Hästön

I förrgår fick vi en liten sneakpeak på Hästön - en vacker paradisö. Mer information fick vi inte - vi vet alltså inte om det kommer kosta, om det över huvud taget kommer finnas begränsningar på hur många hästar man kan ha där och om man kommer kunna se sina hästar. Så nu tänkte jag diskutera lite runt dessa ämnen och se om någon blir klokare av detta. 
 
Först - kommer det kosta? Jag skulle tycka det är lite sjukt, i så fall. På ett år lade jag ner 5000 sc eller något bara på att köpa hästar. Skulle du köpa en höbal varje dag i ett år skulle det bli 182 500 js. Skulle jag köpa en stallskötare varje dag under ett år skulle det bli 2 555 sc. Det är mycket sc och js. Förutom att lägga ner våra sc och js på att köpa hästar och köpa mat till dem så köper vi levlar och utrustning. Utrustningen kostar vanligtvis mellan 30 och 80 sc, mellan 3000 och 9000 js. Levlar kostar väldigt mycket att köpa. 
Så helt plötsligt har vi slösat massa sc och js på att köpa och ge den här hästen utrustning, att levla den, att mata den. Och så kanske vi vill ge den lite semester, vi har tröttnat men vi vill inte sälja. Och så kostar det ÄNNU mer sc. Det är inte okej. 
 
Det finns massa som säger Men folk kommer missbruka funktionen för att slippa sköta. Och då säger jag, vem har sagt att man kan ta tillbaka hästen direkt? För att förhindra missbruk så kan man väl se till att hästen måste vara borta i minst 3-5 dagar. Det är ett superenkelt sätt att både tillfredställa spelarna genom att ge dem hästön gratis och att förhindra missbruk.
 
För att byta ämne till nästa fråga, kommer vi kunna ha obegränsat med hästar? Jag misstänker att det kommer finnas någon slags begränsning först, kanske 30 hästar. Och sedan, i en framtida uppdatering så kommer vi få obegränsat med hästar. För annars kan servern överbelastats, och efter de senaste incidenterna (jag pratar om först när vi fick sc och nu när vi fick tröjan) så vill de nog inte det - vissa spelare kan inte ta gåvor utan att vilja ha mer. Och SSO teamet verkar tyvärr inte kunna stå emot trycket, därför tror jag de inte vill ha några fler crasher. 
 
Men hästarna som är på ön då? Kommer man se dem? Kommer man kunna gå runt på ön? Kommer man vara ensam? 
Jag hoppas verkligen att man kan gå runt på ön och se sina hästar där, att de rör sig lite. Inte springer runt och så, det är över mina förväntningar, men kanske "beta", skrapa med framhoven, röra på huvudet. Jag tror det kommer vara en del av hemstallet, alltså att man är ensam. Men, det kan förstås vara så att man inte kan vara på ön. Att man kanske bara ser en flygbild av den när man lämnar en häst.
 
Jag är väldigt spänd på den här ön! 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback