Update: The Sims 3

Här får ni en liten update från The Sims 3 (dock har massa hänt sedan dessa bilder togs men men).
Dessa är de tre systrarna; Fanny [äldst, adopterad], Matilda [mellanbarnet] och Emilia [yngst]. Fanny är hästmänniskan av de tre systrarna; så länge hon kan minnas har hon alltid gått upp extra tidigt för att hjälpa till med morgonfodringen, ryktning och att ta hand om Amys föl. När hon blev tonåring fick hon Bastian, sitt egna föl, i födelsedagspresent, och hennes mamma började lära henne rida på Amy. Numera är hon ungdom och bor i ett eget hus och tävlar med Bastian (som fortfarande bor kvar hos Sophia och Hank eftersom det är den bästa stallplatsen).
Matilda är den mest utåtriktade av dem; hon spenderade mycket av sin fritid med vännerna eller på internet där hon chattade med sina vänner, men hon försummade aldrig läxorna och hjälpte ofta till på gården. Även om hon är ungdom numera bor hon kvar på gården, jobbar deltid på köpcentret och hjälper till hemma. 
Emilia var väldigt rebelliskt om man jämför henne med sina storasystrar; hon färgade topparna röda, hade mörka skinnkläder och sminkade sig mycket mer än dem. Dessutom gillade hon inte att jobba på gården; hon vill hellre måla eller skriva på sin bok. Hon var aldrig rädd för hästarna, men ridning och hästar är inte riktigt hennes grej och hon förstår verkligen inte Fannys fixering vid dem. Även hon är ungdom, och hon lever på att måla. Det är faktiskt henne jag spelar som! Hon bor i ett mysigt hus i innerstaden men hälsar ofta på sin familj. Hon och Fanny är faktiskt, underligt nog, de som är närmast trots att de är olika. Hon har en flickvän, Brianne, och Emilia funderar på om hon ska fria. 
För i övrigt så har Barsk gått i heltidspension; de har låtit hans man växa ut och han får dagligen hästmüsli för att han ska må så bra som möjligt. Han går ute dygnet runt, och är det kallt får han ett täcke.
Bastian växte upp till en riktig snygging och ser alltid lika busig ut med den tjocka pannluggen. Fanny och Sophia hjälptes åt att rida in honom och det visade sig att han var väldigt lättlärd, och nu tävlar Fanny honom i hoppning. 
 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback