Can we pretend that the airplanes on the night sky are shooting stars

Igår blev Zpiroh i level 9. Det är nu det börjar sega sig rejält tycker jag, eftersom det inte är en level per dag längre. Att levla är tråkigt, och att köpa levlar är väldigt dyrt. Men varför är det så dyrt att köpa levlar? Låt oss tänka efter.
Ett möjligt alternativ är att sso teamet tänker på våra js och vill att vi ska ha många av dem ♥ Haha ok no, men de tjänar ju faktiskt pengar på människor som inte orkar levla, och därför är detta mest logiskt; Det är dyrt för då köper folk sc och voilá har SSO teamet pengar.
Ingen har väl undgått att allt bara blivit dyrare och dyrare och vi fått mindre och mindre js i uppdrag, dagliga etc. Jag vet inte vad jag ska tro om detta, har SSO gått och fått hybris (de tror de kommer få mer och mer sc om de höjer priserna)? Jag vet att många bloggare HAR mycket sc, och de har ju själva sagt att de läser bloggar. Och om nu de ser att många har mycket sc → höjer priserna → de andra köper också sc för att kunna få vad de vill ha. Och då kan de höja priserna ännu mer. Vilket ingen vill för hur mycket sc man än har så håller man hårt i dem.
 Observatorieuppdragen och Trädgårdsuppdragen är ett mycket bra exempel på vad jag nämnde där uppe. Man får inte tillräckligt mycket js av dem för att orka hålla på med dem. Och nästan alla uppdrag som kommer nuförtiden är sådana uppdrag. Sprickorna? Ännu jobbigare, iallafall för mig. Varför? Jo, för att jag vill ha något att arbeta mot, ett uppdrag. (ett långt). Men det finns inte, så jag har ingen anledning att släpa mig runt hela silverglade och sedan tillbaka till avalon bara för att det är kul att vara beundrad. Men jag ska försöka bättra mig.
Nu spårade jag TOTALT från vad jag skulle skriva från början. Min morgontrötthet ehehe :I
 


KOMMENTARER
Gunt

Jamen säger detsamma!!
Priserna blir bara högre och högre på hästar och framförallt: kläder!!! Usch, såg ett par blå skor som kostade nästan 100 sc. Och tröjor för 120 sc +. Det är inte ok och jag tänker inte stödja denna prishöjning = tänker inte köpa så dyra saker.

.. Vill spela med dig men har inte höstlov så vi ses kanske ;___;

Svar: I know, har inte köpt kläder på 34384 år (inte för att jag behöver nya kläder har ju mina älskade rockar ♥) NEJ VA INTE HÖSTLOV ;____; jag försöker vara inne på kvällarna!
Siri Moonbear

2013-10-28 09:21:14
URL: http://Mriverfall.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback