Expensive...

Något jag stör mig enormt mycket på, är att SSO teamet faktiskt verkar tro att alla spelare har mycket sc. Jag har inte ett dugg mer SC än jag hade i mars i år. Ändå är priserna ungefär 100 sc mer. Varför? Jag har en teori om att det beror på att det verkar som om många bloggare har bra ekonomi - och SSO teamet har bekräftat att de läser bloggar. Men är det verkligen rättvist mot resten av spelarna att höja priserna såpass mycket? Man får ju ha i baktanke att SSO bloggarna är runt 200 och det är mer än tio gånger så många spelare. Det betyder att mindre än 10% representeras när SSO teamet gör beslut som grundas på vad de läst på bloggar.
 
Det är inte okej någonstans, det tycker jag inte. 149 sc för en jacka med +3 i rida? Det finns lika snygga jackor för 49 sc, tro mig. Jag hoppas dock inte att SSO kommer hamna i den onda spiralen det verkar som spelet hamnat i - priserna höjs, folk köper mer sc, priserna höjs, folk köper mer sc. Det kommer sluta med att folk helt enkelt slutar köpa sc och då är teamet lite screwed. Jag kan ana att de försöker få folk att köpa mer sc, har folk slutat göra det kanske? Men jag har märkt en grej.
 
Tricket är inte stora dyra grejer. Tricket är många billiga.

Tänk dig själv. Du kan välja att köpa en jacka för 100 sc eller 2 jackor för 50 sc vardera. Vad väljer du? Så SSO teamet vinner på att ha billiga jackor. Vill de ha sc skulle jag föreslå fler hästar, eftersom iallafall jag köper sc för att kunna köpa hästar, inte kläder. Så det kommer inte hjälpa det minsta att ge spelarna dyra kläder, ge dem snygga hästar och mellanpris kläder så köper man mer. Så funkar det, helt enkelt. 


KOMMENTARER
Alva Moonfall

Håller med helt. Har skickat ett mail till support nu och frågat, btw ^^

2014-01-22 17:41:44
URL: http://emoon.blogg.se
Rebecca Winterbell

Håller helt med dig!

2014-01-23 21:29:16
URL: http://Snowdancerz.blogg.se
Lexipexi muppen 8v

Det är ju skitbilliga priser Ullared vinner på!! 8v

2014-01-25 00:06:57


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback