Mysiga ponny ♥

Jag har alltid tyckt att midsommarbilder med ponnysar är så mysiga/fina/söta så nu tog jag på Loke ett vitt westernträns, en midsommarkrans, och red ut och tog massa bilder :D
Esmeralda skrev för några veckor sedan ett inlägg om att man lätt blir hemmablind, dvs att man inte kan se hur vackra miljöerna i SSO faktiskt är. Så nu idag, när jag red runt på Everwindfälten och Silvergladefälten njöt jag verkligen av hur vackert och realistiskt det såg ut. 
Och jag har funderat lite över det, och visst har vi väldigt höga krav på onsdagsuppdateringarna? ;) Vi vill ha unika hästraser, nya områden. SSO teamet ger oss mer valfrihet med kläderna, jättevackra ponnyfärger, och allt de får är skit. Det var ett halvår sedan vi ens kunde ha fler hästar, och de flesta tar det väldigt för givet. Det var mindre än ett halvår sedan vi fick den första unika hästraser, och nu kräver folk fler sådana. Får vi en ny snygg deluxutrustning någon suttit och designat? men vaafaaan jag ville ju ha hints om södra jorvik :( 
Visst, jag förstår att folk vill ha nytt. Nya områden, nya hästar. Men hörrni, SSO teamet jobbar med de här områdena. De här hästarna. Och ÄNDÅ kämpar de för att vi ska få vår onsdagsuppdatering VARJE vecka. Tänk er att för två år sen fanns inte hälften av alla kläder som finns idag, man red omkring på samma häst dag ut dag in, GÅD var stängt, klubbar och grupper fanns inte, ridhuset fanns inte, benlindor fanns inte, westernträns fanns inte, knappt någonting fanns. Så försök visa lite tacksamhet när SSO teamet ger oss nya kläder. Vi vet ju att de faktiskt kämpar med Södra Jorvik.
Dessutom är det värt att tänka på att det bara är 15 personer (när jag frågade) som jobbar med massor av olika servrar och ska översätta uppdrag och platser till 6 olika språk ;) 
 


KOMMENTARER
alfan jao

men hahah de får ju 50 kr i månaden av oss x) men jao brushan jag fattar hur du menar!!

2013-10-01 13:22:44


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback