Its not the size that matters

I klubben jag är med i för tillfället, Water Roses, har vi olika lag. Tidigare har det endast funnits 3 lag, Dressyr-, hopp- och terränglaget. Men för ett tag sedan kom en tjej vid namn Alicia Starnight på idén om ett Ponnylag. Anledningen vet jag inte, men detta ger mig lite anledning att levla min ponny. Den första aktiviteten var idag, och under den tänkte jag lite. 
 
Det är inte många som behållt sina ponnys, trots att de är så grovt söta. Varför? För att de är sega. De kan inte vara med på tävlingar, championat och inte på vissa klubbevent. SSO har ju gjort väldigt många anpassningar för ponnyerna hittills (ex. en tävling bara för ponnys) men bara fått skit för det? Jag tycker allt att det var en superbra idé, varför inte utveckla den mera? Ett ponnychampionat kanske, ger fler personer anledning att levla och behålla sina ponnysar. Sen har vi ju flera spelare som älskar sina ponnys, som på eget bevåg gör ponnytävlingar mellan spelare, eller som i fallet ovan, skapar ett ponnylag.
 
Reaktionen i WR var dessutom endast positiv, vad jag kunde se. Liksom - äntligen kan man ta ut ponnysarna och lufta dem lite utan att ALLA rider om/på mig. Så jag vet ganska många som skulle bli överlyckliga över ponnychampionat c: 
 
Dessutom ger dessa små tillställningar (ponnytävlingar och ponnyevent) mig en anledning att levla mina egna små. När Zpiroh är klar ska jag levla klart Loke, och sen blir det Sallys tur :D
7 utav de 8 ponnys som var med på WR's första ponnyevent :D


KOMMENTARER
Matilda Silverwater

HAHA Chippy fattas xD Badkruka till ponny som han är <3

Svar: ahaha, har flera bilder han är med på ändå ;D
Siri Moonbear

2013-11-02 17:01:11
URL: http://Silverwater.blogg.se
Susan Moonstar

Jag tror nog inte att jag skulle vilja ha speciella ponnychampionat då jag faktiskt tycker att alla borde få ta del av championaten. Däremot skulle det var jättekul om man kunde ha "ponnygrupper" inom championaten! :D
I övrigt var texten väldigt bra och intressant :)

Svar: sant :) men det kan ju vara samma championat, bara andra tider, för att det blir säkert superbuggigt om de skulle göra ponnygrupper.
Siri Moonbear

2013-11-02 19:18:48


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback