- Siri Moonbear

Im so sorry

Det brann i nån av Com Hems lokaler så vi har varit utan internet sen i Onsdags.. :( Men det kom tillbaka för några minuter sedan, halleluja :DD

Låt mig presentera; Ann-Britt

Jo det var så att jag kom till stallet ganska sent, för jag hade kollat på film hemma hos en kompis ett bra tag. Så, när jag öppnar dörren, hör jag ett snarkande. Loke står och vill ha mat, Sissi står och trycker hysteriskt i ett hörn, Winnie sover och Ember stirrar på något på över Sissis box.
Vad är detta? Jag väcker flickan, som presenterar sig som Ann-Britt. Ann-Britt sökte tydligen jobb, så jag gav henne lite pengar och sa att hon skulle jobba i mitt stall!!!1 så nu behöver jag ba rida hästarna, hah win! :D Nemen, Ann som jag döpte henne till pluggar även för att komma in till Jorviks Hippologiska Institut så jag har gett henne lov att plugga litee
HAH stalkervarning!! 
Men, jag har ägt henne i ca 6 h nu och hon har fångat Winnies, Sissis och Lokes hjärtan. Men Ember hatar henne, idk y men han gillar bara mig <333 
Just chillin' and eating sum hair
Nejmen, Ann-Britt aka Slaven är en väldigt smidig lösning på mitt dataproblem. Om hon och Lova sammarbetar kanske jag inte behöver hamna 2932894 år efter med hästskötsel och spricklagning, wiin :D
Ann-Britt sover över Sissis box, I think she's a unicorn. Nemen, eftersom hon inte vill sova med andra människor kanske hon är det, vem vet? Känns som det var väldigt trendigt right now att skaffa en slav och jag skulle inte göra det om det inte var så att jag inte kunde logga in på SSO utan att datan krachar </3 
Ok ok nu vet ni om Ann-Britt :'D
 

och då var denna natt förstörd

Jag skypade med några IRL kompisar, eller ja, 2 irl kompisar och 3 random människor. I vilket fall, så skulle jag gå och lägga mig nu. Så min kompis skickar en bild på en docka i KIKchatten och bara "Det är bara att gå med igen." Jag har fobi för dockor så jag kommer inte kunna sova inatt.. :D Så jag ska skriva lite tidsinställda, främst om Anna-Britt :v
 

Mitt mardrömsscenario..

Jag kan ju inte spela SSO just nu och ligger därför sjuuukt långt efter med fiske och druiduppdrag :( DETTA är mitt mardrömsscenario D:

Bara testar detta perspektiv

Jag har i läxa i Svenskan att skriva samma text två gånger, bara att det skulle vara ur 2 olika personers synvinkel. Så jag tog lite insperation från SSO och har börjat skriva. Här är det jag skrivit hittils, jag får betyg på det här så gärna lite konstruktiv kritik (det ska komma mer beskrivningar) :D

Jag stirrade på portalen. Var det värt besväret, att lämna Pandora, bara för att förstöra en mänsklig flickas liv? Jag höjde mitt huvud, tittade upp mot de enorma rosasvarta träden, de flygande öarna. Jag tittade mig omkring, kastade med svansen. Var detta sista gången jag var i Pandora? Jag tänkte på löftet jag gett den märklige mannen som var mänsklig, men ändå inte. Så¨tog jag sats, och flög in i portalen. 
 
En vind slet i mig, min man, mina ben, min hjärna. Allt rördes om, jag kunde känna hur vinden slet ur mig min magi, min energi, allt som var jag. Ursinnigt försökte jag komma loss, men vinden fortsatte obarmhärtigt. Och så släppte den mig, och jag föll. Landade i något mjukt men ändå strävt. hö berättade min hjärna för mig. Jag tog stöd med händerna för att kunna ställa mig på knä och ta in min omgivning. Händerna?! Det här kunde inte vara sant. Jag hade blivit en vanlig, simpel människa. Irriterat fnös jag och reste mig upp. Jag var i något min hjärna kallade stall. Färgerna här inne var väldigt matta, men min hjärna verkade van vid det. I samma sekund som jag äntligen lyckats resa mig upp, med hjälp av en vägg, kom hon inrusad i stallet. Henne vars ansikte var inbränt i mitt minne. Hennes stålgrå ögon betraktade mig förvånat i en sekund, innan hon kom framrusande. 
"Hur är det? Vad gör du här? Vem ÄR du?" frågade hon, hade gripit tag i min arm. Jag kämpade för att inte låta vreden strömma genom kroppen. Lättare sagt än gjort, för människornas känslor var enorma, impulsiva. 
"Jag vet inte, jag..." mumlade jag. Hon ledde mig mot dörren, babblade om något sjukhus, och jag kunde inte hindra ett leende, för jag skulle njuta av att göra den här tjejen illa. Inte för att hon gjort mig något, utan för att hon var vad hon var. En patetisk människa. 

Lite bilder så ni inte behöver beskrivningarna som kommer senare i texten:
Pandora
 Eris hästform(hennes namn betyder förstörelse och oenighet)
Eris människa
 
 
 

Andra hästspel jag spelat

Nu kör på på lite hästspel jag spelat förutom StarStable, Starshine och SSO :D Vet inte ens om jag kommer ihåg alla haha :s
 
My Little Pony
Jag minns knappt något från detta spel, bara att jag inte fattade någonting och att det var jättesvårt xD
 
Häst & Ponny Min Första Ponny (senare Ridskolan och Ridlägret)
Det här spelet var aaasaaalaggigt, kommer jag ihåg. Särskilt det första spelet. I början hade jag även svårt att få en ny häst, men det gick senare när jag fattade mer. Ridskolan var lättare, och Ridlägret ännu lättare. I Ridlägret fick man aldrig ens sitta av sin häst .-. Man var aldrig någon "gubbe" i detta spel, utan enda gången man såg sig själv var när man red, och då var det dåålig grafik. 
 
Bella Sara 
I detta spel hade man från början en brun häst, Peter. Om man ville kunde man senare köpa kort i butiker och på så sätt få fler hästar. Jag och min syrra samlade och har över 300 hästar, hehe. Men, jag har loggat in lite då och då och det har förändrats en aning, numera kan man gå runt i en värld och prata med hästar och göra uppdrag. Det är ett Onlinespel, men man kör ensam. (eller gjorde det när jag var där sist) 
http://bellasara.com/
 
Stallet.se
Jag registrerade mig med namnet PettyPet (okej HUR tänkte jag) och där har jag blivit kvar. Detta spel har gjort många beroende, men det var inget för mig. Jag ville inte köpa "StallPengar" för riktiga pengar inte GuldMedlemskap heller. Om man inte köper det kommer man ingenstans. Men, vad gör man på stallet.se då? Man köper, skapar och säljer hästar och husdjur (hund, katt, kanin). Man kan ge dem en egenfotad bild, eller en bild från en gratishemsida. Man kan även ge dem en design, och om man är Guldmedlem kan man göra egna stallplaner mm. Man kan även lägga upp bilder och ställa ut djuren i utställningar. Men, det är inte lätt om man är "ny" att få tag i bra djur då de kostar aaasmycket, så det blir en liten elit med massa bra djur och massa pengar. 
http://stallet.se/
 
Howrse
Detta spelar jag ganska ofta, och det är faktiskt kul :D Dock extreeemt dåliga forumsregler och man rider inte runt eller så, utan detta är ett uppfödningsspel främst. Man kan även skicka in egenritade hästar och bakgrunder till "Svarta Pärlan" så får andra medlemmar rösta på om din päls ska läggas till på "Guldäpplet" och "Helios Stråle" som man kan ge hästar för att skräddarsy deras utseende (exempel: vanlig häst, guldäpplehäst) Det finns olika arter, alltså vanliga som Hästar, Ponnys och Åsnor, men det finns även Pegaser och Enhörningar. Även detta spel kan man bli bättre i om man betalar med riktiga pengar, men man klarar sig utan. Man har tillgång till nästan alla funktioner, och man kan köpa "pass" som VIPvalutan kallas för equus (valutan) var 30ionde dag. De har även sk "event" där man kan vinna föremål som ger bonusar i tävlingar samt föremål som gör att fölen blir bättre när man avlar. Man kan även vinna "Gudomliga hästar" och "Vildhästar". "Gudomliga Hästar" brukar ge sina ägare bonusföremål en eller flera gånger i månaden, och "Vildhästar" brukar ge sina ägare diamanter, vilket man kan växla in till equus. Man kan även skriva i forumen, men man måste hålla sig strikt till ämnet och det finns 4 moderatorer som håller koll. 
http://se.howrse.com/
 
The Sims 3 Djurliv
Jag vet, detta är inte ett hästspel. Men, det innehåller hästar och allt nedladdningsbart material gör att jag bara MÅSTE nämna det här. The Sims 3 Djurliv kom ut för något år sedan, och det är ett av mina favorit Sims spel. Man kan ladda ner hundratals poser till hästarna, samt nya raser och färger. Hästarna har alla egna temprament och om du inte aktar dig kanske en sur häst sparkar din sim i ansiktet! I detta spel är hästarna väldigt krävande, så om man inte använder fusk (som jag) är det väldigt svårt att ta hand om hästarna. Man kan adoptera hästar gratis om man ringer till djurhärberget, men dessa är oftast svårhanterade. Vill man ha tävlingshästar kan man vända sig till det allmänna Ridcentret. Där kostar de pengar, men är renrasiga och bra tävlingshästar.  Vill du se awesome bilder på hästar klicka HÄR (tog 3dje bilden därifrån ;D)
 
My Horse
Det här spelet började jag spela väldigt nyligen, och det kan tydligen vara beroendeframkallande men jag tröttnade på att det stängde ner ibland redan första dagen x) I detta spel är det väldigt krävande att ha mer än en häst, själv har jag 2 och det var asjobbigt. Man får inte välja starthäst, men man får döpa den. Man kan bli "vän" med folk och då kan man ge varandra gåvor, såsom pengar och "diamanter" vilket är VIPvalutan. Man ger sin häst mat, mockar boxen och hagen, och ryktar den för att få happyness och healthpoints, så man kan tävla. För allt delta i en tävling måste man först ha tränat. Men, man får upp reklam ganska ofta om man inte köper det, så det stör mig. Och att hästarna förlorar sina happyness och healthpoints så snabbt .-. 

Jag tror jag fick med alla nu :D Det blev inte så många, men större delen av min tid har gått till Howrse, Sims och StarStable satteh.. x)
 
 
 

Beskriver Skrillex för Marty

Jag: sån här arg musik u know
Marty: ok lyssnar på en nu
Jag: de går tewp såhär:
qqeuieuirfvgbfdbolpåsdodvndnhoufjbswlkfnboaudgfnvskdf


Den lilla björninnan

Hade feber i morse, så stannade hemma från skolan.. :v
Det hela slutade med ett jag skapade en exprimentgumma :D 
Hon heter Monsterroad i efternamn, och hästen är en isabell vid namn Firechild, såå fin *-*
Jag satt i 2 timmar och valde utseende och namn, det var väldigt svårt, men jag försökte få henne unik. Och visst
blev hon det :D
Just den frisyren hon har framhävde den orangea hårfärgen, och så har hon gula ögon som passar ASBRA med håret :DD
Först hade jag tänkt att skapa en Zpirohhäst, men sedan kom jag på att jag gillade kombinationen av vit man och den färgen, men nu ångrar jag lite att jag inte tog verisionen med bläs :( 
Och min nya gummas förnamn *-* Det kommer från ett latinskt ord som betyder Björn, så hennes namn betyder Den Lilla Björninnan
 
Litet klur bara :D
Vad heter hon?
1: Arya Monsterroad
X: Ursula Monsterroad
2: Zuzanna Monsterroad
 
 
 
 
 

hejhej

Eftersom Felicia Greenhill aka Felix frågade mest frågor på frågestunden skulle hon fått en bildlänk men eftersom de ser lite underliga ut på denna design har hon fått en vanlig länk i sidomenyn, så jag passar på att skriva det så alla ser! däråt någonstans finns den :D →
 
men hon är fett pro på att redigera, just look at the picture som jag lånade från hennes blogg där uppe!! 
 
hon har slutat blogga såg jag nu menmen :(
 
 

Realistiskt

Okej, så nu ska jag ta upp en sak som jag sett många nya spelare klaga över. 
SSO hästarna ser inte realistiska ut
Wait w00t? En av sakerna jag gillar med SSO är att det nästan är lite cartoon style över hästarna och figurerna, blandat med att de faktiskt rör sig naturligt och ser ganska realistiska ut. 
Om de som gjorde SSO hade velat göra hästarna hyperrelistiska hade de väl gjort det? Det bidrar bara till charmen att det inte ser ut såhär:
 haha kanske inte hyperrealistiskt men ni fattar vad jag menar
MEN jag hade uppskattat om man hade kunnat ta bilder på hästarna; en kamerafunktion, liknande den i My Horse. Man klickar på en knapp, så får man se hästen springa runt i hagen. Man kan även ha på utrustning i hagen. Det hade varit fett coolt om man kunde ha det så på SSO. Så, vi säger att det finns en knapp, typ bredvid den i övre högra hörnet, med en kamera på. Den kommer när man är i hemstallet. Då ser man hästen man senast ridit springa runt i hagen, beta, kanske stegra och bocka också? Ännu coolare hade varit om man kunde ha täcken och grimmor och rida i det, fett myys.
såhär hade det kanske kunnat se ut på SSO också (utan de realistiska hästarna..)
 

I don't wan't to be the reason why

Wassaaaa
Jag vet att jag inte bloggar. Men det har en liten förklaring, and here it comes;
 
Det var såhär, att för ca ett år sedan gjorde min pojkvän, som även var en av mina bästa vänner slut med mig. Det innebar att jag inte längre kunde umgås med hans killgäng - som även de hade blivit mina bästa vänner. De flesta har antagligen förlorat en vän - tänk er då att förlora 5 st samtidigt. Detta gjorde att jag hamnade i en smärre depression. Visst, jag hade mina tjejkompisar. Men det var inte samma sak. Så jag började hålla på med min dator - hela tiden. Hela hela tiden. I Januari hittade jag tillbaka till SSO, och jag hade fortfarande inte blivit sams med mitt ex. Jag saknade fortfarande livsglädjen som mina killkompisar gett mig. Fast det märkte jag såklart inte. Jag har inte märkt det förren nu. För, på Gröna Lund, började jag och mitt ex äntligen prata igen. Vi pratade och pratade. Och allt som hänt bara på en vecka - vi pratar på KIK varje lektion, vi flummar på mattelektionerna, går hem till honom och flummar där istället - det är som förr igen. Och jag har märkt, att jag direkt faller tillbaka, som om det senaste året aldrig hänt. Jag blir EXAKT som jag var då. Gör läxorna (lol), umgås med folk efter skolan, pratar, lever. Det är nästan lite sjukt, men jaa...
 
men gudars, ska jag skicka detta :s jaja, u maybe wanna now. 
kort sammanfattning; jag har fått tillbaka några vänner jag trodde var förlorade forever. 
 
Lite bilder för att lätta upp inlägget
 skickar denna till ALLA all the time x)))
 Min irlkompis Anna ↑

De 2 nya ponnysarna

Sökte lite på Google om färgerna, och de är ju hyfsat verklighetstrogna! Måste ge enorm credit till SSO's team, hur söta som helst ju *-* Särskilt den silversvarta, fick ta mig en titt på Tais HH och hen var ju sååå söööt *-*
 
Jag skulle kunna tänka mig båda, framförallt den silversvarta, som min nästa häst, för enligt mig är det en av de absolut finaste hästfärgerna. Kommer ihåg när jag såg en sådan häst för första gången, i Skåne. I was like :O för den var sååå fiiiin
 
Och så då ponnyloppet. 
Här blire en 
För jag sov över :D Så läs inte om du absolut inte vill veta :)) 
Det var ju såklart lite segt att jag behövde hämta segisen Loke efter att ha gjort resten av uppdragen på Ember, men loppet var så kul! Och musiken, jag älskar den! Det där grindhindret, tyckte det var jättefunnii :DD 
 
På tal om just det uppdraget, James. James James James. Jag börjar bara ogilla honom mer och mer. Jag antar att det är meningen, och det verkar ju som han börjar ångra sig. Men, ska det sluta med en utskällning från Alex? En käftsmäll från mig? För han kan ju inte hålla på såhär. Förstör kunders saker för att tjäna pengar. För man märker ju att han gör det bara därför. Jag hoppas att teamet har någon plan för detta, så man inte är irriterad på James i onödan.. :D
 
 
 
 
 

Photoshoplek

hittade äntligen den funktionen (reflektion), nu ska jag bara få den att funka!!!!!1!! vilket lär ta sitt lilla tag, eh x)
 

brb hallonpaj

Var inne i ca en halvtimme, gjorde alla uppdrag + sov över, gick med i Tai's klubb Pixel Pandas och loggade ut, och ska nu göra paj. Satteh ja. Meen utvärderar uppdateringen sen och så kan jag berätta om min frustration över att bli utkastad 5 gånger.
 

Ska försöka spela

Vi får se hur det går.. kan inte ha något annat program öppet + måste hålla koll på batterinivån så den inte laddar ut. wish me good luck!!

red dead redemption

Kej så idag har jag pluggat och lånat en kompis PS3 för att spela ett av mina favoritspel, Red Dead Redemption. Man rider runt och kan välja att vara god (skjuta onda snubbar) eller evil (skjuta alla).
Lite bilder för att få er sjeekt sugna på att spela Red Dead:
Sen finns det en som heter Red Dead Undead Nightmare, har ännu inte vågat spela (verkar sjukt läskigt) men ja.. Han (min kompis) och jag ska nog spela tillsammans någondag!1 Letade upp lite oläskiga bilder på Undead Nightmare också, here u go:
vill du se fler bilder, klicka här (varning för känsliga läsare)
 
 
 
 

Såhär är det

Att min dator kraschar när jag försöker logga in på SSO :( det är ju sådär lite halvhemskt, funkar knappt att spela SSL längre, ännu mindre Sims. Såå jag är lite deprimerad. Så nu tänkte jag redigera lite eller iaf kolla vad som är fel på ett av mina verktyg!!1 Det dampade nämligen lite förra gången jag använda, hmhmhm och jag använder det ofta :ssdessutom är det något fel på mitt skype,  enligt det är jag online 24/7, men det är jag inte.. :ss

Vet inte om jag älskar eller hatar det
brb färga håret

Ska färga mitt hår blont nu irl, 2 h tar det, satteh


fin bild på hur det ser ut just nu

Ny design (u don't say)

Då var den på plats... 
Bättre eller sämre?
 
En liten bild för att liva upp inlägget bara x)
 

problemmmmmm

↑ min nya design... Vet dock inte om jag vågar byta, wäh
 

Round and around we go

Herreeeeguuuud mitt internet dör ca 93487578 gånger i minuten :( whats wroong?!?!? 
Så jag kan inte skriva inlägget för man kan inte ladda upp bilder heller, hoppas det är bättre imorgon.. :(
Loggade också in på SSO idag, alla mina hästar mådde jättedåligt, så jag ska logga in oftare :>
 
 

Siri Moonbear

Siri Moonbear. Siri Månbjörn. Även om jag är onöjd med både ansikte och ögonfärg så är jag o t r o l i g t nöjd med mitt namn. Att få till förnamnet var enkelt, jag trodde att man skulle ha sitt IRL förnamn och hittade Siri snabbt (jag är glad att det fanns med :D). Sen var det då efternamnet. Hur skulle jag göra? Jag kunde ju inte ha ett helt random efternamn, eller? Så jag slumpade en gång, och det blev Siri Moonnågot. Jag var inte helt nöjd, så jag började scrolla i andra ordet. Siri Moonbaker. Siri Moonbard. Siri Moonbear. Moonbear.. Månbjörn. Där satt den. Jag skapade kontot, och har inte en sekund ångrat mitt namn. Det är kort, så folk behöver inte sitta i 1003923 år och komma på smeknamn (även fast de har en tendens att göra det ändå). 
 
Men ja, så kom jag på mitt namn. Och om jag någon gång kommer skapa en klubb, vilket inte kommer hända, kommer den nog heta "Moon Bears". Kreativt, right?
 

You gonna miss me when I'm gone

Heyheyhey, har varit ganska upptagen hela dagen.. :v
Först vaknade jag och åt frukost, och sen skulle jag tydligen möta Lova. Sen drog hon till Skanseeen med sin familj så jag gick hem och sov lite och nu lyssnar jag på musik, funderar på om jag orkar logga in eller inte.. :D 
och så har jag beslutångest, jag vet inte om jag vill ha en fux eller inte, helppp. 
Jag har också märkt en annan sak, jag är så dålig på avslut, tex avsluta blogginlägg, avslutar tewp bara helt random, men jaja, herrååå
 
 

Tävlingar - GÅD

Nu är det de sista tävlingarna - de i GÅD. Har säkert missat några.. :s

Jaspers gamla ridbana: Tycker det är jättekul, väldigt klassiskt med trähindrena, men speciellt på sitt egna lilla sätt.
Jaspers ridbana, andra hållet: Jag har något seriöst mot omvända banor. Det är liksom - VARFÖR ska man köra en bana två gånger, fast andra gången är andra hållet? Ingen variation, samma hinder, samma vägar. Hittade dock nyss en rolig/utmanande genväg, så jag tycker lite mer om detta lopp nu.
Gyllenbladsskogens ridbana: ♥♥♥♥ min favoritbana. ljuset, ljudet, utmaningen - allt. Kan köra den här om och om och om och om igen, jättekuul ju :D ♥♥♥♥
Äpplet på Scarecrow Hill: Jättekul med en tävling som denna, även om jag får starta om 3857387 gånger. Tycker även att det blir en lite speciell känsla då man bara gör det en gång om dagen, det får en realistisk touch.
Gyllenbladets tävlingsbana: Ogillar starkt denna bana, får HELA TIDEN starta om och man har inte mycket tid mellan kontrollerna, särskilt inte om man råkar fastna (det gör jag ofta).
Gyllenbladets tävlingsbana, omvänt: VARFÖR göra en ÄNNU JOBBIGARE bana, på samma ställe? Jag skippade ibland stallet när jag levlade Winnie, för att banorna var så jobbiga.. :(
Lilla hoppbanan: Den är väl rolig när man får inte tekniken, men jag har inte fått in tekniken, ska försöka tvinga Lova att lära mig :DD 


Siri Testar; My horse

Detta var då ett mobilspel, jag hittade det i "Play Butik".
Man startar med en häst, den där ovan ↑ Senare i spelet får man möjlighet att döpa den, man har antingen ett hingst eller ett sto. Min är ett sto vid namn Stary Sky, man kan även ändra man och svans med hjälp av gems (väldigt svåra att tjäna ihop om man inte köper). Man kan fota sin häst i hagen och när man rider den. Många saker är dock riktigt svåra att hitta, vilket är tråkigt! Man kan träna och tävla, men man måste ha ett visst antal i lycka och hälsa, så jag har än så länge bara tävlat i en tävling.
Man kan ha mer än en häst, men alla utom en kostar gems. Den som kan köpas för spelpengar kostar 6000, och även den är brun. Man kan besöka andra och hjälpa dem sköta deras gårdar samt ta kort på dem och/eller deras häst som de har just då. 
Hästarna rör sig hyfsat verklighetstroget när de rör sig, och grafiken är superbra för att vara ett mobilspel! (nu försämras ju grafiken när man laddar ner på datorn osv) 
↑ lite exempel på vad hästarna kan få för sig i hagen. 
Som ni kan se på bilderna kan man köpa massor med utrustning, bland annat täcken, luvor, sadlar, träns, tyglar, benskydd, kläder mm
 
När jag skrev det här lyckades jag även vinna en tävling, så jag fick se att när man vinner en tävling efter att ha klarat en quest så får man ett erbjudande om att få en svart häst om man vinner/får rosett i 10 tävlingar, dats awesome!! brb spela sönder!!
 
 
 

Like a fool, I trusted yoi

Halllååå jag såg Loreen uppträda på Gröna Lund, glömde jag säga det??
Har dock sjuuuukt ont i halsen, så har ingen spellust. Ska försöka repa mig tills imorgon, det kan ju inte vara så svårt. Eh. brb hämta halstabletteroch hallon. Im back. Nemen, har laddat ner ett hästspel på mobilen som jag testar lite, kan dela med mig av mina fina tankar här sen, okok c':
 

Min levlingsrunda

Heeyyyy I'm back (eller inte men jaja)
 
Min levlingsrunda då. Den är antagligen jättedålig, och jag behöver en ny. Menmen, I do it like dis:
 
Marleys→Steves→Väderkvarn→Kanin→Galoppbanan→Observatorie→HW→Valedalesjön→Ms Morse→FG→transporterar hem (vingården)→ML→FP→transporterar hem→Vingården→Ridhuset→GÅD
 
Som alla kan se betyder detta även att jag måste vänta ett tag innan jag kan på XPna från Galoppbanan, vilket nästan alltid resulterar att jag får fatal error/loggar ut innan jag har fått XPna från Galoppbanan, och det suger :(

På tal om ingenting, DET SKA KOMMA EN NY HARRYPOTTERFILM, HURRAAAAA. och jag kan inte prata idag för jag var på gröna lund hela dagen igår (först gick jag dit med skolan 11.00, sen stannade jag kvar när klassen gick hem och stannade till 21.30)
 


Tävlingar - Vingården

Eftersom Marleys är så nära Vingården så tar jag med de tävlingarna här :DD

Marleys Hopptävling: Helt ointressant för mig, om det hade varit liiite kortare hade jag tyckt det var roligare för jag failar alltid så mycket x))
Marleys Barrel Race: Jag försöker fortfarande förstå hur jag ska komma runt de där små tunnorna så snabbt som möjligt.. så just nu ligger det nära mitt hemstall + är en utmaning, så jag gillar det :D
Vingårdstävlingen: Det, precis som de andra loppen vid Vingården, var roligt ett tag. Sen tröttnade jag. Så nu är det ett av de tråkigaste lopp jag vet, kanske för att jag spammade så mycket med det :<
Paulines nya terrängbana: Samma som ovan, jag tävlade väldigt mycket och nu har jag tröttnat totalt. Men, det bjöd på en del utmaningar så jag tycker fortfarande att det kan vara roligt.. när jag är på humör :vv
Paulines bana omvänd: Det här har varit ett av mina favoritlopp, eftersom det hade ett par utmaningar för mig. Numera ligger det inte lika varmt om hjärtat, men det är fortfarande ett kul lopp.. 
Trädgårdstävlingen: Gillar den här banan, jättemycket :D Nya hinder, och framför allt variationen... VARFÖR tjatar jag jämt om variation??? 
Baronessans första hoppbanaDen roligaste av hoppbanorna, för det är den kortaste :D Dessutom är det den enda av banorna som har svängar jag faktiskt klarar. Heh x)
¨Baronessans andra hoppbana: Bara... en pain in the ass bana som jag måste köra, dag ut och dag in. Har ingen aning om varför jag ogillar just DEN HÄR banan så mycket, men ja.. 
Baronessans tredje hoppbana: Ännu en pain in the ass bana.. jag tror ni förstått att jag inte är så överförtjust i hoppbanorna, men på SSO är jag inte så bra på att hoppa, så de kanske hänger ihop?


You say you love me

Okej hej.
Jag känner att jag fick en väldig lust att LEVA igen. För jag hade ju ett annat liv innan jag parkerade mig framför datorn i Januari i år. Ju mer jag försöker sluta ju mer vill jag spela. Men nu är det tvärtom. Jag vill inte sluta - men jag orkar inte mer. Jag har 8283839933938 ideer till blogginlägg men jag är för lat. Så nu vet ni, förvänta er inte för mycket

Tävlingar - Valedale och Firgrove

Idag säger jag då vad jag tycker om dessa terräntävlingar. Passar på att upprepa att insperationen är tagen från Lova Starstar.

Hollow Woods - tävlingen: I liek it. Jag gillar skogen, och jag gillar terräng. Annars gör den här banan inte så stort intryck på mig, faktiskt. Finns liksom inget att säga.
Valedale - tävlingen: Inte heller denna gör något större intryck på mig, tycker det är hyfsat roligt och så sedan jag kom på ett sätt att slippa hoppa mitt fiendehinder nr. 1.
Pole Bending ApocalypseÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA. Det är väldigt speciellt, på många sätt, och det gör mig glad. Variation är bra för mig, särskilt som det är 2 ganska 'vanliga' race innan i min levlingsrunda. 
Svåra skogsbanan: Det här är en sådan bana jag vissa dagar behöver starta om ca 43785873 gånger, men jag gillar den ändå, av någon anledning. Antar att det är för att det är lite av en utmaning.. :vv
Svåra skogsbanan andra hållet: Tycker detta är en tråkig verision av Svåra Skogsbanan, har dock aldrig förstått varför, har bara tyckt det är en pain in the ass som jag måste genomlida. 
FiregroveloppetKul lopp, var ett tag ett av mina favoriter, jag gillar alla svängar, och det är inte för svårt. Men det ligger lite för långt bort för att jag orka dit just for fun..


Svar på frågestunden

Fet stil är mitt svar x))
Lova Starstar:
1. Visst är Frosty och Loke lika? :vv Ganskaaaa x))
2. Vilken av dina sso hästar gillar du mest? Eh... Ember :vvv
3. Vad tycker du om Sabrina (aka idioten sabbe)? hmm borde inte hon fråga det? ccc:
4. VILKET SSL ÄR BÄST?!? LEGENDEN OM PANDORIA
5. Kan du snela göra mina lexor? c: nej, aldrig
6. Vad tycker du om den sexiga personen Lova Starstar? hon är sexig :>
7. ERKÄNN SIRI DU DYRKAR MIG, ELLERHUR? du kan dyrka mig
8. Varför valde du namnet Siri Moonbear? Det behöver ett helt eget inlägg, KOMPLICERAT U SEE
9. Varför började du spela sso? Hade spelat Starstable innan och sökte på google :D
10. Favoritblogg? x) hmm... svårt :s tror http://monokerus.blogg.se/sso/

VDC/FGC 
FPC/FGC 
FPC/VDC 
GÅS ♥/VDC 
SÖDRA JORVIK/DINODALEN 
LOVA STARSTAR/LOVA STARSTAR (ps du måste välja en) OGILTIG FRÅGA
EMBER/LOKE Loke är ju riktig ;--; 
PANNKAKOR/KÖTT 
VEGETRIAN/KÖTTÄTARE vill bli vegeterian men älskar ju kött :(
11. visst älskar du mig? ♥ aboslut ♥
12. Kan du lära mig hur man gör så det blir olik färger på texten? :( i gimp elläh?

Skolan/Lova 
Lova/SO 
Lova/Matte 
Lova/Svenska haha ok no jk
Kemi/Lova 
Godis/Lova (nu blir jag rädd) JAG HAR GODISFÖRBUD DÖH
ISAK/LOVA  tänker inte svara ahahahah
Bloggen vs Lova 
Layla Starbridge:
Varför började du spela sso? Hade spelat Starstable innan och googlade på det, spelade en dag och var fast c':
Älskar du dina heeestar? jaaa ♥♥♥
Vilken är din favoritplats på sso? vid mina favoritstenar
Var bor du? le vingård
Vad tycker du om stenar? älskar dem, speciellt att äta
Emily Goldnight:
hur "hittade" / fick du reda på sso? googlade :D
gillar du ssl? mina favoritspel efter sso och the sims
1234? 3, legenden om pandoria
favorit lopp? Det i Gyllenbladsskogen
favorti karaktär i sso? Justin Moorland
bästa smileyn? :v
azzumaste namnet på sso? gillar mitt eget väldigt mycket (ego) men annars, Autumn Season är grymt coolt
snyggaste färgen på en häst? det måste ju vara apelkastad, som Sissi är. IRL är det flugskimmlar, som Loke
fulaste? Väääldigt svårt, men den gula med brun man i FG har aldrig fallit mig i smaken
favorit "sort" på hästar på sso? ( ras :3 ? ) jag tycker det är supersvårt, men den enda ras där jag gillar alla färger är Oldenburgaren, så jag säger väl den :3
fulaste sort av häst på sso? ingen c': sso har gjort ett bra jobb tycker jag
bästaste vännerna? måånga
kan vi träffas snart? absolut :D
läser du min blogg? nu gör jag det, eh x)
hur många fräknar har du? har aldrig räknat.. :s
 Emilia Braveheart:
1Hur hittade du till sso? Googlade "Starstable" och fick upp SSO's hemsida
2.Gillar du rosa :D Ja, hihi
3.Favvo uppdrag på sso? Dark Core uppdragen var jätteroliga, särskilt det första :D
4.Vilka är dina bästisar på sso? Har jättemånga, kommer säkert glömma någon om jag radar upp alla. 
5. Vad tycker du om den lilla jobbiga bilen vis silverglade? den stör mig x)
6.Vad är din största dröm på sso? att man ska kunna köpa rosa hästar :DD ok no, men jag vet inte x))
7.Gillar du gurka? tycker det är marsvinsmat :DDD
8.Har du gift dig på sso? nepp, är bara förlovad
9.Vilken av dina hästar är din darling? Sissi ♥
10.Vart är ditt hemstall? Vingården ftww
11Favoritoutfit? Min ljusrosa/vita
12.har du nått drömplagg som du aldrig har köpt på SSO?? Ah, ett par rosarutiga byxor i GÅD
13.Finaste plagget du har? Min rosa regnrock ♥
14.vilken häst är den finaste på hela jorvik, utom dina egna? en jag tänker köpa snart >:D
15.vem skulle du vilja lära känna på sso mer? ehe ehe.. skrev ett inlägg om det här men.. Esmeralda Silverforce
16. Choklad vs Lakris vem vinner? LAKRIS ♥
17. Vilka hästar hoppas du kommer komma till sso? ardenner.. :vv
18.TÄNK OM DEM HADE SKOLA ¨PÅ SSO VAD SKULLE DU GÖRA? ... vill inte tänka på det ;-;
19.Favorit spel utan SSO? The Sims 3 och Starshine Legancy
20 Börjar du märka att jag börjar bli jobbig nu xD nee
21.Favvo champis? GÅS :D
22.Tror du att jag börjar få slut på frågor? Venneh
23.Kollar du min blogg ofta? Ah, varje dag :D
24.Drömmer du omm Justin (sso) på nätterna? AHAHAHAHHAHA NEEEJ 
25.Om du fick välja en av sso figurerna vem skulle du vara xD Lisa, fett coolt att vara kidnappad
26.Favorit färg på outfits? Ro-sa
27.Hur mkt SC har du ? 151 sc
28.. Vilka levlar är dina hästar i? 15, 15, 15 och 11
29.Vad/vilka program använder du när du redigerar bilder och gör headers?? Photoshop Elements 11
30.Hur kommer det sig att du heter Siri Moonbear? A long story.. :D
31. Har du laptop eller en gammal hedlig dator? Har 2 laptops
32 MOBIL VS DATOR? Dator ;--;
34.Märkte du att jag hoppade över 33? I ACTULLY DID
34.Nu tar vi 34 istället eller vad tycker du? du tog två 34 :D
35.Hur kom det sig att du gjorde en blogg? min dåvarande klubbägare Felicia Greenhill hade en och det verkade så kul c:
36.Är du trött? det är jag :C nooope
37. Matte vs idrott? Idrott, även om min idrottslärare suger
38.LILA VS ROSA?"! kan du välja :O ROSA 
39.Har du en häst på riktigt? Nepp, bara en foderhäst
40. RÄCKER DET NU? AHAHAHA
41. Nu orkar jag inte mer :C Tack & hej för mig C: hejdåå
42. P.s Hur gör du såå FINA outfits? tack och så rotar jag i min gaderob efter kläder som matchar, och så kollar jag mycket på bloggar och andra spelare
 Maja Winterburg:
1. Glass eller godis Glass
2. Äter du något nu? Tuggummi.. räknas det? x)
2. Bästa som har hänt dig på sso? När jag blev lifetime, tror jag :D
3. VD eller FG? VD
4. Nämn en av dina hästar som du gillar minst. går inte, valde ju dem för att jag gillar dem ;-;
5. Nämn en av dina hästar som du gillar mest. Ember :D
6. Smiley du använder ofta. ":v" "x)" "c:"
7. Hur länge har du spelat sso? Sen December 2011 
8. Sämsta uppdateringen? venne
9. Hur mår du? xD bra x)
10. Om du inte hette Siri Moonbear, vad skulle du kanske heta då? har faktiskt ingen aning
Felicia Greenhill:
1. Moorland/Fort Pinta? 
2. Valedale/Firgrove? 
3. Vingården/Steves? 
4. Silverglade/GÅD? 
5. Silvergladebyn/Västkobbens fiskeby
6. Mandekorationer/Svandekorationer
7. Rosett/Blomma? (Dekorationer) I svansen rosett, på tränset blomma :D
8. Södra Jorvik/Dinodalen? 
9. Blont/Rosa? (Hår) 
10. Winnie/Sissi?  FRÅGA INTE SÅDANT ;----;
11. Majs/Gurka? 
12. Helga/Günther
13. James/Gretchen
14. Loretta/Tan? 
15. Sminket med blå ögonskugga/Sminket med grön(blå?)/rosa ögonskugga? 
16. :v/8v 
17. Onda Justin/Goda Pi? 
18. IRL/Sso? 
19. Spendera JS/Spendera SC? 
20. Transport/Rida? 
21. Transporterna i GÅD/Transporterna i SG? 
22. Gyllenbladsskogen/Hollow Woods? 
23. Fiska i SG/Fiska i GÅDkortare sträckor :v
24. Druidövningarna/Laga sprickor? 
25. VGT - uppdragen/Observatorieuppdragen? 
26. Marleys farm/Japers pumpafarm
27. Hoppa/Dressyr? 
28. Lisa/Linda/Anne/Alex? 
29. Starshine/Meteor/Concorde/Tin-Can? 
30. Laptop/Stationär? man vill ju spela sso i sängen <3
31. Äpplet på fågelskrämmsåsen/Kaninloppet? 
32. Kapten Brus/Rorsman? 
33. Dag/Natt? 
34. Global/Stallchatten
35. Vit/Svart 
36. Beethoven/Mozart? :v var tvungen att söka på spotify ;_;
37. Idol/Melodifestivalen? kollar inte på någon x)

Nu kör vi lite frågor B) 
38. Läser du min blogg? :0 japp ccc:
39. Har du någonsin sålt en häst? nepp, aldrig ens övervägt det
40. Vad använder du för redigeringprogram? photoshop elements 11
41. Är ballerina en kaka eller ett kex c: vilken jobbig fråga ;_; men, kaka x)
42. Vad skulle du göra om jag köpte 1000 sc år dig? spaaraaaaa deeeeem

Mer this or that :o 
43. Mjölk/Vattendricker inte mjölk >:D
44. Frieser/Ponny
45. Kallblod/Varmblod? 
46. Jul/Midsommar

47. Vilka stall har du haft som hemstall? Vingården, Valedale
48. Vad tycker du om att man inte kan åka transport från GÅD till SG? DET SUGEEEER

49. Fånga jordekorrar (på vgt - uppdragen)/Kaninloppet

50. Vilket championat är bäst och varför? GÅS, bara för att det heter GÅS. Nejmen, vet inte varför, just love it
51. Carney/Marley/Barney? de ser ju likadana ut :(
52. Hunger Games/Harry Potter? (HG <33333) ja växte upp med harry potter :D
53. Randigt/Rutigt
54. Lägga sig sent/Vakna sent? 
55. W-träns/Engelska träns? 
56. Benlindor/Utan benlindor fast utan benlindor på Ponny!!
57. Barbacka/Sadel 
58. Plastgran/Äkta gran (på julen :vv) 

59. Vilket championat är du mest ovän med? ... VDC tror ja

73. iPhone/Andriod? 
74. Har du något turnummer? 9 och 13
75. Vilket ord använder du mest? satteh...
76. Vad tycker du om sso's cencur? :< ###### DEN SUGER OCKSÅ
77. Vilken by var den första du red till när du blev sr? :D SGB tror jag, Anna visade mig världen
78. Hur skulle du reagera om det kom en rosa enhörning i sso's nästa uppdatering? jag skulle råna någon och köpa den
79. Har du några husdjur på sso? 2 st tror jag, en hund och en kanin

80. Fg's deluxe-set/Vd's deluxe-setHALLÅ ROSA 
81. Fp's deluxe-set/Moorlands deluxe-set 
82. Vg's deluxe-set/GÅD's deluxe-set 
83. Katt/Hund 
84. Tofs/Fläta? 
85. Hjärtan/Stjärnor? 
86. Chokladmuffins/Kanelbullar
87. Colanappar/Fruktnappar/Lakritsnappar
88. Avalon/Elizabeth? Säger bara en sak: ":O"
89. Katja/Jessica
90. Mrs. Morse/Mrs. Holdsworth 
91. Andys får/Ladons får
92. Trägårdsloppet/Observatorieloppet
93. Lilla hoppbanan/Marleys hoppbana
94. Hollow woods loppet/Gyllenbladsskogens ridbana
95. Baronessans första hoppbana/Baronessans andra hoppbana/Baronessans tredje hoppbana? 
96. Max/McDonalds/Burger King? nu ska vi inte fresta siri
97. Myströja (tjocktröja)/T-shirt 
98. Bob/Rob
99. Mr. Cod/Mr. K. Trout
100. Nya smugglargrottan/Gamla smugglargrottan 
101. Första DC uppdraget/Andra DC uppdraget? 
102. Korta schabrak/Långa schabrak
103. Var det kul att svara på frågorna? :D absolut!! *helt vimmelkantig*
 
 

 

Vi var som ett och två

Jag ska se lite film nu, har verkligen varit oaktiv idag :s
eh.. jag försöker också göra en helt ny design med hösttema, men det inte så bra :( så ni lär inte se så mycket av mig inatt.. x))
 

livet smyger sig in

Hej! Igår fyllde min sis 13 år, och därför har aktiviteten varit ganska nere idag. Det blev bara en kaffe med en av mina kompisar och nu är det film med min andra syrra ihihi ♥ Min telefon har även varit död, så jag svarar inte påå sms :*

Jag älskar helger

Sup!!
Har haft väldigt fullt upp hela helgen. Och som alla märkt har jag inte bloggat heller, men jag kan nästan lova att det blir bättre i veckan.

Tävlingar - Centrala Silverglade

Med "Centrala Silverglade" menar jag allt mellan SGB och Observatorieracet.. även om det inte är särskilt centralt :vv

Steves Lopp: Mysigt litet ridspår, går hyfsat snabbt och ger inga större intryck. Många säger att det är svårt att få bra tider, men eftersom jag aldrig försöker så har jag inget emot denna lilla trevliga bana
Väderkvarnstävlingen: Detta var mitt absoluta favoritlopp i flera månader, och det är fortfarande ett jättekul lopp!!1 Lär mig nya genvägar hela tiden, och det är precis i lagom avstånd från vingården, så detta är ett lopp jag gör ganska ofta när jag har tråkigt :D
Kaninracet: Jag suger ju på den här tävlingen, och kaninerna låter lite som häxorna vid Fågelskrämsåsen, hjälp :( 
Galoppbanan: eh.. gillade den inte så mycket förr, numera är den helt likgiltig för mig, den går snabbt och jag vill helst av allt att den ska bli klar. Det enda som väcker lite känslor hos mig är att man måste ända till Baronessan för att få XP mm från denna bana. Jag är lat och det är för långt, okej?
Observatorietävlingen: Lööve ♥_♥ Några nya hinder, väldigt olik terräng om man jämför med de andra tävlingen, och jag gillar ju variation, speciellt när jag levlar.


Just nu..

Har jag planerat 2, kanske 3 hästar till. Jag har fått på det klara att man inte kan planera hästar som jag gjort - jag har tappat suget för Zpiroh och gråskimmeln. Så just nu sparar jag till ännu ett sto, som jag kommer köpa om tre fyra veckor, så jag kan njuta av levlingsfria veckor ett tag. Eller ja, vi får se vilken häst det blir - Kelty eller stoet.
 
 

Tävlingar - ML och FP

Hejhej, fick lite insperation från Lova Starstar, så nu ska jag skriva vad jag tycker om alla tävlingar (som jag kommer på, kan ju fortfarande inte logga in på SSO)

Bobcats Ridbana: Det här loppet gillar jag faktiskt, man behöver inte hoppa och det går snabbt.. det är faktiskt ett av de enda lopp där man inte behöver hoppa (om man inte vill ta genvägar) så jag gillar det :D
Bobcats Vildmarkslopp: Också ett favoritlopp :vvv Eftersom jag inte blev SR förren i Februari i år (och jag har spelat sen i December 2011) så körde jag det här loppet väldigt ofta, kan alla genvägar som man behövde för att inte hoppa, och använder dem ännu idag.
Moorland Pole Bending: Eh, ett lopp jag gillade väldigt mycket förut, men nu har jag tröttnat lite på enformigheten :( kommer ihåg att de la det mitt på klubben jag var med i favoritträningsplats(fanns ju inte så många för icke SRs). Upprörda känslor vare där!!1
Fort Pinta loppetLångt, åbäkigt och väldigt små kontroller. Det är vad jag tänker på när jag hör det namnet. Jag har ju vant mig vid att springa i utkanten av kontrollerna, och i detta lopp funkar det inte. Dessutom är det så långt att man inte vill börja om, men precis när jag blivit SR var detta ett av mina favoritlopp.. haha x)


Frågestund

 
Fråga tewp vad ni vill, jag antar att de flesta förstår vad jag menar då. Jag kan väl ge den som frågar mest frågor en liten länk eller så.. :vv

Autumn Pandas

http://autumnpandas.blogg.se/ http://autumnpandas.blogg.se/ http://autumnpandas.blogg.se/
 

"Här har vi då klubbens lagar och titlar jao!! Kan komma att ändras i framtiden såå var redo för varenda liten rörelse guise.

 

LAGAR

 

* Försök att komma i tid till events och aktiviteter.

* Döda inte varandra.

* Spamma inte.

* Bråka gärna det är bara mysigt (enligt sabbe, gör inte det).

* Spoila inte.

* Snacka inte skit om andra klubbar och personer.

* Svär inte onödigt mycket (enligt lova och siri, svär så jävla mke ni vill förfan!!).

* Klaga inte på platsen du kom på i championatet.

* Döda din häst minst en gång i veckan helst.

 

 

TITLAR

 

Klubbägare; Titel som inte går att uppnås. Endast Lova har den titeln.

Klubbledare; Titel som inte går att uppnås. Endast Siri och Sabrina har den titeln.

Ridlärare; Den som vill hålla aktivitet nån gång har den titeln den veckan.

Mästare; Titel man kan vinna under ett event.

Erfaren ryttare; Man kan vinna erfaren ryttare under en aktivitet.

Medlem; Standard titeln.

Elev; Sådana som håller koll på de andra medlemmarna och rapporterar till klubbägarna.

Stallflicka; Om man har brytit mot en regel får man en varning och blir stallflicka i 3 dagar.

Novis; Är du bortrest eller inte kan logga in får du den titeln.

 

Pussar och kramar och hångelstunder osv från sabbe!!"


surprise

 

Min dator är nu död...

... och den andra vill inte ansluta till internet, så jag kan inte spela sso. Dock ska jag se om jag möjligen kan fixa en frågestund (hjälp) och skriva iallafall några SSO relaterade inlägg. 
Jag har alltid haft lite halvt panik och inte vågat göra frågestunder då jag i min fina fantasi aldrig får några frågor, och så står man där och det är fett awkward :ss 
 
 

8 månadeer grattis till mig

Asså jag satt här i min fotölj och grät över min dator som så troget tjänat mig i snart 4 år, då jag bestämde mig för att kolla folks arkiv. En persons första inlägg gjorde mig väldigt sorgsen, men då (!!!!) insåg jag att bloggen firar 8 månader. Det är helt sjukt. Jag har tidigare haft blogg, men då har det varit 2 månader och inte om StarStable. Och de här månaderna har faktiskt bara känts som ca en månad. helt sjukt
 Jag har ju inte planerat att sluta blogga, har haft några timmars paus en gång (starkt), jag har många gånger glömt eller inte haft lust att blogga men jag är kvar. Uh, vad ville jag komma med det här inlägget?? 
Jo juste!! Är det något ni saknar?? Något jag kan skriva något?? Nu vet jag av erfarenhet att 40 personer kommer tänka "nån annan kommer skriva" eller "jag har inga ideer" men skriv ändå (om ni tillhör första kategorin dvs, har ni inga ideer beklagar jag er brist på det)
 

Min favoritsten

Hejsan alla glada och ledsna tjejer/killar/hens/utomjordingar!!!1
Idag hade jag problem med insperation så jag läste igenom mitt kommentarsarkiv, och såg att jag inte bloggat om min favoritsten än.
väldigt oseriöst, sluta läs om du är allergisk
Så, min favoritsten?? Vilken av alla Jorviks stenar är den utvalde?? 
Jag kan säga er, att det är en ståtlig sten vid namn Björne som ligger mellan Hollow Woods och observatoriet, omgivet av berg, och den har en mycket vacker rosalila runskrift på sig. 
 Jag dumpade den där, med dess två kompisar Rock och Sten för ett tag sedan, då allmänheten vilt letade efter stenar att halshugga år 1967. Sen började några få människor tro att Björne, Sten och Rock var magiska stenar, och de blev avgudade som få enda fram till 2011. Då förföll folk i glömska, och tekniken tog över. Björne har nu gått i pension och tyvärr börjat förvittra, så jag får gå dit en gång i veckan med lite marshmallows. 
 
 

Smink - rätt eller fel?

Jo, jag tänkte på det här idag, i skolan. De flesta tjejer (inklusive jag) i min klass sminkar sig. Detta gäller inte bara min klass. Numera ser man tvåor, barn som inte ens börjat mellanstadiet gå runt med sina iPhones, och ha mascara, läppglans, med mera. Det har snackats väldigt mycket om att SSO uppmuntrar felaktiga kroppsideal - men har ni tänkt på att SSO även uppmuntarar smink? Visserligen gör detta att man kan skapa en mer unik karaktär, men de unga flickor, de flickor som varje dag får se supersmala modeller med massa smink, de flickor som skapar konto på SSO - och det första de får välja är smink
 
Gör inte det här att man tänker till lite; din karaktär är en vanlig hästtjej. Denna "vanliga" hästtjej är väldigt smal och sminkad. Det är dagens skönhetsideal, right? 
Värt att tänka på
 

I line them up and watch them fall

Heej min dator hatar mig :> 
Den bara la av igår när jag levlade i GÅD, sen startade den inte, skittråkiiig. Jag gissar att den blev överhettad eller att sladden fuckade up :vv
Men Loke blir tewp i level 10 idag, ajksjfdsj jag vill att det ska gå fortareee... Jag har visst gått och blivit otålig :s
Har ni tänkt på några saker med ponnysarna (har ni säkert)?
1: Tyglarna flaxar inte lika mycket
2: Fötterna är mycket bättre i stigbyglarna 
jättebra bilder jag vet avguda min fotoförmåga!!!
Mmm, har faktiskt aldrig testat hur det ser ut med westernsadel på Loke, måste teeeesta. nu. 
Men, eftersom jag har blivit mindre spelsugen på sista tiden har jag bara levlat, så de andra hästarna får tewp bara mat, vatten och så vidare. Och Sissi har råkat ut för något stupid bugg som gör att hon alltid ser ut såhär ":)" askjblf jag hatar det känner mig fett dum :<<<
 Oj ahaha kolla vad långa tyglarna var på den här bilden ermajgerd typ lika långa som jsus ju!!1
okej jag kan ha spårat nu, herrå!
 
 

I live for the applause

Okej nu ska jag spela och levla osv osv är fett efterbliven ju :(( Nemen, har faktiskt inte orkat, levla och göra blåa och så är fett tråkigt. Man tappar spellusten totalt :< deppdeppdepp
ALLTSÅ HAR NI TÄNKT PÅ ATT MAN KANSKE KOMMER KUNNA LEVLA TILL LVL 16!!!!
ffettt jooobbigt att levla ALLA 13910293 hästar man har, wäh.
 
 
 

Brb cry

Har varit superlow idag för jag vill bara till Hogwarts..:( Så, har bara skött hästarna idag
 

I can make a change on my own

Det här är förklaring, ingen ursäkt. Jag vet att jag suger på att hålla den här bloggen uppdaterad, men, jag är en väldigt social person, vilket gör att jag lätt känner mig bortglömt, ersatt osv. Och det har hänt nu (tänker er det + att jag har värsta humörsvängningarna) så jag är väldigt low. Och jag vet inte varför jag känner så, för det var en vecka sen vi pratade sist och då är vi väl inte så tighta längre.. eller?? 
Fårvald :vv beautiful right
Jag känner att jag just nu vill vara en sån där självständig person, eller iaf en sådan person som inte blir low SÅHÄR lätt. Jaja, now u know.
 

Förstörda smilysar

Askvfj hej.
Dagens ämne är smilysar som jag ibland dampar ut på. Dessa är ":)" ".c:" och ";)" NOTERA punkterna framför de två första!!!!11
Ok so now u know vilka det är, men VARFÖÖÖÖR?? Easy answer: Folk har använt dem mot mig när de är sura.

Exempeel:
"Men nu är det så att du har helt fel Siri. :)"
Ok. Men, när nån gör ";)" mot mig så känner jag mig ph1 idjutförklarad.
Exempel 2.0:
"Men Siri så är det ju inte alls ;)"
Vad jag ser:
"HAHA du är helt efterbliven ;)"

Så nu är jag helt anti mot dom smilysarna, och det är inte så bra right?!?? Samma sak med "-.-" "..." och "._."
Nu ska jag sluta skriva, blrgh hejdå