- Siri Moonbear

Planer för veckan som kommer

Eftersom mitt internet varit nere ett bra tag så är det nog en bra idé att uppdatera er lite, på läget bara. 
Imorgon kommer jag åka till stallet tidigt på morgonen, det vill säga klockan sju. Jag är väl hemma runt lunch, och resten av dagen planerar jag att tidsinställa inlägg, spela och blogga.
Dagen därpå är min lillasysters födelsedag, men jag tror nog jag hinner både blogga och spela. I helgen däremot, åker jag till landet efter min ridlektion. Kapitel 23 av Fanficen kommer alltså ut! På lördagen och söndagen är alltså det ganska låg aktivitet. Sedan på måndagen början min prao, och jag vet inte riktigt hur tiderna ser ut eller hur trött jag kommer vara på kvällarna. Jag kommer praoa i två veckor och jag tror jag kommer kunna blogga lite mer då eftersom det inte är några läxor eller andra saker jag måste plugga till! 
 
Så vad har hänt under tiden jag varit borta? En ledig skoldag, lite Supernatural på mobilen och massa massa massa Sims. Vi pratar stora mängder Sims här, och jag saknade StarStable galet mycket. Nu ska jag bara fixa till bilderna till några av hästarna och sedan ska jag sova. Internet verkar fortfarande vara för dåligt för att ladda upp några jäkla bilder, så jag får försöka imorgon istället. Ugh.
bild från arkivet
 

Hur man vet att en gunter härjat på ditt konto

Mitt internet är TILLBAKAAAAAAA. :D

Ojsan

 
Mitt internet dog i fredags eftermiddag och det är ännu inte tillbaka. Imorgon kommer nån och ska kolla vad som är fel och ev. fixa det. Underbara Gunter tar hand om mina hästar, och jag är tillbaka på onsdag troligtvis, senast fredag. Sedan åker jag bort över helgen men ska fixa tidsinställda då, så uppdatering blir det så fort internet är tillbaka.
Twix
 
 

The sun goes down, the stars come out

Jag vet att aktiviteten har varit låg på senate tiden, men det är ju så varmt ute! Så varmt att jag kunde ta ut mina marsvin för första gången i år :D
Jag tror inte jag pratat om dem särskilt mycket eller visat några bilder, men här är dem iallafall! Den med lite längre päls heter Tufsen och är min lillasyrras, och det närmast kameran är mitt marsvin och han heter Twix. 
 

Tränar vidare på ritningen

Det blir lite konstigt, men jag får helt enkelt öva vidare. Färgerna blir lite mer metalliska och skinande, och jag tycker det ser ganska bra ut faktiskt! 
 

Sammanfattning huvuduppdrag

för de nya huvuduppdragen. 

Jag älskade dem! De var undebara! Men, jag noterade några saker som jag faktiskt inte gillade. Vi kan börja med Starshines lilla personlighetsförändring. Visst, han var urgullig och så, men det kändes inte som SSL-Starshine. Hade det inte varit samma färg mm hade det varit en helt annan häst. Men om man bortser från det så var uppdragen grymma. Jag tycker verkligen det börjar bli en mörkare story - Lisa skrämde mig rejält när hon pratade från sprickan. Hennes bild såg creepy ut okej.
Vi "presenterades" för två nya kostymer till mörkerryttare. Jag tror att vi kan med säkerhet säga att den röda dräken är Sabine, jag skulle gissa att den grå är Katja och den svarta Jessica. Sen har vi då Justin. Justin som tydligen gick i samma skola som Lisa, Anne, Alex och Linda. Det var gymnasiet, right? De var alltså mellan 16 och 18. Så hur gamla är de nu, är ju då frågan? Det har ju gått ett par år mellan SSL och SSO. Det är ett ständigt frågetecken för mig faktiskt, hur gamla de är. De har ju inte förändras ett dyft sedan SSL, så max 5 år är det väl. Och det för ju tankarna till James, eller hur? Han var 10 i SSL, hur gammal är han då i SSO. Han har ett eget stall och driver egen verksamhet. Då borde han vara runt 20, men han ser ut som max 15 och det kan inte ha gått 10 år sedan SSL. Samma sak med StarStable. När kommer vi få svar på hur längesedan det var sedan? Vi vet att de har hunnit riva Hillcrest och enligt vissa ska Robbie Bob Summers dött för 15 år sedan. Jag hoppas verkligen vi får tidpunkter snart! 
Jag kan faktiskt inte vänta med att skriva fanficdelarna av det här - grejen med björnfällen var genialisk. Jag fick panik - Ember hade fastnat i en jäkla björnfälla. Sedan blev det lite - hur visste de att jag skulle gå precis där? Sedan fick jag se Justin och hans kompisgäng och då blev jag taggad till tusen - visste ni att ett av mina favorituppdrag skulle vara där man fick hämta hem Justin. Och visst verkade han lite tveksam när han skulle hålla fast en? Jag tror att snart kommer han omvändas. 
Och så har vi då min sista punk jag vill skriva om. I slutet av uppdragen så sa någon att Ödesryttarna nästan var fullbordade. Ursäkta mig? Jag då? Jag må inte vara en fullbord ödesryttare men jag minns inte att Alex, Lisa, Anne eller Linda behöve träning för att klara av det uppdraget. Jag däremot behöver massa massa träning och kan fortfarande inte använda några som helst krafter. Jag har alltid trott att spelaren är en reinkarnation av Aideen, men när man tänker efter så är spelaren så svag. Det är som man inte har några krafter... Jag började tänka på det när jag körde SSL i Skåne, och nu tänkte jag på det igen. De andra tjejerna fick sina krafter, de hörde ihop med dem. Men ens spelkaraktär, alla säger att man är speciell, har krafter, men det märks inte. Pinnen är väl det enda. Ingen helning, ingen pandoria, ingen själutsugning, inga syner. Och tydligen kan man inte hjälpa till med ljuscermonin. Jag känner mig som en pessimist nu, men GUD vad spelkaraktären är lame om man jämför med de andra Ödesryttarna. Ugh.
För i övrigt, förutom de underbara delarna och de lite mindre underbara så finns det egentligen bara en sak och klaga på. 8 månader. Så längesedan var det sedan sprickorna kom. Alltså senaste huvuduppdraget. Om det är någon förväntning jag har på det här spelet, är det att de håller igång huvustoryn. För vet ni vad? Jag köpte inte lifetime för hästar, kläder och nya områden. Jag köpte det för att jag ville fortsätta med huvudstoryn. Jag köpte det inte för att vänta åtta månader på nya uppdrag. Även om jag är taggad på fortsättningen kan jag inte riktigt få upp förväntningarna så som de var förr - vågar inte riktigt lita på att SSO teamet ger oss huvuduppdrag i en stadig ström. 
 
 
Där fick ni lite om vad som händer i min hjärna om det här. Hoppas såklart på en snabb uppföljare men som jag sa ovan vågar jag inte hoppas. 
 

The epic return of Lisa

för dag 2
Bilderna är tagna på min systers dator och blev i superdålig kvalité. Jag älskade hennes uppdykande, även om jag gärna velat veta vad som hade hänt om hon inte dök upp. Ska skriva en sammanfattning idag/imorgon. 

Fortsatt hårritning

Jag använde musplattan till att skugga håret, men blev det lyckat eller ser det alltför failat ut? Försöker utveckla min redigeringsstil och då behöver jag lära mig skugga bättre, så nu kör jag på det! Dock har jag en hög med prov och prao på ingång så vi får se hur mycket jag hinner träna.
 
 

Lite information om kommande inlägg

Jag kommer publicera spoilers på bloggen imorgon, 2 stycken. De har varsinn spoilerskylt på sig, och handlar om de nyaste uppdragen. Det kommer upp två bilder 10:00 och sedan mina tankar 20:00. För i övrigt tänker jag vänta några veckor innan jag spoilar något mer. Bara så alla vet :)
 

Fanfic special - Debbie

 

Äggletning

Så inatt när jag levlade Debbie (duktigt av mig, right?) så loggade Maria in för att leta lite ägg. Eftter mycket om och men så blev det tillslut så att jag inte orkade levla mer, så jag hjälpte henne att leta ägg. Efter att ha letat ett tag, och jag räknat ut att man skulle hitta 60 ägg + 11 guldägg, så kom jag fram till att jag inte gillade den här traditionen, att den var ett påfund av Garnok och att jag inte ens gillade ägg. Tänka sig vad man gör för ett onlinespel.
 
 

Rita hår

Jag hade tråkigt i Skåne, och hade med mig ritplattan. Eftersom allt jag kunde göra vara att spela SSL, skriva och redigera var datorn inte på så mycket, meeeen jag ritade lite hår på bilder. Jag hade alltså sjukt tråkigt
Här är 2 av de ungefär 5 jag målade hår på. Den nedersta fick gröna ögon också, mest för att tanken från början var att få henne att se lite mer ut som mig själv men jag orkade inte göra det färdigt. Hårfärgen är också min - vinrött med inslag av blont (från min förra färgning, den har börjat komma fram) och brun utväxt. 
 
 
 
 
 

Something good comes with the bad

De som följer mig på instagram har märkt att jag kört en-säsong-på-två-dagar, som jag gör ibland när jag hittar en bra serie. Just nu Supernatural. Så jag är en aning off. Bara en aning. x)

Akut hjälp!

Kan någon säga vilket film det här från?? Såg slutet för ett tag sedan och ser GIF över allt på Tumblr, opch jag vill se hela!

Rosedancer:

Namn: Rosedancer
Smeknamn: Debbie
Född: 2009
Ras: Andalusier
Personlighet: Debbie är en lugn tjej som aldrig hetsar upp sig. Hon är mycket stark men skulle aldrig använda den för att skada någon eller något. Hon älskar att hoppa, främst terräng, och är mycket stadig på foten. Hon vill gärna vara en till lags, och gillar att mysa. Hon är också väldigt nyfiken av sig och vill alltid nosa på allt man har i händerna.
 

Del 22 - Påsk på Jorvik

 

Rosedancer "Debbie"

Välkommen hem ♥
 
 

I won't take the easy rooooad

Imorgon kommer jag ligga lågt, min kompis fyller 15 och jag ska vara med henne hela dagen. Men ett fanfickapitel kommer ut! Så don't worry. Här kommer lite fler bilder på en Loke som rullar sig, en bild på Loke o Muppe i hagen, Cassandra och några stallkatter. 
 

Tjohej!

Gissa vem som är hemma? :D JAAAG. Jag har haft en underbar vecka med Loke, och jag har faktiskt ridit Midas, stallägarens dressyrhäst 2 gånger också. Jag red mest ut, men hoppade lite också och så red jag barbacka en gång, men eftersom Loke fällde så var det ingen bra idé x_x Här får ni lite bilder jag tog på Loke, Muppet, Midas (ägarens dressyrhäst) och Cassandra, stoet mamma rider. 
 
 
 
 

Dag 7 - Jag och Starshine Legancy

Man kan säga att jag spelade spelen i bakvänd ordning.. Eller lite bakvänd ordning. Det hela började med att jag fick Höstryttaren av en av mina vänner, och efter det Vinteryttaren, Vårryttaren och Sommarryttaren. Jag hade en supergammal dator vid den tiden och kunde inte spela, så jag lade undan spelen. Sedan, några år senare, började jag spela SSO, och då plockade jag fram de gamla Starstable spelen för att spela igenom dem. Tyvärr hade vi då flyttat och två spel försvunnit. Efter att ha bloggat ett tag och börjat följa några få bloggar, så lade jag märke till att det fanns föregångare.
 
Jag började surfa runt på webben, men hittade inte särskilt mycket information. Men, så fick jag en länk av någon, och hittade spelen. Jag köpte dem en månad senare, och sedan har jag spelat dem gång på gång. Nu kan jag dem nästan sovandes, och jag spelar dem så ofta jag kan och hinner - det har en underbar huvudstory. 
Anne och Concorde

I'm stepping out of line, I'm one of the kind, I'm a wildchild

 

Min levlingsrunda

Jag bytte levlingsrunda för någon vecka sedan, och den funkar faktiskt väldigt bra! Den utgår från Jorvikstallet, förutsätter att du kan ta färjan mellan Jarlaheim och GåD, och du behöver inte ringa hem en enda gång! 
 
Du börjar med att ta alla lopp i Skördebygden (ev. kan du ta dem sist men jag föredrar att ta dem först) och sedan tar du färjan till GåD. Där gör du alla uppdragen, tar Rh, Trädgården, VG, Marleys och Steves. Sedan brukar jag ta Moorland och FP, och Ponnyloppet om jag har ponny. Därefter blir det Firgrove, Bergspassed, VD sjön, VD, Observatoriet, Galoppbanan, Kaninerna och Mill Hill of Will. 
 
Alltså:
Skördebygden > GåD > Ridhuset > Trädgården > VG > Marleys > Steves > Moorland > Fort Pinta > (ponnyloppet) > Firgrove > Bergspasset och VD sjön > VD > Observatoriet > Galoppbanan > Kaninloppet > Mill Hill of Will
 

Dag 6 - En plats jag vill återbesöka

Pine Hill! Åh, jag vill verkligen dit. Det var ett fint gammalt ställe som fanns i både SSL och Vinterryttaren, och jag vill dit igen - med den förbättrade grafiken och allt. Jag hoppas vi får se fler rum, spännande uppdrag och en förklaring till varför Herman var så förbannat rädd? Jag förstod nämligen aldrig riktigt hemligheten med Pine Hill. Jag tror att det ligger i Södra Skördebygderna, så jag hoppas verkligen vi får se det snart! :D
Starshine.. tar en tupplur

Snälla bli min igen, låt det få vara som i en film

 

Epilog årstidsryttarna

Tanken var att jag skulle skriva Vårryttaren och Sommarryttaren parallellt med Ödesryttaren, men det har jag hunnit med och den här är viktig för framtida kapitel inom Ödesryttaren, så varsågod! En epilog på Årstidsryttarna, som bjuder på en liten överraskning! ;)

Dag 5 - Favorituppdrag

Det finns så många, och de är så spännande! Jag kan inte riktigt bestämma vilken jag gillar mest av alla, så ni får min favorit från varje spel.
 
Mysteriet med Ödesryttarna: När man blir jagad av Mörkertyttaren - visserligen skrek jag ganska mycket man åh vad jag älskade den ändå :D
Hemligheten på Pine Hill: Åh, det här är faktiskt svårt. Jag gillar nivåerna där man får hoppa, jag gillar nivåerna vid Pine Hill och vid vattenkraftverket Nästan alla banor, det vill säga. Men min favorit av alla dessa måste nog vara den i Pine Hill, man får information och jag ÄLSKAR information.
Legenden om Pandoria: Banan där man är i Pandoria och den där man ska klättra till stencirkeln. Gud, de är verkligen speciella, och därför älskar jag dem. De kanske tillochmed är mina favoritbanor i hela spelet. Men jag gillar när man är på plattformen också.
Dark Cores mörka gåta: Jag gillade inte någon av banorna överdrivet mycket, men om jag måste välja får det nog bli.. Den där man är i bibloteket och sedan ska till något fält och hitta papper. Det uppdraget var väl typ helt okej. 
 Linda, Lisa, Anne, Alex

You gonna miss me when I'm gone

 

Dag 4 - Min favorithäst

 Det står mellan Meteor och Concorde. 
Meteor är ju faktiskt ganska självklart - han är mysig, har världens finaste färg och tänker bara på mat. Jag skulle gissa på att han är de flestas favorit. Men Concorde? Jag har aldrig hört någon säga att han är deras favorit. Men jag har en liten crush på ädla hästar, och hans korta galopp..! 
 
Det jag tycker är ett minustecken med Meteor är väl lite hans kroppsform - den är lite knubbig och allmänt jobbig. Det jag stör mig på med Concorde skulle ju då vara hans felställning - han är en dressyrhäst, men ändå ställer han åt fel håll. En dressyrhäst som ställer fel skulle inte vinna en enda tävling. 
 
Men ändå, Concorde är min favorit. Jag fick en tydlig bild av hans karaktär, och jag gillar hans form. 
Lisa och Concorde
 
 

I'm listen to the kind of music she doesn't like

 

De bloggar jag läser

Jag såg att bland annat Alva och Rose gjorde det här, så varför inte göra det jag med? Någon kanske hittar en ny favoritblogg :D Nedan är de bloggar jag läser just nu, i alfabetisk ordning. (vet ni hur lång tid det tog att göra?!). Om det finns någon blogg som ni läser och som ni skulle rekommendera till andra, så varför inte skriva den i en kommentar? Letar ständigt efter nya bloggar! :D
 
Alva Moonfall - http://napulii.blogg.se/
Esmeralda Silverforce - http://monokerus.se/
Evelina Silverknight - http://silverknight.blogg.se/
Genevieve Nightbard - http://nightbard.blogg.se/
Juliette Stardawn - http://jstardawn.blogg.se/
Maria Mountaindaughter - http://mountaindaughter.blogg.se/
Miranda Moonbell - http://moonbell.blogg.se/
Myra Riverfall - http://mriverfall.blogg.se/
Regina Eastwright - http://eastwright.blogg.se/
Rose Goldfield - http://rgoldfield.blogg.se/
Sally Bunnybrooke - http://bunnybrooke.blogg.se/
Stephanie Mountainhill - http://northrebel.blogg.se/
Veronika Dragonforce - http://dragonforce.blogg.se/
 

Dag 3 - Min favoritkaraktär

Hm, här står det nog mellan Linda och Lisa. Linda för att jag känner igen mig lite i henne - tar alldeles för mycket jobb på mig och älskar hoppning. Hon är dessutom den första i ett hästspel jag spelat som har glasögon, vilket gör att man lägger märke till henne. Lisa är en stark och självständig karaktär, som verkar kunna göra vad som helst för dem hon älskar (hon springer ut i skogen för att rädda en häst hon mötte samma dag). Dessa två är också de jag tycker man får mest.. vad ska man säga.. medkänsla med? Det är inte rätt ord, men det får duga. Man får nämligen inte bara vara med Lisa när hon är i stallet, utan man får även uppleva hennes första dag i en ny skola, där hon senare smyger in mitt i natten. Samma sak med Linda - man får vara med och göra hennes skolarbete. Även om dessa har liite att göra med huvudstoryn så är det inte riktigt samma sak - alla nivåer i spel 3 och 4 är alla inriktade på huvudstoryn.
Linda och Tin-Can

Can't read my pooooker face

 

Hästar och namn

Jag skrev förut att jag hade ett tillfälligt smeknamn åt den apelkastade araben, Diva. Men nu har jag kommit på smeknamnet; Dany! 
 
Sedan finns det en annan häst jag vill köpa. Fast som för tillfället inte finns till salu - en mörkbrun häst (helst med stora tecken) som då skulle kallas Tintin. Jag hittade en häst när jag var ute och levlade häromnatten som hade rätt mörkbrun färg, och gud jag vill verkligen ha en sådan häst med vita tecken. *-*
 

Dag 2 - Spelet jag gillar minst

Det måste väl vara Dark Cores Mörka Gåta, det vill säga det sista spelet. Och det är sannerligen mörkt, alldeles för mörkt för min smak. Dessutom saknade det lite vad de tidigare spelen hade haft - att personen får lära känna sin kraft försiktigt och är en aning förvånad över den, och den klassiska sluttävlingen. Eller ja, klassiska och klassiska.  Men den som alla de andra spel hade.
Något annat jag inte uppskattade med detta spel var all stress som var i det här spelet - pricka personer och ta deras själar, två lopp mot Katja osv. Tin-Can fick heller inte en särskilt tydlig karaktär. Starshine var svag men försökte, Meteor gillade mat och Concorde var lite snobbig och satte Anne först i alla lägen, och deras utseende. Men Tin-Can - jag kommer inte riktigt ihåg Alex och hans konversationer. De gav inget intryck. Nej, detta spel var inget för mig i jämförelse med de andra. 
Tin-Can och Linda

Don't let go

Sissi är speciell på sitt egna lilla söta sätt 

Del 21 - Gyllene fält och gröna dalar

Jag har varit så taggad på att publicera det här - i Säsong Två av Ödesryttaren (nu får det bli säsonger) kommer det vara mycket blandat med nutid och dåtid, och Siris förmågor kommer minst sagt utvecklas. Den kommer några timmar sent, men jag tänkte att ni kunde klara er. Senare i veckan kommer det en liten specialare, som förbereder för framtida kapitel i Ödesryttaren!

Dag 1 - Det spel jag gillar mest

Här står det nog mellan Hemligheten på Pine Hill och Legenden om Pandoria, dvs spel 2 och 3. Dessa för att man inte blev sönderstressad av någon av dem, utan man kunde ta dem lite i sin egen takt. Det jag tyckte var positivt med Hemligeten på Pine Hill är att jag gillar historian, hoppningen, och det är precis lagom mycket fart för mig. 
Det negativa är dock att man knappt får några svar alls - var hemligheten med Pine Hill (SPOILER) en bok? What?! Vad gjorde Mr. Sands där? Jag vill veta MEER. Och man fick ingen vidare information i resten av spelen så det gör mig en aning besviken. Dessutom skulle jag gärna utforska resten av herrgården. 
 
Det jag gillar med Legenden Om Pandoria är att det är en ganska mörk handling, och man får en del hints till vad som faktiskt händer, och om man verkligen tänker till kan man fatta både ett och annat. Det finns riktigt roliga uppdrag och man får besöka Pandoria, bland annat. Det finns två uppdrag där man måste gömma sig, men de är inte svåra enligt mig, utan man får tänka lite. Jag gillar att tänka.
Det negativa med Legenden Om Pandoria skulle väl vara den där förbenade dressyren. Man ska följa efter korta pilar i skritt. Ugh. 
 Starshine och Meteor

Someday I will find my way back to you

 

Vi höres

Nu drar jag till Skåne, jag kommer vara borta till nästa fredag, men det finns en hel del tidsinställda, så vi hörs snart! 

Jag har varit... upptagen

Ni får en väluppdaterad vecka, kan jag säga. Men jag är utmattad, haha x) Jag är verkligen ledsen för den urdåliga uppdateringen, men man får leva med det. Nu ska jag logga in och fixa stallskötare och göra uppdrag. Inga inlägg imorgon dock, möjligen en bild eller två. Har inte tid att blogga, tyvärr ):
 

Tjuvkik

Den här publicerades idag, och ja jag har sett den. Jag är ganska säker på att jag vet var den är tagen mm, men orkar inte analysera just nu. Vi hörs!
 

Onsdagsuppdateringen...

Det är lite såhär jag känner efter dagens uppdatering - av någon anledning så förväntar jag mig inte så mycket av SSO teamet längre. Trodde kanske att de kunde bli en påskuppdatering och vi fick leta påskägg, men det kanske kommer nästa vecka. Nu tänker jag spela lite SSO och titta på Supernatural, och efter det göra NO och Svenska och skriva tidsinställda så det blir superbra uppdatering nästa vecka :DD

Uteritt till den gyllene skogen

För några dagar sedan så kom jag och Myra på att vi inte hade ridit ut på länge, något som vi brukade göra förut, men som vi inte gjort på länge. Hon hämtade hem hennes Supernova, och jag tog Sissi. Det blev en mysig liten uteritt till GåD :D
Jag gillar att rida ut - en helt annan sak än att chatta. Skilladen mellan att chatta och att rida ut är väl typ lite som skillnaden mellan att smsa och att träffas. Typ. Litegrann. 
 

Bloggutmaning #3

Som jag sa igår så är det bara ett par få dagar till påsklovet - men jag är ju i Skåne utan internet hela tiden! Nu blev det helt plötsligt massa fix. Så jag utgick från Esmes bloggutmaning om Starshine Legancy och gjorde om den till sju dagar! Detta blir den tredje bloggutmaningen för mig tror jag, jag hade en förra året när jag var i Skåne över posten, sen en på sommaren (tror jag?) och nu den här. Denna blir nog den första om Starshine Legancy, om jag minns rätt.
 
1. Mitt favoritspel
2. Spelet jag gillar minst
3. Min favoritkaraktär
4. Min favorithäst
5. Favorituppdrag
6. En plats jag vill återbesöka
7. Jag och Starshine Legancy
 
 

Så många serier så lite tid

Det är några få dagar till påsklovet för min del, men såå många läxor och uppsatser som jag verkligen inte orkar med. Jag är snart klar med svenskan, har accepterat att matten är omöjlig, klar till häften med NOn och är förberedd till SO provet. Men jag har fortfarande inte tid att blogga, eftersooooom jag har några serier jag kollar på också. Och så spelar jag såklart. Så mycket saker så lite tid. Uhuhuh.
 
 

Visste ni att...

... I första idén till min fanfic Ödesryttaren så behärskar Siri inte alla "cirklarna" eller vad man kallar dem, utan jag hade tänkt fråga några vänner om de kunde vara de 3 andra huvudpersonerna. Dock hade det varit extremt krångligt, så jag valde att gå efter huvudstoryn istället! I så fall skulle Siri varit blixten eller solen, eftersom hon var blond vid just då. Jag är nöjd över att det "bara" blev Siri, men ibland undrar jag hur annorlunda den hade varit om Siri faktiskt haft tre kompisar som också hade krafter, så hade det ju blivit lite mer Starshine Legancy över det hela.
 

guess whos back, back again

Det blev en liten ofrivillig bloggpaus där över helgen, hade inte tid att blogga över huvud taget, vilket var lite skönt. Jag har verkligen inte gjort något alls förutom att kolla om Sherlock-avsnitt och rida, så jag har inget att skriva om. Men med årsdagen av Hästuppdateringen om 4 dagar så kan ni vänta er inlägg! :D
 

Ojoj

Jag kom just på, att i förrgår var det ett år sedan jag köpte Winnie. Ett år! Det var nämligen så, att den tredje april 2013 kom Hästfunktionen till alla lifetimeryttare. En dag senare, den 4/4, kom jag hem från Skåne och den dagen köpte jag Winnie. Det var mer eller mindre ett impulsköp eftersom Hästfunktionen kommit (!!!!!!) och det har funnits tillfällen då jag ångrat mig, en aning. MEN det gör jag inte längre - hon är underbart snygg häst. 
 
Den första bilden och den senaste
 
 
 

Space Unicorn

 

Come run the hidden pinetrails of the forest

 Jag såg Pocahontas igår och nu är jag extremt sugen på att göra en redigering.. (sountracken i den filmen omg) Den är offeciellt en av mina favoritfilmer. 

Mitt internet är, som vanligt, helt dött. Jag förstår inte vad felet är, men kommer vara lite off.

Ny design!

Den nya designen är här! Esme har faktiskt gjort det svåra jobbet, jag kan bara ta på mig äran för headern, bakgrunden, bloglovinskylten och det. Jag blev faktiskt nöjd, tycker den är skön att titta på. Men det är ju inte direkt jag som behöver dras med den, så vad tycker ni? Något jag ska ändra?

Like toy soldiers

Min senaste kärlek är till den apelkastade araben. Jag har gett henne ett tillfälligt smeknamn (Diva) och jag ser sådana som henne hela tiden när jag levlar. Gah! Men först ska jag köpa Debbie, det kan hända att jag köper henne samtidigt. Om jag har råd, det vill säga. Sparar till englandresan i sommar, så har 100 spänn i månaden som ska gå till kläder, bio mm. Nu ska jag återgå till designfixandet..!
 

Regnbågshästar

Efter att ha låtit Ember byta färg som en discokula testade jag med Sally, men för mig funkade det inte. Andra, däremot, såg en liten regnbågsfärgad ponny. Alicia och Sonya tog varsin bild till mig, så jag har inte tagit dessa 2:
 
Sen testade jag och Alicia olika hästformer - man ser alltså bara färgen på starthästen men andra ser på ens andra hästar också. Ens andra hästar har dessutom samma färg som ens starthäst - Alicias arab blev rymdfärgad eftersom hennes startis var det, och Sally och Chamör blev regnbågsfärgade eftersom Ember var det.
Sista bilden är alltså också tagen av Alicia. Jag var ju inte hemma första april förra året, så det här var nytt och superkul för mig! Dessutom var färgerna supercoola.