- Siri Moonbear

u tell me that u need me, then u go and cut me down

Heej c': Idag är det som bekant Halloween, och det ska jag fira med mina vänner ikväll. Därför kommer jag vara lite busy hela dagen, ska bland annat avboka ridningen, sy det sista på min häxklänning, hyra skräckfilm, fixa till så massa pers kan sova över, färga håret med mera. Så det blir inte mycket tid över till SSO och bloggen idag, tyvärr. 
↑ I haz them redigeringsskills.
Jag ska vara en häxa på Halloween, och på SSO är ju jag ett skelett, om ni ska fira, vad ska ni vara? :D 
ps! ni har väl sett att det är häxor lite överallt i jorvik just nu? runt slottet, fyren och över devils gap :D
 

Its not the size that matters

I klubben jag är med i för tillfället, Water Roses, har vi olika lag. Tidigare har det endast funnits 3 lag, Dressyr-, hopp- och terränglaget. Men för ett tag sedan kom en tjej vid namn Alicia Starnight på idén om ett Ponnylag. Anledningen vet jag inte, men detta ger mig lite anledning att levla min ponny. Den första aktiviteten var idag, och under den tänkte jag lite. 
 
Det är inte många som behållt sina ponnys, trots att de är så grovt söta. Varför? För att de är sega. De kan inte vara med på tävlingar, championat och inte på vissa klubbevent. SSO har ju gjort väldigt många anpassningar för ponnyerna hittills (ex. en tävling bara för ponnys) men bara fått skit för det? Jag tycker allt att det var en superbra idé, varför inte utveckla den mera? Ett ponnychampionat kanske, ger fler personer anledning att levla och behålla sina ponnysar. Sen har vi ju flera spelare som älskar sina ponnys, som på eget bevåg gör ponnytävlingar mellan spelare, eller som i fallet ovan, skapar ett ponnylag.
 
Reaktionen i WR var dessutom endast positiv, vad jag kunde se. Liksom - äntligen kan man ta ut ponnysarna och lufta dem lite utan att ALLA rider om/på mig. Så jag vet ganska många som skulle bli överlyckliga över ponnychampionat c: 
 
Dessutom ger dessa små tillställningar (ponnytävlingar och ponnyevent) mig en anledning att levla mina egna små. När Zpiroh är klar ska jag levla klart Loke, och sen blir det Sallys tur :D
7 utav de 8 ponnys som var med på WR's första ponnyevent :D

jumpscares och ghostbusters

Jag och Anna lekte Ghostbusters under dagens Halloweenuppdrag. Jag har inte gjort alla än, bara hittat 12 spöken :D Jag blev faktiskt riktigt rädd av ett spöke, när jag vred kameran var det rakt bakom mig! Och jag var i en källare, uusch fick typ panik ^^'
 
Sakerna man kunde köpa/sminket var nästan samma som förra året, bara att detta år finns maskerna. Jag köpte alla (det sved lite i plånboken) och fick många till i uppdragen så har HUR MÅNGA SOM HELST. Min favorit var hästmasken. 
Tycker att den kan jämföras med denna som jag velat ha en lång tid. 
För min del ska jag fira Halloween med att i en vecka rida runt i detta;
och blir jag trött på sminket finns ju det alltid masker...
↑ Mr. Kembell look-a-like
 
 

halloween

Idag blir jag level 15 c':
 
 

We are the crazy kids

varning: jag spårar totalt från ämnet
Efter eventet i WR, där dresscoden var rosa och svart, tänkte jag fota Ember. Myra hängde på med sin starthäst Nisse så det blev en starthästfotografering.
 Tyglarna blev lite failade på vissa bilder, bland annat den tredje. Annars tycker jag bilderna blev riktigt fina, fixade till Embers huvud på 2 av dem.
Måste säga att Gröndal och De Bortglömda Hedarna är två av mina favoritplatser i Skördebyggderna, Gröndal pga ljuset och alla träd och bara allt, och De Bortglömda Hedarna pga att det är så STORT. Känns som att jag kan galoppera hur långt som helst :D Men det tar faktiskt upp nästan 50% av ytan. (tror jag... känns som det)
(↑failade tyglar). Något annat jag tycker är väldigt mysigt är att se GåD från "fel håll". Har så många gånger längtande stått på bryggorna där, så nu är det värsta success-känslan! Och GåD är väldigt fint på avstånd, det är nästan så att jag tycker det är synd att jag bara är där när jag levlar.
Och på tal om Gröndal. Starshine. VARFÖR är alla soulriderhästar i skogar?! Först Meteor i Gyllenbladskogen, nu Starshine i Gröndal. Men, jag tyckte det var ganska väntat att Starshine skulle vara här någonstans, Concorde borde ju försvunnit med Anne eftersom hon försvann vid en dressyrtävling. Lisa, däremot, försvann när hon inte var med sin häst. Därför trodde jag Starshine skulle dyka upp. 
Det enda jag undrar över, som vi inte fått svar på, är var fan var Meteor och varför skildes han och Linda åt? Hur gick det till? Jag vill bra gärna få ett svar på det, jag har för mig att Linda inte nämnde det men rätta mig om jag har fel. 
 
Jag är förkyld, så imorgon ska jag bara ut en snabbis för att köpa ny laddare, resten av dagen ska jag spendera i min säng med en kopp té. Så jag är frisk till Halloween!
Godnatt på er :>

They see me rollin', they hatin'

Igår när jag trallade runt på Sally fick jag syn på detta får. Dolly, som gick runt i en trädgård. Vad gör den där, tänkte jag. Lets eat it, tänkte Sally.
Vi hoppas att uppdragen någon gång introducerar oss för Dolly. Det är faktiskt helt amazing att jag inte sett henne tidigare, har sprungit där väldigt ofta. 
söööta ♥_♥
 
 
 

Fatal Error

Jag blir SÅ STÖRD på detta, jag får det alltid MINST en gång innan jag ens kan komma in på spelet, och de senaste dagarna har jag fått det minst 5 gånger varje dag. Ofta när jag gjort dagliga dessutom. 
+ att Zpiroh hela tiden stannar när jag tävlar, och jag har 60 i FPS; inget lagg. Uuusch. 

They say that I'm to young to understand

Avicii Wake Me Up

Im the one that makes u laugh when u about to cry

Så jag, Manda och Nicho bestämde oss för att utforska Gröndal. Mandas nya häst är så gudomligt fin, jag skulle lugnt köpa den om jag inte haft Ember. 
Finfinfinfin. Men, sen kom såklart Starshine skrittande mitt under utforskandet. Och, det blev kaos.
Har du inte varit i Gröndal på natten än, GÅ DIT. Det är så himla mysigt ljus, och man kan inte se himlen vilket ger en skogkänsla! Såå mysigt. 
Nu har jag dessutom lite bilder från Gröndal på lager, som jag har tänkt använda snart. Bland annat en jag tänker använda till ett inlägg imorgon, (efter att jag kidnappat ett födelsedagsbarn :D)

De 2 bästa funktionerna hittills detta år

FUNKTIONER. Inte Hästuppdateringen eller Skördebyggderna, alltså. 
(internetet vill inte idag så inga bilder)
 
Nummer 1: Att byta man!
GUD vad glad jag är över den här funktionen! En möjlighet att göra sina hästar personliga på det sätt man kan! I princip alla (4/6) av mina hästar har inte sin orginalman. Många önskade sig denna funktion med hästuppdateringen, och SSOteamet har inte gjort oss besvikna. Vissa (te.x) jag, väntar fortfarande på en stubbman.... 
 
Nummer 2: Stallskötaren!
Den här funktionen har varit efterlängtad och behövd. Den förhindrar troligtvis även att folk låter någon annan logga in på kontot och därmed blir bestulen på det. Billigt är det också. Dessutom är det supermysigt att ha lite rörelse i hemstallet :D

Det var mina absoluta favoritfunktioner i år, vet inte om det kommer komma så många mer på de inte så många veckor som är kvar av året.

She's sexy and she knows it

Bestämde mig för att fota Sissi lite
De flesta bilder jag har på henne är ganska gamla så nu har jag lite nya bilder :D Jag undervärderar henne lite just nu, har ju tänkt väldigt mycket på att inte rida Winnie för lite och då är det hon som kommer i kläm :< Men hon är ju så himla söt när man tar sig en närmare titt *-*
Har ganska många till, så nu har jag ett lager som räcker. Nästa ut att fotas (imorgon då) blir nog Ember eller Zpiroh. Har inte så många nya bilder på Ember och har väldigt få på Zpiroh. 
 
 

Ny tillfällig header

Som de flesta (förhoppningsvis) kan se gjorde jag en snabbisheader nu, ska defentitivt göra om den när jag får tid. Jag ville bara ha med Sally :D Men imorgon eller så ska jag jag försöka mig på en ny header. Den här blev dessutom lite stor. Men, imorgon blire en ny header. Den här hade kunnat stanna, men blev inte det minsta nöjd. 
 
EDIT: pga onöjdhet gjorde jag en ny på 5 min.
man ser knappt Sissis smeknamn dock menmen x)

Ponnys blir söta på bild

Ponnys är en av de sötaste saker som finns, trots att det kanske är lite opropetionerliga. I början av min tid som ponnyägare tyckte jag Loke var seg mm, och därför slutade jag levla honom. Men sen när Zpiroh är klar, ska jag ta itu med Lokes levling igen, för jag har sett honom ur en annan vinkel nu; han är helt enkelt SUPERSÖT. Visst, Ember, Sissi, Winnie och Zpiroh kan se snygga, majestätiska och ibland söta ut. Men inte lika söta som ponnys! Man bara smälter *-*
 

Can we pretend that the airplanes on the night sky are shooting stars

Igår blev Zpiroh i level 9. Det är nu det börjar sega sig rejält tycker jag, eftersom det inte är en level per dag längre. Att levla är tråkigt, och att köpa levlar är väldigt dyrt. Men varför är det så dyrt att köpa levlar? Låt oss tänka efter.
Ett möjligt alternativ är att sso teamet tänker på våra js och vill att vi ska ha många av dem ♥ Haha ok no, men de tjänar ju faktiskt pengar på människor som inte orkar levla, och därför är detta mest logiskt; Det är dyrt för då köper folk sc och voilá har SSO teamet pengar.
Ingen har väl undgått att allt bara blivit dyrare och dyrare och vi fått mindre och mindre js i uppdrag, dagliga etc. Jag vet inte vad jag ska tro om detta, har SSO gått och fått hybris (de tror de kommer få mer och mer sc om de höjer priserna)? Jag vet att många bloggare HAR mycket sc, och de har ju själva sagt att de läser bloggar. Och om nu de ser att många har mycket sc → höjer priserna → de andra köper också sc för att kunna få vad de vill ha. Och då kan de höja priserna ännu mer. Vilket ingen vill för hur mycket sc man än har så håller man hårt i dem.
 Observatorieuppdragen och Trädgårdsuppdragen är ett mycket bra exempel på vad jag nämnde där uppe. Man får inte tillräckligt mycket js av dem för att orka hålla på med dem. Och nästan alla uppdrag som kommer nuförtiden är sådana uppdrag. Sprickorna? Ännu jobbigare, iallafall för mig. Varför? Jo, för att jag vill ha något att arbeta mot, ett uppdrag. (ett långt). Men det finns inte, så jag har ingen anledning att släpa mig runt hela silverglade och sedan tillbaka till avalon bara för att det är kul att vara beundrad. Men jag ska försöka bättra mig.
Nu spårade jag TOTALT från vad jag skulle skriva från början. Min morgontrötthet ehehe :I
 

Zpiroh

 

Sally & Loke

Blev inspererad av Myra till denna hagbild. Det tog ett tag innan jag lyckades redigera bort ryttaren på ett snyggt sätt men jag lyckades till slut, och blev fett nöjd, man ser inget alls ju :D 

Frostspot:

Namn: Frostspot
Smeknamn: Sally
Född: 2003
Ras: Jorvikisk Ponny kategori C
Personlighet: Sally är från början en vildhäst och det märks. Hon litar inte på vem som helst, men när hon fäst sig vid någon fäster hon sig på riktigt. Hon är inte en häst som man tävlar i engelsk ridning med - däremot är hon ganska bra på de olika westerngrenarna. Men mest är hon en maskot man rider ut på, och alla hennes gångarter är supermjuka så hon är perfekt att rida barbacka på. Hon är en typisk Jorvikisk Ponny - modig, lojal, glad och en aning envis.

I know a place, where the grass is really greener

Så, vem är Sally? Ingen vet riktigt. Siri & co presenterar
Historian Om Sally
Det var en gång, närmare bestämt 26 oktober 2013, två unga tjejer som var ute och red på sina ponnys. Det hade bara gått några dagar sedan de hade lyckats laga bron mellan South New Jorvik Countrys två delar - Silverglade och Skördebygderna. Flickorna hade varit fast i Silverglade ett bra tag och utforskade nu nyfiket Skördebygderna. Denna dag hade Herman berättat om en stor hed - perfekt för en lång vild galopp. Så de två flickorna var pigga, precis som sina ponnys. Plötslig dök en övergiven gård upp, precis i utkanten av deras synfält. De styrde ponnysarna ditåt, och kom då till en hage. I hagen var det får, och kossor. Flickorna undrade vad detta var - ännu ett par övergivna djur?
 Då de red närmare såg de plötsligt ett djur som varken var ett får eller en ko - det var en ponny! Chockade hoppade de av sina egna ponnysar och den ena flickan - hon med blont kort hår - räckte tyglarna till sin kompis, som hade långt brunt hår. Hon klättrade över muren och närmade sig försiktigt ponnyn, som inte var det minsta skygg. Stoet - för det var ett sto - kom fram och nosade nyfiket på flickan, och följde efter henne när hon gick mot sin kompis. Men, när stoet såg de två valackerna på andra sidan spärrade hon upp näsborrarna och kastade sig bakåt. Flickorna betraktade förvånat stoet som verkade vettskrämd. Den blonda bad sin vän hämta Herman.
Herman kom så fort han kunde, med bil och transport. De andra två ponnyerna stod nu och käkade hö i Jorvikstallet, helt lugna, och ponnyn de hittat verkade lugn i den blondas närvaro, som om det var någonting i henne som lugnade ponnyns själ. När Herman kom ut ur bilen, stirrade han, det såg ut som om ögonen skulle ploppa ut. När flickan gick ut ur hagen följde ponnyn med, den tvekade inte ens när hon gick in i transporten. Så Herman bestämde att flickan skulle stanna med ponnyn när de åkte hemmåt. När ponnyn steg av, vid Jorvikstallet, blev den givetvis genast stressad. Men, följde efter den blonda flickan till en box och stod sedan där med huvudet på hennes axel och med slutna ögon. Herman kom, och började berätta vad han visste om ponnyn.
På De Gömda Hedarna hade det funnits en flock vilda Jorvikiska Ponnys sedan flera århundranden tillbaka. 2008 hade Herman och några till åkt för att kolla att allt var okej med ponnysarna, precis som de gjorde varje år. Men de hade märkt att ett av stona som skulle föla var borta. Hon var bara 5 år så de var väldigt rädda att något hade gått fel och började genast söka efter henne. När de tillslut hittade henne, hade hon lyckats ta sig in i en familjs får och kohage. Hennes föl var, precis som de trott, dödfött. Stoet var helt hysteriskt, och vägrade låta sig infångas. Tillslut gav de upp, och snart övergav ägarna gården. Ingen såg till stoet igen, de trodde hon dött av sorg eller svultit ihjäl, speciellt efter den hårda vintern 2012.
Kort efter att stoet anlänt till Jorvikstallet döpte den blonda flickan henne till Frostspot, och bestämde därmed att hon skulle få stanna. Sally, som den brunhåriga flickan vars namn var Myra kallade henne, var en typisk Jorvikisk Ponny. Hon var en väldigt glad, trogen men ändå envis ponny. Eftersom hon inte träffat andra hästar på 5 år var hon mycket rädd när hon placerades i den blondas, Siris, privata stall. Hennes man rycktes även och gav henne ett mer välborstat yttre. Hon skulle göra allt för Siri då hon fäst sig vid henne, och reagerade inte ens när hon la en sadel på hennes rygg. Senare släppte man även ihop henne och stallets andra ponny, Loke. De trivdes genast tillsammans och nu blir hon nästan panikslagen varje gång Loke lämnar stallet.
 
Det var historian om Sally, människor. Sally är min nyaste ponny, en söt, knubbig, modig, lojal sak som fäster sig vid en person och stannar där. Ni lär se mer av henne i fortsättningen, då jag ska joina WR's Ponnylag!
 
Mer info om henne kommer upp senare ikväll/imorgon. 

All my life I've been waiting for someone like you

 

a.v.a.n.c.e.r.a.t

 En kompis tipsade mig om att det fanns en redigeringstävling på jorvik.bloggo.nu, så jag bestämde mig helt enkelt för att försöka göra en bra bild. De som följer mig på instagram (@sirimoonbear) vet ungefär hur jag tänkt redigera
Såklart blev den inte sådär bra. Jag är inte överdrivet bra på att redigera. Men, jag är nöjd, den blev helt okej. 
Armen och handen på "mig" - usch haha. Men annars blev den faktiskt som jag tänkt mig, på ett ungefär, vilket jag är jättestolt över då det närmaste jag kommit till en sådan här fotomanipulation är detta:
...och det gjorde jag när jag när jag precis skaffat ps. Så, mitt bidrag är:
och så bilderna jag använde:
  
 
 

And I'm a material girl

Idag så började dagen väldigr bra med att Gunter loggade in. Jag mötte upp henne i Gröndal efter att ha virrat runt i Jarlaheim i 10 min och inte hittat ut. Det är svårt okej.
 Hon hade sin supergulliga ponny Draken, och visst liknar han en dartmoorponny? Jag är helt kär i hans färg, en av de finaste SSO gjort. 
Lite fina bilder på honom:
Eftersom jag tog ca 438753 fina bilder till kommer jag lägga upp dem i ett senare inlägg :D
MEN något annat som var viktigt idag var att Myra lyckades övertala mig att flytta till Jorvikstallet. Jag gillar ju det, jättemycket, så det var inte alltför svårt att övertala mig. 
Sen levlade jag med henne och Anna, och Zpiroh blev i level 8. Ska försöka levla varje dag på höstlovet (det kommer ju gå bra)
 
 
 

I love the way you lie

I love the way you lie Eminem & Rihanna

Sjöhästklippan och dess invånare

På Sjöhästklippan bor det 5 höns, och 6 hästar, helt ensamma. Susanna tar hand om stackarna, men jag beslutade mig för att ta hästarna under mina skyddande vingar, döpa dem med mera :D (ja jag hade vä'ldigt tråkigt)
jag kom på detta när jag testade att redigera en sådan bild på mig och Arnold (ja jag har döpt hästen till Arnold). Den blev väl lite failad, men helt ok för att vara första gången!
Arnold ¦ 17 år ¦ Valack
Agge har varit fälttävlanshäst, men skadades och skickades till Skördebygderna för att bygga upp muskler igen. Dock såldes han till ägarna av Sjöhästklippan, och där har han stannat.
 Joker ¦ 4 år ¦ Valack
Joker kom, tillsammans med Tiger, för att bli inriden. Han är väldigt busig och en duktig hopphäst, vilket gör att han ofta smiter ut ur hagen
 Biasa ¦ 8 år ¦ Sto
Lilla B var en av många tävlingshästar som var tvungen att säljas. Hon stod inhyrd i Jorvikstallet när detta hände och hon flyttades sedan runt lite tills hon hamnade på Sjöhästklippan. De gamla ägarna hoppades hon skulle bli köpt av Baronessan då hon är av rätt kaliber.
 Blue Eyed Tiger ¦ 4 år ¦ Valack
Tiger var uppfödd på Vingården, och är släkt med Brunte som numera ägs av Björn. Han är dock mycket busigare än Brunte och lyckas på omöjliga sätt rymma med sin vän Joker.
 Spirited Away ¦ 11 år ¦ Sto
Man tror att Hyper, hagens piggaste häst, på håll är släkt med Joker. Hon är den som får hela flocken med på ett buståg runt om i hagen, men hon skulle aldrig få för sig att rymma.
Just Like Everyone Else ¦ 22 år ¦ Sto
Sam är helst ensam. Hon bestämmer över de 5 andra hästarna men är en riktig ensamvarg. Sparkas och bits gör hon, och hon har bott här i hela sitt liv. 
g.e.d och försvunna herman

G.E.D verkar väldigt aktiva i Skördebygderna. Dessutom är "borgmästaren" och Herman borta. Så vad man ska dra för slutsats av detta? 
 
Låt oss tänka efter

G.E.D har troligtvis ett finger med i spelet när det gäller borgmästaren. Hon sitter säkert någonstans och ba "save meeeh" :( 
Så det är ett framtida uppdrag, nästan säkert. 
 
Och så då Herman. Jag har mina aningar och nu ska jag delge dem. 
Han är på något secret mission för Druiderna :D De vet ju inte att jag är Ödesryttare så de vågar inte berätta för mig. Ska dock sova över nu och fortsätta med uppdragen :D HAH nevermind nu tror jag han gömmer sig någonstans i Jorvikstallet, Stein ger lite för många ledtrådar!! (skiteriminbudgethuehuehue)

Its to you I'll always belong

I will always return Bryan Adams
 
 

 

all we got is right now

i cant handle these feelings

This place is paradise, it's a place I call home

Spoiler för alla som inte är klara med brouppdragen :D
Har gjort klart bron x2, en gång på mitt eget konto och en gång på Daisy Ponygardens konto. Jag red hennes starthäst, Thunderknight, en stark kille, galopperade med stockar and shit.
(oooch ja jag satte på henne denna outfit) Så, jag var så himla glad idag. Bron blev superfin, och jag var inte lite spänd när jag betraktade mätaren!
Såhär såg den ut när jag bara hade en sak kvar att göra. Snacka om panik c: Men, I MADE IT
(segpåattfota.se) Sedan fick man skjuta upp en superfin raket. 
 
 
 
 

It once was a boy named Harry

Sitter och väntar på Anna och väljer sound jag ska ha när vi rider in. Funderar på Harry Potter musiken (yes true potterhead) 
Antingen Hedwig's Theme, Lumos!, Prolouge, eller helt enkelt Harry Potter. Tror det blir Hedwig's Theme, denna:
OCH för alla som gillar Harry Potter, ni har väl inte missat Harry Potter in 99 Seconds? Det är 2 killar som har gjort en sång med soundtracket som melodi som sammanfattar alla böcker/filmer. SPOILALERT
Text (för er som inte kan titta)
'
There once was a boy named Harry
Destined to be a star
His parents were killed by Voldemort
Who gived him a lightning scar
 
Yo Harry you're a wizard
 
Harry goes to Hogwarts
He meets Ron and Hermione
McConagall requires he play for Gryffindor
Draco is a daddy's boy
Quirrell becomes unemployed
The Sorcerer's Stone is destroyed by Dumbledore
 
Ron breaks his wand
Now Ginny's gone
And Harry's in mortal danger
Tom Riddle hides his snake inside
his ginormous secret chamber
 
Harry blows up Aunt Marge
The dementors come and take charge
Lupin is a wolf
The rat's a man
And now the prisoner is at large
They use time travel so they can
Save the prisoner of Azkaban
Who just so happens to be Harry's godfather
(I don't really get it either)
 
Harry gets put in the
Triwizard Tournament
With dragons and mermaids
Oh no!
Edward Cullen gets slayed
He's back
 
Harry, Harry its getting scary
Voldemort's back
Now yo're a reolutionary Harry
Dumbledore, Dumbledore, why is he ignoring your
constant attemps to contact him?
He is forced to leave the school
Umbridge arrives
Draco's a tool
Kids break into the Ministry
Sirius Black is as dead as can be
 
Split your soul
Seven parts of a whole
They're horcruxes
It's Dumbledore's end
 
There once was a boy named Harry
Who constantly conquered death
But in one final duel between good and bad
He make take his finaly breath

ermajgerd får rysningar av sista versen, min absoluta favoritlåt atm

Legendariskt datum Oct. 23, 2013

OMFG.
jag skulle precis gå till gympan när jag uppdaterade sso hemsidan en sista gång. Och då var det där!!!! Jag pep till av glädje och samtidigt fick jag ett Kik av Anna. Jag läste det rekordsnabbt och berättade för Anna!! Sen spammade jag instagram och nu är jag här och jag vet inte ut eller in jag har väntat 2 år på detta jag och några kompisar stod redan från början vid bron och drömde. Åh gud

swedish girl, y r u so goddamn high

Om ni vill ha något nytt att läsa, läs HÄR och HÄR (missa inte att jag också länkat günthers blogg →)
Så, över till det jag tänkte prata om. Skördebygderna. Neej jk, alla bloggar om det atm så jag tänkte blogga lite om denna hysteri. 
Alla lägger upp planer, outfits och teorier. Många bloggare har väntat 2 år på att detta ska hända, klart vi alla är spända! Jag kom på mig själv med att räkna så jag lagat bron alla dagar (det har jag). Dock har jag för tillfället tagit ett litet bloggstopp liknande det jag tog i maj/juni något, när alla spoilade trädgårdsuppdragen. Så jag läser inga bloggar imorgon och i övermorgon. Det är det enda jag förberett (förutom att jag ska rida in med Anna och att det kanske blir lite senare på kvällen)
 
För i övrigt älskar jag brouppdragen, en sådan fantastisk idé att vi faktiskt inte KAN spendera SC för att få komma in i SB tidigare än alla andra + att det ger en känsla av att man är en del av spelet. Men, jag har lite brist på insperation så jag ska bara logga ut nu innan jag spårar totalt :D
 

En dag på stranden med Loke och Siri


Olika servrar

Nyss började tänka på en sak! 
Det har varit väldigt mycket prat om att det finns massa "newbies" i moorland, att erfarna starriders behandlar dem illa osv. Men, som många märkt och uppmärksammat, finns det en ny server. alltså kommer det inga nya personer till vår server. Och det känns lite tråkigt, tycker jag. Inga nya personer på servern. Den andra servern, däremot, är ganska död. Inga pratar, det är väldigt få och global är tyst. Det är antagligen inte så kul att vara där heller, när man fick läsa att det var MASSOR som spelade. 
Så, vart vill jag komma? 
Jag vill veta anledningen till att det finns 2 servrar. Kan de inte skriva på facebook eller något? 
Jag vill också gärna att servrarna slås ihop. Jag träffade många jättetrevliga som just börjat spela, och nu är det halvt impossible. Jättetråkigt, ur min synpunkt. Så vad kan anledningen till att det finns 2 olika servrar vara då? 
Antingen att servern jag spelar på är överbefolkad. Eller.. att folk slutade spela på grund av att alla var så otrevliga? 
 
 

myras vackra blogg

Ingen har väl missat att Myra Günther har skaffat blogg? Den är asbraaa, klicka HÄR!!!
Hon & Jag på ett event idag
Så, jag var på mitt första WR event idag, Stratego. Det var kul, men sen gick typ alla :///
 En häst
Igår blev jag lite oroad över en sak, hade dubbelt av uppdragen man får av Donald och idag hade jag inga, hoppas jag kommer in på releasdagen ändå :s
 Nu lite senare på kvällen gjorde jag en video med Loke, den kommer upp imorgon bitti på bloggen. Använde mig av Ponnyloppsmusiken, löveit ♥ Det blev en glad stämning i den videon :D:D
Här är en liten konversation jag råkade fota, jag tror Thomas fru vill fortsätta vara anonym ;)) DETÄRMYRARIVERFALL
 

dear diary

... idag har varit en laggig dag! Jag loggade in på Vilda Moonbear, min brors account. MEN, han är ju inte SR. Och ändå var han i VD när jag loggade in :0
sen skickades jag till ML, och så stod jag mot en vägg och allt laggade :s
denna bild är tagen exakt när jag kommer till ML, det enda som är redigerad är texten och extrabilden på friesern.
Sen kastades jag runt lite ochtillslut hände detta:
Så nu loggade jag ut och ska starta om datorn :D
 

i cant believe you doing this to me

mobilkvalité
 
Hittade en vackör ssoLoke look-a-like på Siggesta Gård. Basc hette han (sööööt). En B eller A ponny, fett mini iaf. Jag har, när jag varit på olika stall, sett hästar som påminner VÄLDIGT mycket om SSO hästars färger. Tex, där jag rider, finns ett svart sto som ser ut som det svarta fullblodet, har strumporna på bakbenen. Hmm suspicious! 
Men nu är jag ganska trött så jag ska bara skriva lite på en berättelse och lyssna på musik. 
 

Noone keeps a secret

Secret - The Pierces
Detta är även introt till Pretty Little Liars, lite creepy ba 

Mysiga Moorland

Jag kastade ner alla mina saker i två flyttkartonger och lastade in de 4 hästarna i en transport och beordrade butlern att åka till Moorland.
Jag hade tänkt ta transporten men kände mig för fattig och red istället!
Kolla vilken mysig bild jag fick ♥ 
Sen kallade jag på Günther och så köpte stallet :D Känner mig nöjd, det är mysigt här och nära till bron :D
 

katten.

den där katten längst ner.
först trodde jag att det var katten som bodde i ML innan, men nu är ju den utbytt.. den verkar ju vara lite smått av SSO's maskot. Men eftersom jag inte vill/orkar/kan gå närmare in på det ämnet ska vi prata om Katten I ML.
 Bildkälla HÄR
Det jag fick höra var att "Den sprang till skogs och det var lika bra det" och att den var bland annat "var elak".
Jag tycker fett synd om den :< Det skulle vart bra om den typ, sprang till Elizabeth? Eller Avalon eller någon. Bara den dyker upp igen och har ett bra liv. Känns som en liten oavslutad historia. Men det kanske bara var en liten detalj utan känslor </3
 Bildkälla HÄR
Det här är den nya katten. En liten vit kattunge. LAMEEEE. Nejmen, bara för att visa den nya katten eftersom ingen uppmärksammar den heller. 
 

I had a dream of the wide open prarie

Brothers under the sun Bryan Adams
Egentligen är det ju "I am your BROTHER under the sun" men jag föredrar Sister :D

Instagram

 Jag har börjat ladda upp mer bilder på Siri Moonbears Instagramsida! :>
Förutom att ladda upp bilder från min blogg (orkar aldrig föra över bilder från datorn till mobilen så kvalitén är inte alltid den bästa) så laddar jag upp bilder jag ritar, ibland SSO relaterade och ibland inte. Här är en jag ritade på Esmeralda Silverforces Iddy!
Såg att kvalitén inte blev så bra men nu får man leva med det x) Har faktiskt inte hittat så jättemånga SSO account, så heter ni något på instagram? Mig kan man hitta på @sirimoonbear, eller genom att klicka på länken där↓
 Instagram
ps! behöver jag ens nämna att det är copyright på hästen, ritad helt utan referens ;)
 

i got the summertime sadness

Igår när servern inte ville öppna så spelade jag och 2 IRL kompisar minecraft, eftersom en av dem fått det i födelsedagspresent c; Så vi hittade en Multiplayerserver som var bra och byggde detta fina hus. 
bara lite off topic eftersom jag har tråkigt 

JAAAAA

DÅ VAR DET OFFECIELLT SB ÖPPNAR NÄSTA VECKA DKPDJSPPSPDKDLPFKFLSÖSÖSÖDPPD

I wondeeeeer...

...vad som händer imorgon. Troligen brouppdrag och förhoppningsvis dölja andra spelare. Blir lite kass uppdatering på förmiddagen då jag inte ställt in tidsinställda alls.

Men, prov imorgon så nu ska jag sova. Ska se om jag kan komma hem direkt efter skolan (har både tyska, franska och svenska) eller om jag drar till en kompis och "pluggar". Men troligtvis direkt hem c; <- HAH vacker smily

Redigerad vs inte redigerad

Citatet kom ur Adeles låt Someone like you, och det enda jag fixade på denna bild var ryttarens position, tyglarna, stigbyglarna och huvudet, och la till Vinjetteffekt, alltså det mörka på kanterna.
Citat ur Rihannas låt Right now, här fixade jag till desto mer. Ryttarens position är lite flyttad, men eftersom ekípaget ska blicka ut över Skördebygderna så lät jag ryttaren "stå upp i sadeln". Flyttade även benet och svansen och ritade dit tyglar. Sedan la jag till en effekt kallad 'Lomo kameraeffekt'.
Ba tog en av mina favoritcitat, flyttade på båda frambenen och huvudet samt ritade dit nya tyglar :D
 
 

Huvudstoryn

Då så, mina åsikter om spelets huvudstory! Kan börja med att det blir en S P O I L E R för alla som inte gjort alla huvuduppdrag! 
Huvudstoryn då. I början är den ganska lugn, men väcker nyfikenhet. Den väcker fortfarande nyfikenhet. Och det är meningen, och det är därför jag älskar den!! En huvudstory ska ge känslan
"Måste spela mer, måste veta mer"
och det tycker jag absolut den gör.
 När man levlar upp lite börjar mysterierna tätna. Magi blandas in. Justin "kidnappas". Man börjar träna sina druidkrafter. Här får man krypisk information, och ens önskan om att få reda på mer växer sig större. Även om man inte spelat tidigare spel (Starstable, Starshine Legancy) så fattar man vad som hänt tidigare, och man får även svaga hum om vem som är vad.
När man kommer in i GåD blir huvudstoryn mörkare, mer spännande. Inte längre lika 'mysig'. Jag älskar detta. Iallafall jag vill ha spänning, magi, mystisk, att bli jagad av Sabine genom en skog igen. Att leta foton på DC basen i ösregnet. Att prata med min häst! Prata med Emberknight. 
Det är en av sakerna jag undrar. Hur ska jag kunna prata med min häst? Bara på uppdrag? Eller ska det vara som typ på Skyrim, att man klickar och så kommer det upp olika frågor man kan ställa + olika följdfrågor/svar. 
"Hur mår du Ember?" "Jo jag mår bra, självdå?" "Lite uttråkad, vill ha mer huvudstoryuppdrag"
Haha, det hade varit lite kul! Och, kommer man kunna prata med sina andra hästar? Det blir ju jättekonstigt eftersom Ember är min soulriderhäst, och så kan jag plötsligt prata med typ Sissi?
Det ska bli spännande att se hur teamet löser det här, men jag tror inte de gör oss besvikna :> 
 

Uppdaterad header

Igår kväll la jag till Zpiroh på headern, ska fota nya bilder till den i helgen och göra den lite mindre :>
 

Deppmode = on

Låten + klipp från Titanicfilmen (innehåller slutet så dont look om du inte redan sett filmen)

No heaven can be if my horse isn't there to welcome me

Älskar lite bredare bilder, typ 600 px, så man inte bara ser hästen utan även omgivningen ♥_♥ 
 

Hey sister, do you still believe in love and wonder?

Meteor och Linda
Jag har verkligen inte varit så bra på att blogga på sista tiden, kan skylla lite på att humöret inte är på topp. Jag har ställt in ett par tidsinställda, men jag hoppas att det blir Skördebyggdsrelaterad uppdatering i övermorgon så jag får en liten puff uppåt. Men, har 3 tidsinställda imorgon så saker att titta på och läsa finns det :D

Suup

Hinner inte blogga så mycket pga läxor och kompisar och så, men jag gör så gott jag kan :) Imorgon hade jag tänkt blogga om SSO träffen i somras, bland annat. Har också massa annat att blogga om :> 
 

I fell under your spell of love

Har ställt in tidsinställda hela dagen x_x Ska ut ikväll, ska se om jag orkar/hinner/kan blogga ikväll :D
 
 

Turn it up, scream it out

Right now Rihanna David Guetta

I want some more

När jag red runt och fotade Loke (han blir så himla söt på bild ♥) så red jag snabbt förbi Steves för att kolla på en ny frisyr åt honom, och DÅÅÅÅ såg jag den här hästen. Så nu är jag kär. Jag har alltid gillat friesernas sätt att röra sig, men de har varit lite för dyra för mig, så den här hästen är perfekt för mig :D
Så denna häst kommer bli min nästa häst, min Rosedancer :D För tillfället har jag 151 sc, så jag tänker spara i 2 månader, alltså tills nyår :> Då hinner jag levla Zpiroh + Loke och dessutom njuta av att inte behöva levla x) Men jag ska göra ett litet undantag. När Skördebyggderna öppnar flyttar jag till mysiga Moorland :D Det kommer vara mer i centrum då, och om man tar en genväg är det inte så långt ifrån GåD heller :> Så efter 2 månader kommer jag ha 926 sc, och hästen kostar 690. Wish me good luck!
 

All I see is signs, all I see is dollar signs

Hittade lite fina redigerade bilder c': Från i somras då, precis när jag fått photoshop. 
HAH bakgrunden ojoj x>
Siri och Ember gånger tre. 
 

Nevermind I find someone like you

Adele Someone like you
Klicka på bilden för att höra låten.
 
 

Kelty vs Rosen

Just nu sitter jag och tänker. Kelty och Rosen kostar lika mycket (tror jag o.ô) och jag vet inte vem jag ska köpa först. Antingen så köper jag Rosen och får ett jämlikt stall (ahaha bra argument) eller så köper jag Kelty som jag har väntat på ett tag. Hmhmhm.
 

saft & bullar & sortering

Förut hade jag bara 3 4 mappar, Bandicam, Bandicam2, Ny mapp och Starshine Legancy. Så när jag vaknade i morse tog jag en bulle, ett glas saft och satte mig och sorterade. Under Hästarnamappen finns 6 mappar där jag lägger bilder på mina hästar. Och SSL mappen finns i Ny Mapp eheh x) 
Mycket lättare att hitta nu :D Dock har jag drygt 500 bilder i Bandicam mappen så har inte hunnit sortera alla dem än, ska fortsätta ikväll tror jag. 
 
Problemet just nu är att min mormor och hennes hund är på besök just nu (det är därför vi har bullar hemma :D) och hunden tycker ibland att jag suttit för länge vi datorn så då öppnar hon min dörr och lägger sig på min säng och skäller tills jag rest mig upp och följt med henne ut ur mitt rum x)

Lite fina bilder på Winnie

En snabb fråga bara: Jag lägger ju inte upp så mycket bilder, ska jag lägga upp fler bilder?
För jag har ganska många på datorn, och just på morgonen kanske det är roligare att se bilder än att läs? 

En bra dag

Om man tänker SSO mässigt alltså :D
Zprioh blev level 6, bara 9 levlar kvar :> ←optimist. Så blev jag Gillad av Åskviggens Cirkel (efter javet, but Im happy anyway :D) och slog rekord på en bana. Dock fick jag Fatal Error 2 ggr så jag fick göra en spricka typ 3 ggr x_x
Imorgon blir killen i lvl 7, känner faktiskt att jag får tillbaka lite av min SSO just nu :'D

its all about were u going

Har spenderat 3 h på bloggen + SSO nu, ska sova eller något. Jag har upptäckt att det är ganska smart att ställa in tidsinställda istället för att spamma bloggen med 5 inlägg på en och samma gång :D
Men har lite brist på insperation så jag undrar bara...
Finns det något DU vill att jag ska blogga om?
Men jag är ganska trött after another day of drama så jag ska stänga av datorn och sova äta choklad.
 

En sak under jord

om du inte vill veta mina teorier om framtida uppdateringar så är detta en 
 
Jag fotade när jag levlade Zpiroh, och nu när jag kollade igenom bilderna såg jag 2 bilder när jag råkat fota under jord, och så fanns det en bro. At first I was like dafuq men sedan insåg jag att det var den lagade bron :D
kolla vilken fin ring HAH. Den verkar ligga under den trasiga bron. Så jag gissar på vi får börja laga bron redan nästa vecka, woho :D
 

Holy mother of god

Jag antar att alla redan har sett intervjun som spridits som en löpeld bland alla bloggar.. :> (länk)
Det enda jag vill ha nu är funktionen att gömma andra spelare. 
Något som dessutom oroar mig lite är detta:
" Det kommer släppas en hel del roliga uppdrag som går ut på att reparera bron, som än så länge är den enda vägen till Skördebygden. För att alla som vill ska kunna nå det nya området på releasedagen kommer vi släppa de uppdragen redan veckan innan. Utför man alla uppdrag varje dag under veckan kommer man ha direkt tillträde till Skördebygden på releasedagen. Så kämpa på!
Jag har haft väldigt mycket läxor på sistone (om ni vill kan ni få se min kalender :<). Och på det verkar det som en 7 dagars uppdragsserie. Jag kanske inte hinner spela? PANIK. 
 Vi får också reda på att vi kommer få fler uppdrag, men troligtvis inga från huvudstoryn. 
"Berättelsen kommer definitivt fortsätta här när spelarna bekantat sig mer med området och med de nya karaktärerna.
Alltså kan det dröja ett tag, man måste ju lära sig hitta och så.. x) 
Och jag kom på en sak nu när jag stirrade på min kalender.. :D Nästa vecka får vi äntligen vårt realesedatum på Skördebyggderna :D Hur? Jo, om det släpps 23 så kommer vi få brouppdragen nästa vecka, släpps den den 30 kommer de inte. Spännande, hur ska jag kunna vara närvarande i skolan :s 
 Och nu BILDEEERNA :D:D:D:D::D 
På Bild 1 ser vi världens finaste hus, några hästar i en hage i bakgrunden, en liten gumma som ser ut som min mormor, pumpor, blommor. Ser HELT UNDERBART ut. 
Bild nr 2: Vi ser vackra murar, ett hus och en värderkvarn i bakgrunden. En caféskylt och små bord med stolar. Och så det där hästhuvudet igen, det man fick se på en av de första bilderna. Stenhuset är mot en mur, så det här måste vara nära en stad, eller något, för sen när ser det bra ut med en stenmur från nowhere? Massa blommor också, och jag försöker bestämma mig för om det är en NPC flicka vi ser på bilden eller bara en spelare för att få landskapet att se levande ut. 
 

what doesnt kill you makes you stronger

Men det är inte så jag känner just nu
Installerar lite Prylpaket till The Sims som jag inte hunnit/orkat installera tidigare, planerar att sitta med bullar och saft och spela lite snart, är inte på ett socialt humör. 
Men, då tänkte jag ta ett litet talk på varför mina hästar heter som de heter
 Emberknight - När jag döpte honom den 21 november 2011 så hade jag för en vecka sedan upptäckt min favoritfilm Knight And Day. (nu började datorn fucka sig ojoj) Ember syftar på hans "eld"färgade fläckar och Knight tyckte jag bara lät coolt + att det kommer från Knight And Day filmen :D Smeknamnet "Ember" fick han nån gång 2012 då jag inte orkade säga hela namnet mer haha x)
Wintersoul - hennes namn tog jag bara ur luften faktiskt när jag planerade vilka hästar jag skulle skaffa när hästfunktionen kom. Smeknamet kom jag på när jag köpte henne, en månad senare. Namnet syftar inte på något särskilt, bara ett snyggt namn :D Smeknamnet Winnie syftar inte det heller på något (speciellt inte Nalle Puh) 
Silversister - Min första plan var att hon skulle heta SweetSilver, men det gick inte. Så jag ändrade om hennes historia och bytte namn. Namnet syftar på hennes färg, och Sister är med för att det passade så bra med Silver :D Smeknamnet Sissi kom från att jag först tänkte kalla henne 'Sis', och sedan kom jah på att om man lägger ihop SilverSister och lägger till ett blir det Sissi :D Så Sissi blev smeknamnet. 
Farlove - Här utgick jag från smeknamnet, Loke. Det som var mest likt Loke var Love. Min foderhäst Loke (bilden ovan) bor i Skåne, jag bor i Sthlm. Prti far away. Så jag beslutade mig för att Farlove fick passa. Dock är Loke hans namn så jag tänker honom inte som Farlove :>
Starchaser - Här, däremot, tänkte jag noga. Hans bakgrundsstory spelade stor roll, han var nämligen en väldigt bra tävlingshäst som jagade priser. Starchaser betyder Stjärnjagare. Han jagar stjärnorna, fattar ni sambandet? :D Smeknamnet Zpiroh kom från en hundtidning (hehe). Det var 50 namnförslag till hundar, och ett av dem var Zpiro. Jag tyckte om det, och senare fick jag veta att det funnits en tidning som hette Spiroh. Då la jag till h:et på Zpriohs smeknamn och det blev just Zpiroh.
 

shame on me for loving you

Åååh jag såg någon skriva på ett fett coolt sätt idag men det går inte med min bloggdesign, heh :< 
Var med när Anna köpte sin Silversong, en sjöhäst som föddes i silversongfloden. ahaha ok no men nästan :D Jag har själv planerat att köpa en, men ska först levla klart Zpiroh. Jag ska göra det efter jag tagit detta spabad brb. (och gjort mina läxor opsie)
 
Så nu ska jag göra mina läxor och sedan utvärdera hästarna. Bara för att jag kan :D
Vi börjar med Gråskimmeln. Eller kalla den vad ni vill. Men jaja. 
Denna hade en ursnygg färg *-* Anna köpte ju denna och döpte den till Silversong/Sillen, och visst ser den lite silvrig/fiskig ut (det är en komplimang x)). Övergången i man och svans gör att den ser asbra ut, jag tycker på det hela taget att den är supersnygg *-* Den såg en aning gulbrun ut på den offeciella bilden men inte alls i spelet, puh!
Pferde zwei
Viit :D Vår första vita häst, äntligen, bara ett halvår efter uppdateringen x) den andra är ju en ponny HAH
Denna har en blå nyans i pälsen, men sååå fiiiin. Och mulen, pure love *-* Dock tycker jag att hovarna sticker ut lite, typ blankpolerade? Jag slänger bara upp en bild på Loke för att jämföra ;)
han har lite smetigare mule, gråa hovar och lite mer smutsig vit färg. BUT I STILL LIKE HIM. 
RoseDen ursnygga :D
Alltså denna *-* Jag vet inte hur jag ska beskriva den ;_; Jag gillar bruna hästar på SSO, och denna var inget undantag! Så himla snygg jag typ avlider afgljkdfhdf. 
 
 
 
 
 

åååh

jag älskar uppdateringen <3 planerar att köpa in en Rosedancer nu :D

You let me burn

Hej :( Jag är not in a good mood. Jag gillar helt enkelt inte Tisdagar. Jag har Hemkunskap (gillar inte läraren) och Musik, och där gillar inte läraren mig :< Sen så sa pappa något om att jag ofta spelader sjuk på tisdagar, vilket gav min skuldkänslor (</3) så nu tänker jag vara fett närvarande i skolan!1 Och mitt keyboard funkar inte idag, great. 
Nu ska jag ta och logga in på SSO, kanske. Om mitt keyboard kan sluta dampa :> 

I'm addiced to you

Jag är fett trött. För, i fredags såg jag och 5 kompisar på The Conjuring på bio. Den var apläskig. Så nu måste jag typ prata med folk när jag somnar x) Som ikväll/inatt, så videoskypade jag med några killar och tjejer tills vi alla somnade, så smaart :D Men nu ska jag logga in och försöka levla (hah jk kommer aldrig orka)

Hey brother

Jag tänker mig Zpiroh och Ember som två hästar som är väldigt lika i personlighet
Men, i mina tankar är de mer som Ängeln och Djävulen. Zpiroh är ängeln - vill ha bekräftelse. Ember är... inte lika snäll x) 
Ember  är kan bara jag rida. Med alla andra bockar han, och vill verkligen inte. Varje ridpass är ett krig mellan häst och enda anledningen att jag kan rida honom är att vi har soulriderconnection :))) 
Zpiroh är studsig och allmänt jobbig, men han har ett bekräftelsebehov som gör honom snäll. Dock kan inte alla rida honom, för att man behöver komma ihåg att berömma. :D
 
 

Samma manfärg?

Jag försöker komma på om Zpiroh och Ember har samma manfärg?
 På högra bilden är det Ember med fuxfärg, så man kan jämföra :D

ni orsakar en hjärtattack sso

OMG OMG OMG I CANT TO DIS ANYMOREEE

Starchaser:

Namn: Starchaser
Smeknamn: Zpiroh
Född: 2003
Ras: Morganhäst
Personlighet: Zpiroh har ett väldigt bekräftelsebehov men det har förbättrats en aning sen jag köpte honom. Han går aldrig snabbare än vad han behöver göra och är väldigt känslig i munnen. Hans trav är underbart mjuk, men i lite snabbare galopp och inom hoppning är han en aning ostadig. Från marken är han lite reserverad, inte alltför gosig men inte heller avståndstagande. 
 

teh starchaser is here

Starchaser har äntligen hittat hem ♥ Det första jag gjorde när jag loggade in i Onsdags var att rusa till Firgrove, och där mötte jag Alfan, som just köpt sin Springan så jag fick hurrya genom köpet, men det kanske var bäst så ja inte ångrade mig. Mhmmm så nu är jag ägare till 5 hästar :D Tog massa bilder på Zpiroh men de var dåliga så ska nog ta nya imon :< men då ska jag på bio med mina kompisar askfglj varför är livet så svårt. 
 
Men alla hörrni min vän Günther har skapat blogg, inte börjat blogga än (SEGIIIIS) men hon har gjort en assaaafiiiiin design *--* Var den första att kolla den NU!!!!1
Alltså jag orkar inte ens levla Loke mer, Zpiroh är snabbare än honom och han är lvl 1 JAG BLIR SÅ FRUSTRERAD. Liksom, visst, ponnys är liite långsammare. Men de är inga sniglar! Jag hade kunnat tänka mig att de ligger 1 level efter i snabbhet, kanske 2. men inte 14!!1 
 
Så Loke kommer få stanna i level 11 tills Zpiroh är i level 15, då kanske jag orkar fortsätta levla honom. Medans jag sparar till Kelty :D För det tar ju 3 veckor att levla upp till level 15 och 8 veckor att spara till Kelty satteh I need sumthing 2 do. Eller kanske 16 veckor (4 månader!!!1) kom jag på nu då jag slösar 50 sc i veckan på Ann-Britt (ann din rånare :<)
Daniel Adam Ray - Gubben I Lådan
På tal om Södra Jorvik/Skördebygderna/kalla det vad ni vill: Idag såg jag nån liten gurl som svor på att SB (omg vilken ful förkortning) öppnar på onsdag. Jag tror dock inte det, kanske om 2/3 veckor.. :D Och jag tror de släpper först halva, så jag kommer inte kunna rusa till Gamla Hillcrest, men whatever. Det kommer vara SÅ FULLT¨. :0 Jag vill ju liksom hänga där ifred, så jag hoppas de kommer med en "dölja andra spelare" innan  dess (not gonna happen I know, men man kan alltid hoppas.) Och så Andalusiern kommer nog också komma innan. 
 
Men nu hade jag tänkt att sova, matteprov osv imorgon. 
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN STAR STABLE ONLINE. 2 år inte dåligt asssooo

Födelsedagspresent...

Jag använde pengarna jag fått av SSO teamet till att köpa en sak jag velat ha längre, så man kan säga att det är lite av en födelsedagspresent från SSO teamet :D
Har även köpt all födelsedagsutrustning, älskar glasögonen mwihih *-* Många har nog missat dem, men de finns i LT shoppen :D Smällde även lite raketer med Anna, men nu ska jag ut en stund, loggar nog in nästa gång i morgon :D

En liten födelsedagshälsning :D

... Jag är ju ett stort fan av Ijustwanttobecool på youtube, och här är en låt/video/något som de gjort som blir en liten födelsedagshälsning från mig :D
btw så ska jag och Anna skjuta varandra (eller vi ska skjuta raketer men whatever)

The Sims 3 - Familjen Morgenstern

Hej allesammans :D 
Tänkte berätta kort om en av mina Sims 3 familjer - Morgenstern. Från början var det familjen Löfvenstern (Pamela [mamma] Martin [äldsta sonen] Izabella [äldsta dottern] Ulrika [yngsta dottern] och Vips [hund]) men sedan växte Martin upp till ungdom och flyttade ut tillsammans med Izabella, som ändå skulle till ett internat och plugga. Det sista han gjorde innan han lämnade familjen var att fånga en vildhäst, Madame, till Ulrika. Sedan tog han Vips, och så åkte han och Izabella till deras nya hem. Izabella åkte till internatet, och Martin införskafade en ny hund (Biffen, American Staffordshire Terrier) samt 4 hästar (Tor, tinker, Sensation, Akhal-Teke, Noda, pinto och Pegasus, holsteiner). Numera har han även en sambo, Georgina. 
En skymt av Sensation (den isabellfärgade) och Tor
Georgina och Noda, failbild
 Tor
 Izabella, Martin (dafuq r u doin martin) och Vips
 
 
 

Starstables tvåårsdag

Uppdateringen är uppe, och jag kommer lugnt använda syrrans dator idag :D (min egen är på lagning)
 

Förra årets tema var rosa/vitt, iår är det blått/guld. Assnyggt!!1 I will buy it. Sen har jag bestämt en egen födelsedagspresent till mig själv.. :>

jag är inte sjuk och jag vill vara i skolan...

...whats wrong with me? :( Ok, det kan vara för att jag skulle haft filmkväll hos mina kompisar idag men uäh :(
Så nu sitter jag med läsk och kollar PLL, läbbiska introt ever.. 

Mysiga ponny ♥

Jag har alltid tyckt att midsommarbilder med ponnysar är så mysiga/fina/söta så nu tog jag på Loke ett vitt westernträns, en midsommarkrans, och red ut och tog massa bilder :D
Esmeralda skrev för några veckor sedan ett inlägg om att man lätt blir hemmablind, dvs att man inte kan se hur vackra miljöerna i SSO faktiskt är. Så nu idag, när jag red runt på Everwindfälten och Silvergladefälten njöt jag verkligen av hur vackert och realistiskt det såg ut. 
Och jag har funderat lite över det, och visst har vi väldigt höga krav på onsdagsuppdateringarna? ;) Vi vill ha unika hästraser, nya områden. SSO teamet ger oss mer valfrihet med kläderna, jättevackra ponnyfärger, och allt de får är skit. Det var ett halvår sedan vi ens kunde ha fler hästar, och de flesta tar det väldigt för givet. Det var mindre än ett halvår sedan vi fick den första unika hästraser, och nu kräver folk fler sådana. Får vi en ny snygg deluxutrustning någon suttit och designat? men vaafaaan jag ville ju ha hints om södra jorvik :( 
Visst, jag förstår att folk vill ha nytt. Nya områden, nya hästar. Men hörrni, SSO teamet jobbar med de här områdena. De här hästarna. Och ÄNDÅ kämpar de för att vi ska få vår onsdagsuppdatering VARJE vecka. Tänk er att för två år sen fanns inte hälften av alla kläder som finns idag, man red omkring på samma häst dag ut dag in, GÅD var stängt, klubbar och grupper fanns inte, ridhuset fanns inte, benlindor fanns inte, westernträns fanns inte, knappt någonting fanns. Så försök visa lite tacksamhet när SSO teamet ger oss nya kläder. Vi vet ju att de faktiskt kämpar med Södra Jorvik.
Dessutom är det värt att tänka på att det bara är 15 personer (när jag frågade) som jobbar med massor av olika servrar och ska översätta uppdrag och platser till 6 olika språk ;) 
 

Dafuq sso?

Idag när jag loggade in vart allt kaos i hemstallet (Lovaaa...) så jag sorterade hästarna, och när jag skulle rätta till det lite (ställa Ember i rätt box) så kastades kameran ut ur hemstallet och till en fiskeplats?! 
Helbild så ni kan se exakt hur det såg ut
 På kartan ser man att jag inte är i hemstallet, jag är ju i Västkobbens Fiskeby. Men, jag har Stallhjälprutan uppe, vilket betyder att jag är i hemstallet. Dafuuuuq?!
Och eftersom "jag" var i hemstallet kunde jag inte bli hämtad.. :( så jag fick relogga, och det funkar nu, men fett segt ändå. Min dator ska ju in på lagning idag, och det har väldigt dåligt batteri, och jag har alltid bråttom när jag loggar in på SSO så inte batteriet tar slut innan jag hinner göra vad jag ska, och då är sånna här saker ASJOBBIGA. 
 

If I lose myself tonight, it will be by your side

Suuup igen, jag är sjuk idag (eller sjuk och sjuk, jag var sjuk igår) så jag sitter hemma och ba what2do what2do
 
SÅ jag ska bara länka de som gissade rätt på kluret om Monsterroad. Hon heter då Ursula Monsterroad, vilket alla visste/gissade/använde Google Translate till :D
alla får varsin länk bara för att :'D
Alexandra Easthill - easthill.bloggo.nu
Sofia Turtlebear - turtlebear.bloggo.nu
Felicia Greenhill - feliciagreenhill.blogg.se
Elin Greenhurricane - natureriderlynx.bloggplatsen.se

Alla vet att han är mitt liv

Hej alla människor!!
Jag är nere i en mental svacka just nu, så jag är inte sådär jättehyper på att spela/blogga/etc. Ok jag är ganska hyper på att spela Sims. 
Bara för att jag inte har något bättre att blogga om ska jag visa lite bilder från i somras.
Siri presenterar... Loke och Muppe!!
dis is Muppe :D
 Vill bara påpeka att jag har hoppläder på den här bilden, ba så alla vet c': Alla bilder är ©opyright by me. Så om nån tar dem... :) (← en hint om att ni inte borde ta dem)
Jag vet inte om någon vill se fler bilder? Har ett par på Isaks hund (xD) och några på två andra hästar, Midas och Cassandra. Och såklart typ 100 till på Loke och Muppe i hagen :D