I have felt this way every night and day

Har spelat en del sims när jag var utan Internet, så är inne på generation 2 nu! Helt nya hästar också, så en del bilder och en hel del text blir det!

Simmen (den enda simmen just nu, faktiskt) heter Fanny och är Sophias äldsta dotter. Dock är hon adopterad så de är inte ett dugg lika. Fanny jobbar med att utbilda hästar/rida till problemhästar, och tjänar en hel del på det. Dessutom tävlar hon med sina egna tre hästar, inte i så höga klasser än men allt som krävs är lite träning så kommer det igång på riktigt. 
Fanny är envis, tjurig, sportig, kan stanna uppe hur länge som helst (med hjälp av kaffe förstås) och en riktig hästtjej. Hon gillar även att fotografera saker och hästarna blir ofta föremål för detta intresse. Hon gillar även att vara med på bilder, en riktig linslus, och brukar dra med sin systrar (Matilda och Emilia) till olika ställen där de får fota henne och någon häst. 
Bastian
Bastian var Fannys första alldeles egna häst, som hon fick av sin mamma när hon blev en tonåring. Han är otroligt begåvad inom hoppning och tvekar inte inför något hinder. Men förutom att vara otroligt begåvad så är han också otroligt snäll och gillar han dig kommer han visa det. Dessutom, som om allt det där inte var nog, är han otroligt snygg - kolsvart med långa vita strumpor, en stor vit bläs och vackra blå ögon. Fanny tävlar i ganska höga klasser med honom, och snart ska de starta internationellt.
 Elektron
Fanny hade nyss fått ärva hela gården och dess befolkning (Camomill, Amy och Amys trillingföl) då hon träffade Elektron. Det var på en tävling, en av Bastians första starter, och Elektron startade i samma klass. Han vägrade ut sig, tjurig och envis som han är, men Fanny kunde se att han hade potential. Några dagar senare hade hon köpt honom, och då märkte hon att han var världens underbaraste häst. Visst, tjurig och envis, men också nyfiken och snäll när man lärt känna honom, och när hon började träna honom märkte hon att han var både smidig och snabb - den perfekta fälttävlanshästen, och sålänge han har kul vägrar han inte.
 Lady Midnight "Lady"
Lady var Fannys verkliga problemhäst - innan hon köpte henne varnade folk henne för att göra just det, eftersom Lady tydligen vägrade arbeta, kastade av folk och rymde. Men Fanny var kär i hästen och inget kunde stoppa henne från att köpa den - och ägarna var bara glada över att NÅGON ville ha henne. Så i början fick Lady stå inne väldigt mycket, dels i boxen och dels i en mindre hage med tak över - lite som en innehage. Fanny spenderade nästan alla vakna timmar med henne och sakta började det nervösa fullblodstoet lita på henne. Så fort det steget var avklarat fick hon gå i hagen, och just nu löshoppas nu, longeras och Fanny går på promenader med henne.
 Morning Sky "Billy"
Billy bor bara på gården tillfälligt, meningen är att Fanny ska träna honom, tävla lite och sedan sälja honom. Hans mamma dog vid födseln och efter det hamnade han på härberget, och nu hos Fanny. Man kan tro att han går med Lady eftersom han behöver en mamma, men Bastian har faktiskt tagit på sig den rollen, vilket förvånade alla. Billy har superbra stam och älskar att hoppa, men tyvärr är han lat och galopperar aldrig mer än nödvändigt. Billy är också ganska reserverad, och det tog ett tag innan han accepterade Fanny, men när han sedan gjorde det började han älska henne, och det händer att han lägger huvudet i hennes knä när hon sitter ner i hagen. 
 
ANDRA BILDER:
 Bastian vaktar Billy medans han tar en liten tupplur
 Killarna bestämmar sig för att rymma från hagen
 Lilla Billy när han kom till stallen


KOMMENTARER
jessica jansby.

åh, spelade det också mycket innan. men var har du fått benskydden ifrån? har för mig att jag inte kunde ha det haha :)

Svar: Jag laddade ner dem från The Sims 3 Exchange :)
Siri Moonbear

2014-06-21 22:29:23
URL: http://jansbyphotos.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback