olika kläder, husdjur som följer efter en och transportmedel som kvastar och hästar. Dessa varar bara i en dag dock :(( Något som är lite negativt är att spelet är ganska svårt att förstå i början, det tyckte iallafall jag. Man blev typ attackerad vart man än gick, och var såg man hur mycket pengar man hade? Det blev snabbt lättare att förstå, men man måste verkligen läsa det som står.
Man måste nog köpa pengar etc för att kunna köpa nya spells, husdjur osv. Och man kan inte vara överallt om man inte prenumerar på spelet. Man kan ta bilder i spelet genom att trycka på Prt Sc, men då blir bilderna i jpeg format, alltså ganska dålig kvalité. Man kan komma till hemsidan HÄR.
 

we are the crazy people

Först och främst, som många nog märkt, har jag inte skrivit så mycket om klubben jag är med i, Night Guards. Jag får, ganska ofta, frågor om den i spelet, så HÄR kan ni läsa Genevieves FAQ om klubben. Kan vara bra att läsa för alla tror jag. 
 
För i övrigt hade jag tänkt skriva om priserna på onsdagens högtidskläder. Något som gjort SSO speciellt, iallafall för mig, som spelat många andra spel, är att högtidskläderna brukar vara billiga och tillgängliga för alla. Denna gång var det första gången de inte var de. Jag tror Esme sa att de kostade typ 98 sc sammanlagt? Usch. FÖR mycket. 
Jag har tidigare konstaterat att priserna i sso rör sig uppåt, men jag hade inte räknat med att det skulle gälla högtidskläder också. Det reagerade jag mest på.
 
Uppdragen däremot, de var riktigt kul. Och såklart, vissa var extremt sad. 
Jag menar gudars, det där var påfrestande för mina nerver att läsa, och jag fick väldigt mycket insperation till ett framtida inlägg. Eller kanske två. Vi får see!
 
 

Lots Of Love

Min dator verkar inte särskilt kry, så vi får se om det blir någon fanfic i helgen. Överlever ni utan? För i övrigt spenderade jag dagen med några kompisar, tröstade mm. Det var kaaaos. Men nu ska jag sova, mer uppdatering imorgon innan ridningen!

 

Hela kroppen den skakar så snälla håll om mig

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag - jag gillar inte den dagen överdrivet mycket. Dels för att jag alltid känner mig extremt ensam, och dels för att våra lärare alltid ska hypa sönder inför det. Alla som är ledsna över att vara ensam, jag presenterar för er URBAN
Nu ska jag hitta fler brev, har hört att det finns på Klipphärad och i Jarlaheim också, de är nog de enda jag inte tagit! :D
 

There are many reasons to panic

Ni vet när det finns så många orsaker att ha panik att man inte vet vart man ska börja, så man panikar över något totalt onödigt istället? Inte? Det händer mig hela tiden!!
I VILKET FALL här kommer lite mer The Mortal Instruments så om du inte vill bli spoilad om sista boken så bläddra förbi detta inlägg:
Jag låter det vara min panik istället; att City of Heavenly Fire inte slutar lyckligt och att Jace/Clary/Simon dör.. :((((((

Uppdateringen

Jag vet inte riktigt varför ingen annan än jag var beredda på detta? Av de jag läst hade ingen tänkt på att det var alla hjärtans dag på fredag, och SSO är ju känt för att ha temauppdateringar. + att förra året var det en sådan uppdatering. Men jag gillar uppdateringen, verkligen! Skriver från mobilen just nu, slutar om kanske 3 h? Ska kolla in utrustningen direkt, sen verkar supersnygg!
 

Böcker böcker böööcker

Så jag har inte spelat så mycket idag, lagade sprickor, gjorde dagliga och skötte hästarna, men mest har jag läst. Och just nu kan jag bara läsa The Mortal Instruments för de är så bra att alla andra böcker (möjligt undantag LoTR och Harry Potter) är dåliga i jämförelse. Så här får ni några citat ↓

“I suppose you've always been amazing at this stuff."- Clary
"I was born amazing." - Jace”
 
“Missing, one stunningly attractive teenage boy. Answers to 'Jace' or 'Hot Stuff” - Jace"
 
“You promise?" 
"I swear on the angel. The hell with that. I swear on us."
"Why us?"
"Because there isn't anything I believe in more.” 
 
“That does it," said Jace. "I'm going to get you a dictionary for Christmas this year."
"Why?" Isabelle said.
"So you can look up 'fun.' I'm not sure you know what it means.” 
 
 
“There is no pretending" Jace said with absolute clarity."I love you,and I will love you until I die,and if there's a life after that, I'll love you then."
Den sista boken, City of Heavenly Fire, kommer ut i Maj i år.. Jag säger bara såhär (jag har sagt det så många gånger): om denna bok inte slutar med att Jace och Clary lever lyckliga i alla sina dagar kommer min själ aldrig vara hel igen..! :(((
 

 
 

#fail

Så jag skulle egentligen vara i skolan idag. Men, jag lyckades komma försent på en aktivitetsdag. Så klassen lämnade mig och kansliet skickade hem mig. Men först hade jag fått åka över hela stan.. två gånger. Hoppsan.. I vilket fall, har testat ett nytt spel så jag ska skriva om det också.. har 3 st Siri Testar i utkasten, måste bara orka sammanställa dem x_x
 

Pull my heart out of my chest

Min mamma är lite glömsk ibland, sp jag skulle tydligen till tandläkaren idag.. weo. Har utvecklat någon slags tandläkarskräck och det var inte bättre av att mamma och pappa jobbade och kompisarna var i skolan så jag fick vara ensam... :(
 
Ska logga in nu och sköta hästarna. Hämtade förresten hem Sally igår, och hon är ju FÖR GULLIG.

Sally fina Sally

Sally är ju för tillfället på Hästön, och har varit där i  5 dagar, och jag saknar henne extremt mycket - hon är supersöt och jag funderar på att hämta tillbaka henne nu direkt. På studs..

Hästön och mina hästar där

3 av mina hästar befinner sig just nu på Hästön, alla fick en budgetsemester såklart då jag inte har råd att lägga ut 149 sc på dem för tillfället.
 
Sune var den första som fick åka iväg? Varför? Jag hade ju drömt om honom ett tag, men vissa saker ska vara bara drömmar.. han känns inte riktigt som en häst som är MIN. Men han är fortfarande superfin och supersöt, så jag vill inte sälja.
Zpiroh är.. jag vet inte varför jag tröttnade på honom egentligen. Kanske var det att han var så glansig, kanske för han var en mindre färgstark verision av Chamör.  Men han fick åka till Hästön så jag kanske kan få ett förnyat intresse för honom, och för att lämna plats i stallet.
Sally älskar jag, hon är SUPERSNYGG! Men hon fick åka för att jag ville ha lite plats i stallet, men jag ska låta henne komma tillbaka när jag köpt min nästa häst..!
 

Lördagsridning

Just nu rider jag på lördagar, vilket betyder att jag inte får tid till bloggen - tråkigt, tycker jag. Jag försöker just nu hitta en annan grupp som passar till både tid och svårighetsgrad, och hoppas jag kan byta till någon mot hösten!
 
Var iaf i stallet idag, och fotade en del då det var ljust! Några blev dock i ganska dålig kvalité för att ja.. vi var inne i stallet.
Och så den här bilden, som är heeelt underbar failad. Min kompis lyckades tappa stigbygeln samtidigt som hästen drog ner huvudet och, ja, den är lite suddig men den är underbart failad :')
 

Shopping!!

Så jag har inte haft så mycket olika klädstilar - jag har mina rockar och kjolar. Men på senaste tiden har jag känt att jag vill ha fler kläder, att jag tröttnat på att ha samma kläder hela tiden. Så igår sprang jag runt till alla affärer och skrev upp allt jag ville ha. Idag kunde jag bocka av några saker av det.Mest röda och camouflagesaker finns på den listan, vilket kanske syns..?
 
 
 
 
 

Del 16 - Gråtande spöken

SERIEN INNEHÅLLER SPOILERS FÖR HUVUDUPPDRAGEN

Redigeringar genom tiderna

Skrev just del 16 av fanficen, så är inte jättepepp på att skriva mer (har ont i fingrarna! tog lång tid att skriva, och fick skriva om 3 ggr). Så ni får några gamla, och inte superfina, redigeringar. Eller rättare´sagt, ni får se min utveckling under nästan ett års tid.
Får Photoshop
Testar ny metod

Ny metod igen

Börjar använda ritplattan i redigeringarna
 
De är troligtvis i en väldigt felaktig ordning, har ingen koll alls x.x
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beware, beware, the dragonborn comes

Sissi är ju så vacker så det finns inte! Dock riktigt svår att redigera, med alla fläckar och färgskiftningar. Efter att läst en bit i Stolthet och Fördom (min svenskaläxa) så satte jag mig ner och trixade ihop denna bild. Och det fick mig dessutom att tänka efter lite - mina hästars karaktär har ju förändrats sedan (i Embers, Winnies och Sissis fall) våren förra året. Så därför kommer jag nu beskriva hur Ember, Winnie och Sissi har förändrats sedan Våren 2013 (eftersom det är typ vår nu så passar det ju jättebra!) 
 
Ember är numera mycket tryggare än han var, han är inte lika aggressiv mot okända människor. Dock tolerar han fortfarande inte att vem som helst rider honom. Han är också utbildad i det mesta - hoppning, dressyr, terräng, western. Detta har gjort honom trygg i de flesta sammanhang och väldigt känslig för både tygel och skänkel. Men, när han får tråkigt, vilket händer, så kan han sparka mot skänkeln och kanske försöka sig på ett litet boksprång. Han menar inget med det, han har bara mycket humör.
 
Winnie däremot har fått större självförtroende och tycker det är roligare att bli riden. Hon är inte lika mycket en dressyrhäst som förra våren, dock har hon kvar de musklerna och går lätt ner i form. Hon har blivit väldigt tillgiven och snäll, och är trygg i nästan alla situationer. Hon tycker att tävlingar är något av det tråkigaste som finns numera - vem vill åka flera timmar i en transport när man kan galoppera i skogen? Hon tycker nya människor är spännande och är nyfiken på mycket.
 
Sissi anlände till mig stall den 19 maj, som en blyg och nervös fyraåring, oinriden och orutinerad. Då hon var (och är!) min ögonsten, min lilla bebis, blev hon snabbt bortskämd. Duktig med mycket potential, men bortskämd. Jag tränade henne mest från marken vilket gjorde att hon fortsatte vara nervös etc på uteritter. Hon var länge väldigt ostabil att rida, och blev lätt vettskrämd. Men, i November förra året, blev Myra medryttare på henne. Vilket var ett litet wakeupcall, ett behövligt, för Sissi är ju trots allt en häst och hon behövde en ordentlig grundutbildning. Så just nu håller jag på att utbilda henne inom dressyr, vilket går urbra! Hon är mycket mer balanserad, mindre rädd, och trivs superbra! Nästa steg är hoppning, men hon blir fortarande väldigt uppstissad av att se hinder, så jag avvaktar med det. I psyket har hon också utveklats - efter att ha haft två som red henne så trivs hon bättre med fler människor, är snällare och gosigare i boxen och framför allt - hon försöker inte slita sig när hon ser något skrämmande, utan litar på ryttaren. 
 
Ojoj, nu blev det väldigt mycket text här! Men kände att jag ville skriva det här, eftersom jag tror alla märkt att i mina redigeringar och bilder är Sissi nu mer "mogen" än hon brukade vara. 
 
 

Mitt hemstall just nu


Just nu har jag sex hästar i hemstallet; Ember, Sissi, Loke, Bezzie, Winnie och Chamör. Ember och Chamör har fått egna boxar, mest för att Chamör är störst och Ember är min startis, han har alltid haft en egen box. Sissi, Loke, Bezzie och Winnie får dela på den megastora, där alla har massa eget utrymme. Jag är faktiskt väldigt nöjd med hur mitt stall ser ut just nu..!
 
 

men uuh

Varken GIMP eller ps funkar. yay. Så bilderna kan vara i URDÅLIG kvalité.. men värda att visa iallafall! FUNKAR NU WEO
Priserna.. Gillar att man kan betala 1200 js men något dåligt med Budgetsemestern var att även om mina hästar var på bästa humör blev de på sämre humör. Ska jag betala så mina hästar mår sämre? Nej tack.
Skickade iväg tre hästar; Sally, Sune och Zpiroh. Har känt att jag tröttnat lite på dem och jag hoppas verkligen att jag kommer gilla dem ÄNNU mer när jag kommer tillbaka!
 
 

jag är nöjd

asså vi fick sadelgjordar förra veckan. Och denna kommer stallchatten tillbaka... och vi kan ha oändligt med hästar om vi orkar betala 1200 js eller 29 sc (budget/lyx).
 
Skickade iväg tre pållar, mitt ps har dock slutat funka men laddar ner GIMP just nu så bilder kommer snart!
 
JAG ÄR GLAD
 
 

Spot the difference?

 
 
 

Blah blah blahghsf

Alla bara skriker på mig här hemma, så jag tar min tillflykt till datorn och ritplattan (och photoshop). Det resulterade i denna bild och en fin liten kladd med mest massa låttexter och några mindre bra chibis. Eller nått. I vilket fall så är det inte relevant. Ska sätta mig och spela lite nu, och sedan skriva några inlägg kanske.

what the actual fuck

OMFG VAD HAR HÄNT MED MITT KONTO
EDIT: Verkar vara såhär för alla, så hoppas att SSO berättar vad som händer.!

Bara för att jag älskar bilder

 

just nope

Jag hade tänkt göra klart den här idag, så att det kanske kunde bli någon slags hyllning till ettårsdagen av bloggen, men det orkade jag inte, så ni får en wip istället! (wip = work in progress). Ärligt talat är det sjukt kul att ha haft en blogg, och jag kanske inte tycker jag var så bra i början, men jag är stolt över att kunna stå över allt innehåll på den här bloggen, och jag har inte skrivit något i ilska, så jag är jäkligt stolt över att kunna säga det :D

weoweoweo

Det är en väldigt speciell dag.
Insåg jag.

Den tredje februari 2013 skapade jag den här bloggen och skrev det första inlägget.
Woho!
Ett år!
Grattis till mig eller nått

I'll do everything for that boy

Har ni också haft de dagarna då ni bara vill lägga er ner och gråta, utan anledning? Jag hade en sådan dag idag, och det är verkligen inte kul. Nej.

Första försöket

Är dålig på att rita människor, särskilt ansikten, så fick använda en referensbild. Men blev ändå ganska bra tycker jag v.v
Bilden är lite av ett internskämt mellan mig och Myra, men den blev väldigt vacker, don't u think? >:)

Spridandet av information

Esme skrev tidigare idag ett inlägg om hur dåliga SSO teamet är på att sprida information - läs det HÄR!!
Riktigt läsvärt inlägg, och jag hoppas verkligen teamet gör något åt detta då det verkligen är sjukt att det ska vara såhär.
 ps jag laddar just nu upp en video där jag målar en fin bild av myra... heheheh

Renar, lamor och åsnor

Dat sexy ren.
Man kan ju bara börja med att säga att de verkligen inte var så snygga i SSO. Och egentligen hade inget att det där med vad jag tänkt skriva om från början. Det jag tänkte skriva om var Riding High. Många verkar inte fatta att det är så uppenbart fake, men här får ni  anledningar till att Riding High kan vara är fake:
1) De svarar på allt med att "ja, det kommer komma till spelet". 
exempel:
"Kommer man kunna rida runt?" "Ja" "Kommer man kunna vara en vildhäst" "Ja, i vissa uppdrag" etc etc.
2) För att kunna klara alla de funktionerna måste de ha ett jäkligt stort spelteam - de har sagt att spelet kommer vara gratis men hur ska de ge lön till alla då? Då måste det bli massa reklam, och det är ju inte jättekul för spelupplevelsen
3) De vill ha pengar innan de släppt spelet eller bevisat att det kommer släppas. Borde det inte ringa en varningsklocka där?
4) Det finns varken en kontaktperson eller ett företag bakom spelet - hur ska du nå skaparna förutom över Facebook?
5) Alla bilder, hästarna, öarna osv, kan man enkelt köpa och säga att det är din. Och med alla som donerar får de ju tillbaka pengarna.
6) Vet ni hur mycket det kostar att släppa ett spel som Riding Hight? MILJONTALS kronor.
7) De visar alltför många funktioner samtidigt - det är inte rimligt att göra vildhästar etc etc när man inte verkar blivit klar med hela världen ens. 
9) De utvecklar olika hästtypar - ponnys, araber, tunga hästar, åsnor och LAMOR. Lamor av alla djur. Varför försöka få utrustningen att passa till olika hästtyper då spelet inte ens är klart? 
10) Det finns en Instagramsida (@ridinghigh_game) som visar massa bilder på hästarna, men jag kan inte hitta bilderna nån annanstans. Sidan ska tydligen vara ägd av en privatperson ( Not the official gamemakers ) men bilderna finns som sagt ingen annanstans. Antingen är det de som gör spelet som gör det för reklam, eller någon som får betalt för att göra reklam för spelet.
11) De bilderna som finns på hemsidan påminner om bilder från andra 2D spel.
 
Det här är den info som finns
Dreamringer Studios Ltd in Gründung 
A. Zanolli 
Kaiserstraße 51 
DE-24143 Kiel 

Personal Secretary 
management@ridinghigh.de 
Googlar du på Dreamringer Studios ltd får du upp det här:
 De finns bara på Twitter, Instagram och Deviantart, där det ser ut såhär på "About Us"
Och så bilderna som tydligen ska vara "från spelet"
Dålig kvalité menmen
 
 
 

You had faith in me always

Visste ni att...
 
... jag har 2 opublicerade fanfics som rör SSO - en om mina ponnys och en med Vilda Moonbear som huvudperson - Siris lillasyster (lillebror irl men det är ju en tjej i spelet..!) 
 
Funderar på att visa er en liten sneak av dem nån gång när jag har brist på idéer, när det nu blir.
 

Del 15 - Försvinnandet

SERIEN INNEHÅLLER SPOILERS FÖR HUVUDUPPDRAGEN