Sammanfattning huvuduppdrag

för de nya huvuduppdragen. 

Jag älskade dem! De var undebara! Men, jag noterade några saker som jag faktiskt inte gillade. Vi kan börja med Starshines lilla personlighetsförändring. Visst, han var urgullig och så, men det kändes inte som SSL-Starshine. Hade det inte varit samma färg mm hade det varit en helt annan häst. Men om man bortser från det så var uppdragen grymma. Jag tycker verkligen det börjar bli en mörkare story - Lisa skrämde mig rejält när hon pratade från sprickan. Hennes bild såg creepy ut okej.
Vi "presenterades" för två nya kostymer till mörkerryttare. Jag tror att vi kan med säkerhet säga att den röda dräken är Sabine, jag skulle gissa att den grå är Katja och den svarta Jessica. Sen har vi då Justin. Justin som tydligen gick i samma skola som Lisa, Anne, Alex och Linda. Det var gymnasiet, right? De var alltså mellan 16 och 18. Så hur gamla är de nu, är ju då frågan? Det har ju gått ett par år mellan SSL och SSO. Det är ett ständigt frågetecken för mig faktiskt, hur gamla de är. De har ju inte förändras ett dyft sedan SSL, så max 5 år är det väl. Och det för ju tankarna till James, eller hur? Han var 10 i SSL, hur gammal är han då i SSO. Han har ett eget stall och driver egen verksamhet. Då borde han vara runt 20, men han ser ut som max 15 och det kan inte ha gått 10 år sedan SSL. Samma sak med StarStable. När kommer vi få svar på hur längesedan det var sedan? Vi vet att de har hunnit riva Hillcrest och enligt vissa ska Robbie Bob Summers dött för 15 år sedan. Jag hoppas verkligen vi får tidpunkter snart! 
Jag kan faktiskt inte vänta med att skriva fanficdelarna av det här - grejen med björnfällen var genialisk. Jag fick panik - Ember hade fastnat i en jäkla björnfälla. Sedan blev det lite - hur visste de att jag skulle gå precis där? Sedan fick jag se Justin och hans kompisgäng och då blev jag taggad till tusen - visste ni att ett av mina favorituppdrag skulle vara där man fick hämta hem Justin. Och visst verkade han lite tveksam när han skulle hålla fast en? Jag tror att snart kommer han omvändas. 
Och så har vi då min sista punk jag vill skriva om. I slutet av uppdragen så sa någon att Ödesryttarna nästan var fullbordade. Ursäkta mig? Jag då? Jag må inte vara en fullbord ödesryttare men jag minns inte att Alex, Lisa, Anne eller Linda behöve träning för att klara av det uppdraget. Jag däremot behöver massa massa träning och kan fortfarande inte använda några som helst krafter. Jag har alltid trott att spelaren är en reinkarnation av Aideen, men när man tänker efter så är spelaren så svag. Det är som man inte har några krafter... Jag började tänka på det när jag körde SSL i Skåne, och nu tänkte jag på det igen. De andra tjejerna fick sina krafter, de hörde ihop med dem. Men ens spelkaraktär, alla säger att man är speciell, har krafter, men det märks inte. Pinnen är väl det enda. Ingen helning, ingen pandoria, ingen själutsugning, inga syner. Och tydligen kan man inte hjälpa till med ljuscermonin. Jag känner mig som en pessimist nu, men GUD vad spelkaraktären är lame om man jämför med de andra Ödesryttarna. Ugh.
För i övrigt, förutom de underbara delarna och de lite mindre underbara så finns det egentligen bara en sak och klaga på. 8 månader. Så längesedan var det sedan sprickorna kom. Alltså senaste huvuduppdraget. Om det är någon förväntning jag har på det här spelet, är det att de håller igång huvustoryn. För vet ni vad? Jag köpte inte lifetime för hästar, kläder och nya områden. Jag köpte det för att jag ville fortsätta med huvudstoryn. Jag köpte det inte för att vänta åtta månader på nya uppdrag. Även om jag är taggad på fortsättningen kan jag inte riktigt få upp förväntningarna så som de var förr - vågar inte riktigt lita på att SSO teamet ger oss huvuduppdrag i en stadig ström. 
 
 
Där fick ni lite om vad som händer i min hjärna om det här. Hoppas såklart på en snabb uppföljare men som jag sa ovan vågar jag inte hoppas. 
 


KOMMENTARER
Emilia

Jag skulle vilja säga två saker. Karaktärer brukar oftast inte åldras. Dom kan vara med om mycket, men åldern är den samma. Om de förändras mycket är det inte samma sak längre.
Den andra saken är att ödesryttarna faktiskt inte har fullbordats. Anne fattas ju fortfarande. Dessutom har "spelkaraktären" fått smak på åskviggens krafter då man använder den när man stänger sprickor. Hoppas min lilla kommentar kom till nytta! ;)

Svar: Det låter väl troligt att de inte åldras, men tiden går ju ändå och saker måste ha hänt. Eftersom SSO ändå är ganska realistiskt så borde de åldrats åtminstone några år. Det med att Ödesryttarna inte har fullbordats är ju sant, MEN ens karaktär är också en ödesryttare - iallafall enligt Elizabeth och dem. Om man nu hittat Lisa är man fyra ödesryttare. Dock, om du har spelat SSL, så kommer deras krafter till dem, alltså ex. Linda fick syner innan hon visste något, Lisa kunde hela innan hon visste något. Det var vara Alex och Anne som lärde sig sina krafter först EFTER att Fripp pratat med dem. Ens karaktär har inga krafter, inte ens efter att man pratat med Fripp. Man kan inte ens prata med hästen, och det var det första som hände för de andra ödesryttarna. Man använde ingen "magi" när man stängde sprickor, och inte heller när man gjorde druidträningen. Så jag skulle säga att vi är ytterst omagiska, och det gör väl så att Ödesryttarna inte är fullbordade. Men, som sagt, räknas ens karaktär som en Ödesryttare så har man ju fyra ödesryttare.
Siri Moonbear

2014-04-25 10:16:41
Tinnis Silverheart

Alltså var det bara jag fick kalla kårar och tittade bakåt när "Det är någon i buskarna.." texten kom upp..

Svar: Oh ja!
Siri Moonbear

2014-04-25 14:46:59
URL: http://zilverheart.blogg.se
Emilia

Du har rätt, lite realistiskt borde det vara, men det skulle inte kännas rätt för mig om lilla James blev större ;)Jodå, jag har spelat alla SSL och jag tycker verkligen vi ska få vara mer magiska, och kunna prata med våran ödesryttarhäst. Då skulle den bli mer värdefull för oss spelare, iaf för mig! ^^

Svar: Nej James borde inte bli större, det har du rätt i.
Siri Moonbear

2014-04-25 19:41:28
Renee Bluebridge

Haha när min startis Snowdream fastnade i fällan och jag såg Justin och hans gäng ville jag slå ner allihop för att de hade skadat min pålle haha x')

Ja gud, jag stör mig himla mycket på det jag också. Vi är Ödesryttare vi också, men vi kan typ inte göra någonting medan Lisa och de andra går omkring och skvätter magi lite här och var (eheh det ordvalet). Det roliga är att Lisa, Linda, Alex och Anne har varsitt av elementen (Solen, Månen, Stjärnan och Blixten) medan vi har alla fyra. Det borde ju vara vi som går runt och sjuder av massor med krafter!
En av mina största drömfunktioner är att vi i framtiden kommer lära oss några krafter som vi sen även kan använda när uppdraget är slut. Exempelvis helande, det vore ju riktigt användbart att kunna när vi spelare utsätter våra stackars hästar för all bergsklättring som vi brukar underhålla oss med. Sen andra krafter vore ju awesome, som att bli osynlig i 10 sek eller något :D

Svar: Haha exakt samma sak för mig! Fick lite ångest över just Justin, har inte gett upp hoppet om honom än, och det skulle vara jobbigt om han faktiskt skadade någon.
Ja verkligen! Känner mig lite förbisedd när de inte inkluderar mig bland ödesryttarna.
Siri Moonbear

2014-04-27 17:06:44
URL: http://bluebridge.blogg.se
Nova Pinkgaden

För ett tag sen så slutade huvuduppdraget med att Alex sa ngr ord. Sedan stod det "fortsättning följer " Sen dess har det inte varit ngr mer uppdrag av dem nya huvuduppdragen. Frågan va, när kommer dem komma tillbaka?

2016-02-05 16:06:22
Hedda Monstervalley

Hej, Vart behöver man ha bra rykte för att få huvuduppdragen har letat länge efter svar men får inte svaret. Jag vill gärna veta för vill ha dom. Känns som att jag är den ända i level 17 som inte har huvuduppdrag. Hjälp.

2016-04-09 17:35:25


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback