Planer för veckan som kommer

Eftersom mitt internet varit nere ett bra tag så är det nog en bra idé att uppdatera er lite, på läget bara. 
Imorgon kommer jag åka till stallet tidigt på morgonen, det vill säga klockan sju. Jag är väl hemma runt lunch, och resten av dagen planerar jag att tidsinställa inlägg, spela och blogga.
Dagen därpå är min lillasysters födelsedag, men jag tror nog jag hinner både blogga och spela. I helgen däremot, åker jag till landet efter min ridlektion. Kapitel 23 av Fanficen kommer alltså ut! På lördagen och söndagen är alltså det ganska låg aktivitet. Sedan på måndagen början min prao, och jag vet inte riktigt hur tiderna ser ut eller hur trött jag kommer vara på kvällarna. Jag kommer praoa i två veckor och jag tror jag kommer kunna blogga lite mer då eftersom det inte är några läxor eller andra saker jag måste plugga till! 
 
Så vad har hänt under tiden jag varit borta? En ledig skoldag, lite Supernatural på mobilen och massa massa massa Sims. Vi pratar stora mängder Sims här, och jag saknade StarStable galet mycket. Nu ska jag bara fixa till bilderna till några av hästarna och sedan ska jag sova. Internet verkar fortfarande vara för dåligt för att ladda upp några jäkla bilder, så jag får försöka imorgon istället. Ugh.
bild från arkivet
 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback